laura_sandu scrie:
in clinici private sincer nu inteleg logica.de ce sa dai bani?Platesti taxa si la revedere.
Cum adica daca nu accepta nu ii stie nimeni si daca accepta alearga lumea dupa ei?Nu inteleg logica ta , Lili.Daca esti medic bun, alearga lumea dupa tine de nevoie nu sa iti dea bani.Sau cel mai cunoscut e ala care a primit mai multi bani ?
Trebuie sa fiu de acord cu Laura si de data asta.Am umblat atat de mult prin spitale...o Doamne Dumnezeule !!!!! Daca nu vrei sa iei banii...nu-i iei si gata,ii spui omului clar in fata ca asta este datoria ta,sa ai grija de el si sa-si tina banii de medicamente si alte alea si cred ca oricine va intelege.Chiar daca banii ii i-au de gura lumii sau de rusine se simte clar diferenta de tratament inainte si dupa.
Am sa o pomenesc,ridic in slavi si respect pe doamna doctor oncolog de la elias,toata viata mea.Tot asa dupa o lupta apriga de ai baga plicul in buzunar,m-a privit in ochi si mi-a spus clar si raspicat:pastreaza banii pentru alte lucruri mult mai importante,alergi pentru mama sunt atatea de cumparat,ai nunta...cumparati ceva frumos de ei,nu mi-i da mie!!!In schimb asistentele.....desi le-am indragit pe toate si ele pe mine,n-aveau nici un stres in a-si burdusi buzunarele.
Iar la clinica privata unde a nascut sora mea,am vrut sa-i dau o ciocolata unei asistente care noua ni s-a parut a fi un inger de femeie si am vrut sa-i aratam recunostina si nu a primit-o sub nici o forma:"asta e datoria mea,eu sunt platita pentru asta,mancati dvs ciocolata"
Daca esti om si-ti faci datoria cu trupul,mintea si sufletul nu ai cum sa accepti bani de la oameni care vin acolo de suparare,de suferinta,de rau si cu atatea nevoi.Stau si ma intreb oare chiar strang sume frumusele din treaba asta,oare cand ii numara si vad cat s-a adunat spun ca azi a mers super bine sau prost?