SimoBobo scrie:
Sunt plina de nervi si am si lacrimi in ochi...am vorbit su sora mea si nu mi-a placut deloc ce mi-a spus.Ei nu-si permit o cresa privata(unde sunt camere web si alte conditii)si bubi e la una de stat.Prietenii nostri care au copii acolo sunt foarte incantati dar mie si surorii mele nu ne place deloc deocamdata.Nu vreau sa-l abandonam pe bubi acolo,mi-e mila de el,el este obisnuit cu atata dragoste si atentie si grija....in primul rand erau copii deprimati,care au stat izolati de cand i-au lasat parintii pana a plecat sora mea,le dadea sa bea apa din pahare de unica folosinta si nu le aruncau si cand cerea un copil apa luau un pahar la nimereala,au mucisori la nas si nu-i sterge nimeni ca sa fie sigure ca si-i impart intre ei,mai tot timpul vorbesc la telefoane si barfesc....offffff mama lor de putori,4 femei la 13 copii si nu reusesc sa le acorde macar afectiune ma?
Maine ma duc si eu acolo sa vad cum stau lucrurile.Poate exageram si in timp o sa ni se para altfel,sper sa fie bine,oricum alte solutii nu prea sunt.
Tu Simo...un copil nu va sta vesnic langa fusta mamei.Cresa este o solutie.E adevarat ca poate nu sunt conditii minunate, dar copilul invata acolo sa socializeze, sa se joace, poate sa faca la olita.Si cel mai important zic eu , invata ca nu i se cuvine totul.Eu sunt sigura ca exagerati putin.
E adevarat ca si eu am stat tare mult in dubii cand am ales gradinita particulara in defavoarea cresei de stat care ma costa 230 de lei pe luna.Este un efort pentru noi sa platim asa de mult, dar ne sacrificam sa ii fie lui bine si sa stam linistiti.
E foarte important ce se intampla la cresa, mai ales ca petrec asa mult timp acolo.Dar...eu zic ca acest pas este mai greu pt noi, parintii decat pentru copii.