ral_ct scrie:
iar am ajuns la spartul targului?:))adevarul e ca mi-a luat mult sa citesc din urma ,ca eram de ceva tim pe aici

Simo,ce ma bucur ca ii place lui Bubi la cresa!!E bine daca e sociabil.Mai sunt copii care nu prea se joaca cu altii

M-ati facut curioasa,nu stiu despre ce perna vorbiti.Era un film cu Jennifer Lopez insarcinata si avea un ditamai pernoiul.Oare d-ala o fi?:))
Cat despre sfatul ala "Daca da cineva in tine,da-i inapoi" pe mine ma dispera.Anul trecut,cand aveam clasa a patra incepusera baietii sa se cam bata iar la sedinta cu parintii special pe tema asta o bunica mi-a spus ca asta i-a fost sfatul.Copiii nu inteleg prin asta sa se apere,ci inteleg ca au dreptul de a bate pe altii.Daca toti ar fi sfatuiti de acasa ca nu au voie sa dea in alti copii si pedepsitit cand o fac,poate ar fi altceva .
Nu sunt de acord nici cu educatoarele/invatatoarele care stau la cafele cu colegele cate o juma de ora timp in care copiii se bat ca pe ringul de box.Dar nici sa ii spui tu ca parinte -nu fi bleg ,da si tu!

eu fac o pauza de la lucru...luuunga, ca si mie mi-a luat mult sa citesc

chiar ma gandeam pana sa ajung la postul tau ca toata lumea e de acord cu "sa dai si tu una dc primesti"..si nu-mi venea sa cred. cum sa-ti inveti copilul sa-si faca dreptate prin puterea pumnilor?! voi considerati ca un copil care nu da, e bleg?! mie mi se pare ca e un copil educat, unul care gandeste si care intelege ca violenta nu e solutie...
sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar mi se pare o atitudine complet gresita in educatie..