SimoBobo scrie:
Offfff am noduri in gat,ma abtin sa plang ca ma cearta iubi,m-am interesat acum si avem si noi o gradinita privata in oras de la 2 la 7 ani si-mi place tare mult ce vad pe site-ul lor dar costa 700 lei pe luna si nu-si permit asa ceva sub nici o forma.Am discutat cu iubi sa platim noi mare parte si sa-l ducem acolo dar nu avem cum,suntem si noi cam jale din punct de vedere financiar,pregatirea casei pentru bebe,controale,nastere,rate,un singur salariu....greu.Mor de ciuda.
O sa studiez foarte bine cresa asta toata saptamana si incerc sa dau vina pe mine ca sunt paranoia si prea grijulie.Este foarte adevarat ce spui Laura,pana la urma toti copilasii de acolo sunt ok dar na...cand e al tau(cu toate ca bubi nu e al meu l-am iubit din prima secunda ca si cand ar fi si am incercat sa-i oferim tot ce e mai bun pe lume,eu si emi)vrei sa fie totul perfect.Nu stiu daca si cu fetita noastra voi fi asa dar cu bubi sunt extrem de protectiva si reactionez ca o fiara daca il loveste cineva sau nu-l stiu eu in siguranta maxima.
Sper sa fie bine,eu imi descarc sufletul la voi ca fata de ai mei sunt tare pe felie si pe sora mea o cert ca exagereaza si o sa fie bine,ca invata sa fie disciplinat,ca o sa se ia cu toti copii,ca se caleste etc.Si apoi inchid telefonu si plang

offff tu Simo cred ca o sa fi mult mai rau cu fetita voastra

.......stiu cum e si te inteleg,la fel am fost si eu cu primul nepotel din Romania,as fi facut totul ptr el si inca mai fac(daca ma suna acum ca vrea nu stiu ce,fac tot posibilul sa-l aiba).cum am mai spus,stiu cum e la gradinitele de stat,intr-adevar stau si barfesc sau vb la tel,nu au nici o treaba cu copii si daca le dai ceva(exact ce Ralu a spus) sunt cele mai bune educatoare ptr copilasul tau...nu vreau sa generalizez,dar ce aud este exact aceeasi poveste ca la nepotul meu
linisteste-te ,totul va fi bine,situatie sub control