Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 12:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 02 Sep 2011, 22:51 
Diva

???? asta a fost la postul meu sau despre altceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 08:42 
Diva

Bamba scrie:
???? asta a fost la postul meu sau despre altceva?

eu cred ca e despre Carla :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 08:48 
Diva

Bamba scrie:
iar ati fost vorbarete :))

noi am fost intr-o mini vacanta...vacanta mare ni s-a stricat din cauza lui Irene care a lovit coasta exact unde trebuia noi sa mergem si a inundat asa de rau ca a stricat drumuri de nu s-a mai putut ajunge acolo...inchiriasem asa casa faina pe plaja, cu piscina...eh...la anul...

lily si simo...va inteleg perfect...pt mine a fost suuuper greu sa o las pe Alexia la gradi...si nu i-a placut deloc...am fortat-o 5 luni sa mearga si plangea in fiecare zi cand o lasam iar cand ma duceam dupa ea, fugea la mine si scancea de imi rupea sufletul...si acum ma simt vinovata ca nu mi-am ascultat instinctul sa o scot afara mai repede....nu i-a placut de educatoare si pace...nu era genul de femeie care ar trebui sa fie in preajma copiilor mici dupa parerea mea...asa rece si dura cu pitici de 1 an jumate - 2 ani...si cat s-a mai imbolnavit saraca....vaaai nici nu vreau sa ma gandesc...

acum in schimb, merge la o femeie care are grija de 5-6 copii la ea acasa si din prima clipa i-a placut la Alexia de ea...cand am mers sa o vizitam si sa ne arate documentele cum ca ii acreditata si a trecut toate verificarile etc...Alexia nu a vrut sa mai plece de acolo...si nu a plans deloc chiar daca ma asteptam la o sapt-doua sa planga...deja are un an si ceva de cand merge si n-am nici o treaba cu ea...

conteaza fff mult prima impresie care si=o face si cum se conecteaza cu educatoarea...

Ce ghinion ca v-a stricat Irene vacanta! :( Nu o sa plecat totusi in alta parte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 09:23 
Diva

Fetelor, ne-am intors si noi din concediu.Scurt, dar frumos.
Am fost in Bulgaria...desi nu credeam ca voi ajunge vreodata acolo.Am o ...repulsie fata de tara asta :-S .Dar, pt ce am avut nevoie anul asta a fost perfect.Drum scurt, buget restrans, liniste.
Am ales o statiune mai retrasa, undeva in sudul Bulgariei, unde sunt 3 golfuri frumoase.In zona in care am fost noi erau doar 3 resorturi, asa ca nu era multa lume.
Despre Bulgaria...ce sa zic.Eu va recomand sa mergeti la un sfarsit de saptamana.Chiar daca e o tara saraca(a fost prima daca cand am iesit din tara si am fost incantata cand am ajuns in Romania:))).Oamenii sunt urati, grasi si vorbesc ciudat:)).Dar ....au un litoral frumos, intretinut, cumparat de nemti.
In fine.....e primul si ultimul concediu in Bulgaria, dar are feed-back bun.Plus ca am fost cu mama si tata si am reusit sa ne relaxam si noi putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 10:40 
Diva

Bamba scrie:
lily si simo...va inteleg perfect...pt mine a fost suuuper greu sa o las pe Alexia la gradi...si nu i-a placut deloc...am fortat-o 5 luni sa mearga si plangea in fiecare zi cand o lasam iar cand ma duceam dupa ea, fugea la mine si scancea de imi rupea sufletul...si acum ma simt vinovata ca nu mi-am ascultat instinctul sa o scot afara mai repede....nu i-a placut de educatoare si pace...nu era genul de femeie care ar trebui sa fie in preajma copiilor mici dupa parerea mea...asa rece si dura cu pitici de 1 an jumate - 2 ani...si cat s-a mai imbolnavit saraca....vaaai nici nu vreau sa ma gandesc...

acum in schimb, merge la o femeie care are grija de 5-6 copii la ea acasa si din prima clipa i-a placut la Alexia de ea...cand am mers sa o vizitam si sa ne arate documentele cum ca ii acreditata si a trecut toate verificarile etc...Alexia nu a vrut sa mai plece de acolo...si nu a plans deloc chiar daca ma asteptam la o sapt-doua sa planga...deja are un an si ceva de cand merge si n-am nici o treaba cu ea...

conteaza fff mult prima impresie care si=o face si cum se conecteaza cu educatoarea...

asa am patit noi Gabi cu sora mea cand a intrat in clasa a1a ......Doamne,plangea dimineata si varsa inainte sa plece la scoala ,nu vroia deloc......nu intelegeam de ce.....pana a fost mama de 2 ori la sedintele cu parintii si si-a dat seama.....o invatatoare tare rece,autoritara si cu o fata de castravete murat.....bietii copii......la cererea parintilor mei au lasat-o repetenta (ciudat,dar asa a fost :lol: ) si anul urmator a fost in aceeasi clasa cu sora noastra mai mica(diferenta fiind de 1 an intre ele),cu o invatatoare-painea lui Dumnezeu......este f adevarat,conteaza fff mult primul contact copil- educatoare/invatatoare
Gabi mesajul de la Oana mi se adresa mie cred......ptr mine e inchis acel capitol

Laura,cel putin ai avut relax,plaja,soare,ce mai - vacantaaaa......cum a fost mancarea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 11:44 
Diva

elyt1000 scrie:

Laura,cel putin ai avut relax,plaja,soare,ce mai - vacantaaaa......cum a fost mancarea?

Mancarea a fost foarte buna, foarte multa si foarte diversificata.Dar eu cu ionut am mancat mai mult fruze, salate si fructe.Si am alergat in fiecare dimineata pe plaja si am si fost la sala de 3 ori.Si eu m-am ingrasat 2 kg si Ionut 3.....cred ca daca mancam tot ce vroiam tot la fel ne ingrasam ....si tata si Alexandru care au mancat tot ce au vrut au slabit cate 1 kg fiecare......am murit de nervi cand ne-am cantarit la intoarcere... :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 11:58 
Diva

:( adica v-ati si abtinut de la mancare,ati facut si sport si tot v-ati ingrasat?Poate arata cantarul gresit :)
Noi am fost de cateva ori la bulgari asa,de dimineata pana seara,de cateva ori.In statiuni mi s-a parut frumos,dar drumurile erau proaste ,localitatile prin care am trecut-saracacioase.Eu ma asteptam la altceva.Stiu ca o data,cand ne intorceam voiam sa cumparam ceva suc,inghetata.Abia,abia am gasit un magazinas intr-un satuc din care nu aveam ce sa luam,nu am gasit nimic pe plac :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 12:04 
Diva

ral_ct scrie:
:( adica v-ati si abtinut de la mancare,ati facut si sport si tot v-ati ingrasat?Poate arata cantarul gresit :)
Noi am fost de cateva ori la bulgari asa,de dimineata pana seara,de cateva ori.In statiuni mi s-a parut frumos,dar drumurile erau proaste ,localitatile prin care am trecut-saracacioase.Eu ma asteptam la altceva.Stiu ca o data,cand ne intorceam voiam sa cumparam ceva suc,inghetata.Abia,abia am gasit un magazinas intr-un satuc din care nu aveam ce sa luam,nu am gasit nimic pe plac :)

Exact aceeasi parere ne-am facut-o si noi.E o tara saraca.Mai saraca decat Romania.Cu drumuri proaste.Mai proaste decat la noi....se pare ca da, exista asa ceva :))
Dar, litoralul bulgaresc e cumparat de nemti si arata foarte bine.Plus ca e mai ieftin decat la noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 14:33 
Diva

laura_sandu scrie:
Mancarea a fost foarte buna, foarte multa si foarte diversificata.Dar eu cu ionut am mancat mai mult fruze, salate si fructe.Si am alergat in fiecare dimineata pe plaja si am si fost la sala de 3 ori.Si eu m-am ingrasat 2 kg si Ionut 3.....cred ca daca mancam tot ce vroiam tot la fel ne ingrasam ....si tata si Alexandru care au mancat tot ce au vrut au slabit cate 1 kg fiecare......am murit de nervi cand ne-am cantarit la intoarcere... :cry: :cry:

ce chestie,cum o fi posibil asa ceva?
toata lumea vb acelasi lucru,litoralul bulgaresc arata super si platesti mai putin decat ptr cel roamnesc......adevarul adevarat ca eu m-am socat putin de preturile in statiunea Mamaia......mi s-au parut piperate bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 15:06 
Diva

elyt1000 scrie:
ce chestie,cum o fi posibil asa ceva?
toata lumea vb acelasi lucru,litoralul bulgaresc arata super si platesti mai putin decat ptr cel roamnesc......adevarul adevarat ca eu m-am socat putin de preturile in statiunea Mamaia......mi s-au parut piperate bine

De la noi, mie doar Mamaia imi place.Restul sunt cam in paragina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 15:21 
Diva

da gabi mesajul era despre Carla.Nu ma adresam nimanui in mod special elly.....am spus la general si atat:) (referitor la ultimul mesaj)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 15:30 
Diva

ral_ct scrie:
Ce ghinion ca v-a stricat Irene vacanta! :( Nu o sa plecat totusi in alta parte?

pai am fost aici mai aproape de noi 3 zile...cat sa se joace Alexia un pic in nisip si sa zicem ca am vazut oceanul anul asta...dar nu se compara cu ce am fi avut acolo :( asta este...la anul stim sa mergem mai devreme in august inainte sa inceapa sezonul uraganelor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 15:43 
Diva

laura_sandu scrie:
De la noi, mie doar Mamaia imi place.Restul sunt cam in paragina.

da asta e clar,desi ar putea sa-si de-a intersul sa fie mai calitativ,si ma refer in general la plajile particulare......ar putea curata cat decat dimineata la prima ora nisipul si ar putea instala si cate o scrumiera la umbrela......adica Veronique era non stop cu mucuri de tigara in gura,indiferent unde am fi mutat barcutza ei....era plin de ele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 15:44 
Diva

puffy_is scrie:
da gabi mesajul era despre Carla.Nu ma adresam nimanui in mod special elly.....am spus la general si atat:) (referitor la ultimul mesaj)

ok,am inteles ideea...ce ar fi sa nu mai faci pe avocatul nimanui si sa ne mai spui cate ceva de tine.....unde ai petrecut vacanta? cum mai merge treaba la casa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2011, 15:46 
Diva

elyt1000 scrie:
ok,am inteles ideea...ce ar fi sa nu mai faci pe avocatul nimanui si sa ne mai spui cate ceva de tine.....unde ai petrecut vacanta? cum mai merge treaba la casa?

:hug: :hug: :hap_w: esti bestiala uneori.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2011, 18:19 
Diva

pai in vacanta nu am fost si nici nu voi merge anul acesta.Am foarte multe proiecte si incerc sa le duc la bun sfarsit pt a avea anul viitor tot ceea ce am nevoie.Lucrez , apoi cu Avon-ul , make-up, muzica si predat la o gradinita...........La casa merge incet da sigur , urmeaza sa izolam si sa incarcam peretii....Pana la anul va fi gata:) sper......Totul e ok,mai grelut cu oboseala ,dar ma voi obisnui.....anul acesta nu am reusit sa ma relaxez deloc: a fost si cu licenta si apoi m-am angakat imediat la 2 saptamani.dar la anul voi avea timp sa ma relaxez si pt acesta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2011, 21:17 
Diva

unde lucrezi,Oana?Stiu ca ai scris la un moment dat ca te-ai angajat.Ceva in domeniul muzical?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 10:56 
Diva

Buna dimi fetelor :flowers:
Azi e prima zi la cresa a lui bubi,sta sora mea cu el si pana la 12:30,ii place la nebunie deocamdata,sa vedem cand va ramane singurel cum va fi,din cate am inteles mai toti copii au plans dimineata dupa parinti dar apoi se iau cu joaca si le trece,azi sora mea i-a consolat pe toti,o sun din 5 in 5 minute sa vad cum e,ce face copilu,sa nu cumva sa-l bata vreunul,sa fie atenta cum se comporta doamna cu ei,daca e curat"luna si stele"la baie,am innebunit-o,il iubesc mai mult ca orice pe lume si mi-e greu sa-l lasam pe mana altcuiva,am impresia ca nimeni nu va avea grija de el ca noi,ca nu vor fi suficient de atenti etc etc etc :rofl:
Laura draga mea ma bucur ca va plimbati si ori de cate ori aveti timp iesiti din casa,ba la munte,mare,prin afara...asa se traieste,superbe pozele din Bulgaria :napplause:
Ely este absolut adorabila nu numai bestiala,iar cat despre subiectul Carla si pentru mine este inchis...de mult,asa ca ar fi perfect daca nu s-ar mai creea atatea speculatii si mistere pe baza actiunilor ei,din punctul meu de vedere renuntarea la ghid e cea mai inteleapta decizie a ei,eu oricum o stersesem si de pe mess,facebook si nu din cauza ca n-a mai venit la intalnire la CT,altele mai grave si mai personale.Nu cred ca are probleme seriose,decat prostii conform varstei iar daca are imi pare rau si-i doresc numai bine !
Gabi imi pare rau pentru vacanta voastra,ai grija de tine,cand ai tu data probabila a nasterii?Pup burtica la toate gravidutele :-*

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 12:23 
Diva

Buna fetele,

ati aparut? a fost cam liniste pe ghid

mariko, cum a fost la nunta? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 12:25 
Diva

Ma bucur,Simo, sa aud ca Bubi sta la gradi...eu v-am zis ca ne stresam noi mai mult decat ei:))
Mai fetelor, toata ziua Carlita! asta e,doar n-o sa devenim acum detectivi sa vedem ce si cum...dar Simo,e urat daca s-a bagat in chestii personale.Eu o sing data am intrebat-o de cineva din lista ei de fb,pt ca dra respectiva avea bunica in sat unde si-au facut socrii casa si se tinea de mica dupa al meu,imi trim mesaje,si acum a trim de ziua lui,e putin obsedata fetita,dar n-o bagam in seama.Imi sarise in ochi cum de se stiau:))
Eu am venit de la Bucale,am facut pe drum contractura musculara,nu va zic cum am condus :(
si am dat de Ramo pe alt site,noi barfim mai mult pe acolo :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]