Buna dimi fetelor
Azi e prima zi la cresa a lui bubi,sta sora mea cu el si pana la 12:30,ii place la nebunie deocamdata,sa vedem cand va ramane singurel cum va fi,din cate am inteles mai toti copii au plans dimineata dupa parinti dar apoi se iau cu joaca si le trece,azi sora mea i-a consolat pe toti,o sun din 5 in 5 minute sa vad cum e,ce face copilu,sa nu cumva sa-l bata vreunul,sa fie atenta cum se comporta doamna cu ei,daca e curat"luna si stele"la baie,am innebunit-o,il iubesc mai mult ca orice pe lume si mi-e greu sa-l lasam pe mana altcuiva,am impresia ca nimeni nu va avea grija de el ca noi,ca nu vor fi suficient de atenti etc etc etc
Laura draga mea ma bucur ca va plimbati si ori de cate ori aveti timp iesiti din casa,ba la munte,mare,prin afara...asa se traieste,superbe pozele din Bulgaria
Ely este absolut adorabila nu numai bestiala,iar cat despre subiectul Carla si pentru mine este inchis...de mult,asa ca ar fi perfect daca nu s-ar mai creea atatea speculatii si mistere pe baza actiunilor ei,din punctul meu de vedere renuntarea la ghid e cea mai inteleapta decizie a ei,eu oricum o stersesem si de pe mess,facebook si nu din cauza ca n-a mai venit la intalnire la CT,altele mai grave si mai personale.Nu cred ca are probleme seriose,decat prostii conform varstei iar daca are imi pare rau si-i doresc numai bine !
Gabi imi pare rau pentru vacanta voastra,ai grija de tine,cand ai tu data probabila a nasterii?Pup burtica la toate gravidutele