Ultima vizită a fost: Acum este 03 Iul 2025, 12:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 05 Sep 2011, 20:50 
Diva

Laura eu cred ca ai citit invers fata de ce a scris lily...daca accepta banii atunci nu ii stie nimeni...daca nu accepta, atunci fuge lumea dupa ei si ii stie toata lumea...eu asa citesc ce a scris ea...

Simo esti mortala!! cum va impartiti copilul ...eu in locul lui sora-ta n-as putea fi atata de generoasa sa o impart pe Alexia cu nimeni :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 20:55 
Diva

Bamba scrie:
Laura eu cred ca ai citit invers fata de ce a scris lily...daca accepta banii atunci nu ii stie nimeni...daca nu accepta, atunci fuge lumea dupa ei si ii stie toata lumea...eu asa citesc ce a scris ea...

Simo esti mortala!! cum va impartiti copilul ...eu in locul lui sora-ta n-as putea fi atata de generoasa sa o impart pe Alexia cu nimeni :)))

Mie nu imi suna bine , oricum as citi :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 21:01 
Diva

Asa sper si eu draga mea Laura :flowers:
Vai Gabi sora mea este cea mai fericita cand e bubi cu noi iar el ne adora teribil,mai ales pe Emi...Emi este viata lui,Emi a spus primul cuvant...noi avem un stil foarte diferit de a ne purta cu el fata de ei,la noi copilu nu face crize,nu plange juma de ora la nani,da manuta pe strada,intelege de vorba buna...cu ei face adevarate istericale si nu-mi place cum"il educa" dar sunt parintii lui si respectam asta :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 21:11 
Diva

SimoBobo scrie:
Asa sper si eu draga mea Laura :flowers:
Vai Gabi sora mea este cea mai fericita cand e bubi cu noi iar el ne adora teribil,mai ales pe Emi...Emi este viata lui,Emi a spus primul cuvant...noi avem un stil foarte diferit de a ne purta cu el fata de ei,la noi copilu nu face crize,nu plange juma de ora la nani,da manuta pe strada,intelege de vorba buna...cu ei face adevarate istericale si nu-mi place cum"il educa" dar sunt parintii lui si respecatam asta :flowers:

Se va obisnui.Si cresa si gradinita , eu spun ca e foarte importanta pentru copii.In primul rand trebuie voi sa incercati sa va stapaniti emotiile.Sa gandesti logic si sa vezi daca intr-adevar e o problema cu cresa.Daca e doar dorul de el si faptul ca nu mai e cu voi....e baiat mare deja.Trebuie sa invete sa se comporte in societate :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 21:23 
Diva

f bine spus Laura...subscriu 100%...ii f grea partea in care trebuie sa ne controlam noi dar trebuie...ne simt imediat si le transmitem si lor

sunt socata de ce ai zis Simo...cat de frumos se poarta la voi si ce face acasa...asa ar trebui sa fie si acasa...

eu chiar ma minunez in fiecare zi de Alexia ce cuminte ii...si cum asculta ce ii spun...99% :)) dar am observat o chestie...trebuie sa fiu calma cand ii cer ceva, sa ii explic frumos de ce trebuie sa faca un anumit lucru si atunci il face fara nici o problema....daca incerc sa fortez ceva catre ea, pe un ton mai ridicat numai ca asa zic eu, atunci se inchide automat si refuza sa faca...in rest nici o treaba, cand ii nani ii nani, cand ne jucam ne jucam, cand mancam mancam etc ii mortala cand povestim intre noi si ii trebuie ei ceva, am invatat-o sa ne intrerupa politicos..."scuza-ma mami, vreau sa iti spun ceva" :)) nu sa tot zica mami mami mami pana o bag in seama :))

cateodata avem tendinta sa fortam lucruri catre ei doar pt ca noi suntem adulti parinti si ei sunt mici si trebuie sa faca ce le zicem lor...si nu e asa...ca au si ei firea lor, personalitatea lor si chiar daca sunt mici eu consider ca trebuie sa ii arat respectul cuvenit si sa ii explic de ce trebuie facut un anumit lucru...nu doar pt ca ii zic eu ca sunt mama si stiu mai bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 22:16 
Diva

Bamba scrie:

da, la asta ma refeream...daca le accepti bani din prima ti baga in buzunar fara sa stie nimeni, dar daca ii refuzi alearga dupa tine de fata cu toata lumea sa ti dea si nu cedeaza pana nu ii iei...s-au intamplat foarte multe cazuri...la fel ca si eleva de care zicea Raluca...ei tin mortis sa-ti dea si gata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 23:23 
Diva

lily scrie:
da, la asta ma refeream...daca le accepti bani din prima ti baga in buzunar fara sa stie nimeni, dar daca ii refuzi alearga dupa tine de fata cu toata lumea sa ti dea si nu cedeaza pana nu ii iei...s-au intamplat foarte multe cazuri...la fel ca si eleva de care zicea Raluca...ei tin mortis sa-ti dea si gata...

in fine...eu zic ca daca medicul refuza elegant sunt rare cazurile in care pacientul sau familia alearga dupa el.si oricum se cunosc medicii care primesc bani si care nu.
Iar fetita de care spunea Raluca, a adus miere pt ca a cerut-o Ralu din cate am inteles, nu era spaga :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 23:29 
Diva

laura_sandu scrie:
in clinici private sincer nu inteleg logica.de ce sa dai bani?Platesti taxa si la revedere.
Cum adica daca nu accepta nu ii stie nimeni si daca accepta alearga lumea dupa ei?Nu inteleg logica ta , Lili.Daca esti medic bun, alearga lumea dupa tine de nevoie nu sa iti dea bani.Sau cel mai cunoscut e ala care a primit mai multi bani ?

Trebuie sa fiu de acord cu Laura si de data asta.Am umblat atat de mult prin spitale...o Doamne Dumnezeule !!!!! Daca nu vrei sa iei banii...nu-i iei si gata,ii spui omului clar in fata ca asta este datoria ta,sa ai grija de el si sa-si tina banii de medicamente si alte alea si cred ca oricine va intelege.Chiar daca banii ii i-au de gura lumii sau de rusine se simte clar diferenta de tratament inainte si dupa.
Am sa o pomenesc,ridic in slavi si respect pe doamna doctor oncolog de la elias,toata viata mea.Tot asa dupa o lupta apriga de ai baga plicul in buzunar,m-a privit in ochi si mi-a spus clar si raspicat:pastreaza banii pentru alte lucruri mult mai importante,alergi pentru mama sunt atatea de cumparat,ai nunta...cumparati ceva frumos de ei,nu mi-i da mie!!!In schimb asistentele.....desi le-am indragit pe toate si ele pe mine,n-aveau nici un stres in a-si burdusi buzunarele.
Iar la clinica privata unde a nascut sora mea,am vrut sa-i dau o ciocolata unei asistente care noua ni s-a parut a fi un inger de femeie si am vrut sa-i aratam recunostina si nu a primit-o sub nici o forma:"asta e datoria mea,eu sunt platita pentru asta,mancati dvs ciocolata"
Daca esti om si-ti faci datoria cu trupul,mintea si sufletul nu ai cum sa accepti bani de la oameni care vin acolo de suparare,de suferinta,de rau si cu atatea nevoi.Stau si ma intreb oare chiar strang sume frumusele din treaba asta,oare cand ii numara si vad cat s-a adunat spun ca azi a mers super bine sau prost? :wokno: :wokno: :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 03:00 
Diva

eu nu cred ca au nici o mustrare de constiinta Simo...cred ca dupa ce baga banii in buzunar nici nu se mai gandesc o sec de la cine si de ce ii au...pur si simplu asa cred ca li se cuvin...eu n-as putea dormi noaptea :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 08:58 
Diva

Bamba scrie:
eu nu cred ca au nici o mustrare de constiinta Simo...cred ca dupa ce baga banii in buzunar nici nu se mai gandesc o sec de la cine si de ce ii au...pur si simplu asa cred ca li se cuvin...eu n-as putea dormi noaptea :wokno:

problema este ca dupa 6 ani de scoala si inca vreo 4 de rezidentiat cu salar de 750 de lei, cand dai de salar si de bani, cred ca uiti de toata cinstea si onoarea.salariile sunt mici, asta e adevarul.si sistemul e de vina.dar sunt unii nesimtiti rau.eu ii inteleg doar pe cei care te trateaza la fel indiferent daca primesc bani sau nu.daca conditia sa te trateze omeneste este sa ii dai bani, atunci am o problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 09:00 
Diva

Buna!
noi am optat pt gradinita de stat,4 ore pe zi,e una dintre cele mai bune din oras,nu am ce reprosa,fac engleza,dans,sah si arte plastice,contra cost.DAR pentru scoala,l-am inscris la cea a universitatii,Scoala Junior-la Iasi ai in cadrul Univ. Cuza gradi si scoala- unde vom plati 2200 ron/an,program after school.Era poate mai comod la o scoala de stat,dar aici sunt 18 in clasa,nu 30-40 si au o gramada de lucruri interesante.Si facand un calcul,la o scoala de stat,ca sa se ocupe de copil,tot dai,si nu merge cu o cafeluta,floricica...ca vb aia,n-are timp.Macar dau un ban si stiu ca e pe merit.Au facut o treaba f buna astia de la universitate cu Juniorul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 09:06 
Diva

clarut scrie:
nu-mi vine sa cred ca voi (mariko, simona si gabi) nasteti in decembrie!! si mariko si gabi sunt la no 2! unde zboara timpul? eu o sa fiu singura mama purie:(

La mine e in noiembrie:)) sa se hotarasca var-meu cand ma hacuie,ca eu treb sa bat drumul la bucuresti pt asta si nu ma poate lasa chiar pana in ultima zi :sick:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 09:10 
Diva

mariko scrie:
Buna!
noi am optat pt gradinita de stat,4 ore pe zi,e una dintre cele mai bune din oras,nu am ce reprosa,fac engleza,dans,sah si arte plastice,contra cost.DAR pentru scoala,l-am inscris la cea a universitatii,Scoala Junior-la Iasi ai in cadrul Univ. Cuza gradi si scoala- unde vom plati 2200 ron/an,program after school.Era poate mai comod la o scoala de stat,dar aici sunt 18 in clasa,nu 30-40 si au o gramada de lucruri interesante.Si facand un calcul,la o scoala de stat,ca sa se ocupe de copil,tot dai,si nu merge cu o cafeluta,floricica...ca vb aia,n-are timp.Macar dau un ban si stiu ca e pe merit.Au facut o treaba f buna astia de la universitate cu Juniorul

daca eram in Cluj, sigur il dadeam si eu la stat.Dar aici nu m-am indurat.Am auzit o gramada de povesti si mi-a fost teama sa ma risc .Daca il duceam din septembrie la stat pierdeam locul la cea particulara.Era langa mine o cresa care zice lumea ca e foarte buna.Are clase frumoase, educatoarele se ocupa....dar e intrata intr-un program social si sunt si tigani.Si sincer , as vrea copilul meu sa stea 8 ore pe zi intr-un mediu sanatos.... :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 09:14 
Diva

si pe mine ma pocnise sa il dau la gradi tot la Junior,dar tata mi-a zis ca n-are rost sa stea 8 ore/zi cand am strabunicii liberi.Gradinita noastra nu are tigani,nu ca as fi eu rasista,dar nu-mi plac paduchii ...si suntem f multumiti de ea si de dna educatoare, e o gradinita etilista.Cu scoala e altceva,lectii,trestii...parca ii vad pe ai mei la 4 cand il vor lua ascultandu-l din nou la ele:))Si la cum lucram noi,alta solutie nu era,asa il luam cu toate facute,doar sa mai repete

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 10:02 
Diva

am citit si eu din urma...doar fetite! Simona o va avea pe Carla,eu si Ramo fiecare cu Luana ei( Athena-Luana si Maya-Luana) si Gaby...??Ce nume ii veti pune fetitei?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 10:16 
Diva

mariko scrie:
am citit si eu din urma...doar fetite! Simona o va avea pe Carla,eu si Ramo fiecare cu Luana ei( Athena-Luana si Maya-Luana) si Gaby...??Ce nume ii veti pune fetitei?

Gabi are baietel :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 10:39 
Diva

laura_sandu scrie:

Gabi are baietel :flowers:

da?
nu stiam...aa,prima e fetita :~* Felicitari! inca o pereche :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 12:21 
Diva

anca, eu ma gandesc ca s-ar asorta niste pantofi albastri. adica sandale sau pantofi decupati. albastru asta tare care se poarta acum. la coca zaboloteanu ai incercat? dureaza cam 2 saptamani sa-ti faca si-ti alegi tu modelul, culoarea, tipul de toc etc..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 12:22 
Diva

laura_sandu scrie:
problema este ca dupa 6 ani de scoala si inca vreo 4 de rezidentiat cu salar de 750 de lei, cand dai de salar si de bani, cred ca uiti de toata cinstea si onoarea.salariile sunt mici, asta e adevarul.si sistemul e de vina.dar sunt unii nesimtiti rau.eu ii inteleg doar pe cei care te trateaza la fel indiferent daca primesc bani sau nu.daca conditia sa te trateze omeneste este sa ii dai bani, atunci am o problema.

Nu nu nu,nu sunt de acord cu asa ceva,toti facem ani de scoala,toti avem salarii mizerabile,toti muncim da?Ce-ar fi fost sa mi se para mie normal ca la fostul meu loc de munca sa primesc "spaga",atentii,bani spuneti-le cum vreti,ca sa-mi fac treaba???Si slava Domnului am muncit 4 ani si am reprezentat 7 departamente si mi-am facut treaba al dracului de bine si cate 10,12 ore pe zi(asta la fostul loc de munca,ca am carte de munca de la 19 ani)
Sunt foarte inversunata pe treaba asta pentru ca am dat atatea plicuri si atatea"spagi"si am vazut atata nesimtire incat m-am scarbit pentru toata viata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2011, 12:24 
Diva

laura_sandu scrie:
nu trebuie sa te gandesti de acum la asta.totul va veni din instinct.Vei vedea ca o sa inveti din mers.Important e sa fiti pe aceeasi lungime de unde tu si cu Andrei.Cand il cearta unul , celalalt sa nu ii ia apararea , pt ca atunci copilul va gasi mereu o portita.
Eu sunt sigura ca voi reusi sa il educ frumos.Nici nu ma gandesc altfel.E un copil bun, vesel si haios.Asa ca inceputul e bun :~*

da, o sa facem tot posibilul :~*
sunt sigura ca o sa-l educi frumos, nici nu incape indoiala! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]