Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 20:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 08 Sep 2011, 22:05 
Diva

lily scrie:
pai au luat ca ele mi-au aratat dar au vazut dupa ce a muscat-o cand a inceput Erika sa planga...ce era sa mai fac...o sa vorbesc si cu mama "catelusei"...se pare ca sunt mai multi care musca pe acolo ca mai sunt catva copii muscati si de la celelalte grupe

pai ar trebui clar vorbit si cu mama ''catelusei''....drept sa-ti spun si veronique cand e super fericita asa se manifesta,musca.....aseara ne jucam sotul meu si eu cu ea,si radea si se zbatea pana si-a infipt dintisorii in umarul meu....pur si simplu nu stia ce sa mai faca,era un ras toata....dar mami s-a suparat un pic pe ea si sa speram ca a inteles,in seara asta nu a mai facut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 22:08 
Diva

laura_sandu scrie:
:hug: stiu ca suna aiurea, dar nu am spus intamplator pisi.Ionut imi spune Pisi de vreo 5 ani(in primul an de relatie am fost Puc :~* ).Si o parte din prietenii mei imi spun toti Pisi.Sau chiar am o prietena de la Cj, care imi spune:Tu Pisica....ai grija :lol: :lol:
Surprinzator, nu?ca nu par Pisi si totusi sunt :lol: :lol: :~* :hug:

pai gata te numim Pisi......surprinzator dar adevarat :lol: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 22:20 
Diva

elyt1000 scrie:
pai ar trebui clar vorbit si cu mama ''catelusei''....drept sa-ti spun si veronique cand e super fericita asa se manifesta,musca.....aseara ne jucam sotul meu si eu cu ea,si radea si se zbatea pana si-a infipt dintisorii in umarul meu....pur si simplu nu stia ce sa mai faca,era un ras toata....dar mami s-a suparat un pic pe ea si sa speram ca a inteles,in seara asta nu a mai facut

asa a facut si nepotica mea azi, cu sora mea. Dintr-o data a muscat-o de umar. Si cand i-a vazut reactia de Auu!! se intindea sa o muste iar. Ca sa nu mai zic ca ea, finnd mai mare cu 3 luni decat baiatul meu si nepotelul meu si le da cate una din cand in cand. Si baietii la radul lor o caftesc. Se caftesc si intre ei, isi iau mancarea unul de la celalalt, jucariile....si nu are niciunul 1 an implinit :wall: :wall: Sper ca atunci cand mai cresc sa se inteleaga

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 22:34 
Diva

laura_sandu scrie:
Fiecare face cum crede si cum vrea.
Aici ne descarcam si bine facem, pentru ca ne stim de mult si cred ca ne apreciem una pe alta.Sunt sigura ca si certurile astea sunt constructive si poate daca gresim ne inspiram din postarea cuiva.Sau poate nu, dar pur si simplu vedem cum fac si alte mame.
Eu sincer nu ma mai pot supara pe voi, cele vechi.Imi placeti toate si , chiar daca uneori imi vine sa scriu ceva acid, ma temperez.

si eu ma temperez de multe ori dar ma deranjeaza comentariile jignitoare facute de amorul artei.
era firesc din partea Bambei sa mai reciteasca comentariile, sa vada cine ce si cand a spus iar apoi vazand ca nu m-am referit strict la ea , sa-si ceara scuze pt ca a jignit. ma asteptam la reactia asta la alte persoane nu la ea.
oricum tot comportamentul ei il pun pe seama sarcinii. atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 23:01 
Diva

nu am de ce sa imi cer scuze...absolut deloc! si am recitit toate comentariile de multe ori inainte sa iti raspund...nu am fost singura careia i s-a parut ca tonul tau a fost acid sau razboinic cand ai postat primul mesaj referitor la subiectul asta...ma repet...ti-am raspuns in acelasi ton...si nu consider ca am fost rautacioasa sau ca te-am jignit cu absolut nimic...

din punctul meu de vedere tu ai inceput prima sa ne judeci pe noi (nu sa iti exprimi o parere pt ca ai fi formulat altfel postul) astea care "dramatizam" cand vine vorba de copiii nostrii...la urma urmelor avem tot dreptul din lume sa dramatizam si sa facem ce vrem noi cand vine vorba de copii...tonul postului tau, cel putin la mine asa a ajuns, a fost ca ne-ai judecat pe noi astea care gandim altfel decat tine..asa am vazut eu lucrurile si asta m-a suparat...

iar clarut tu nu vad de ce ai intervenit in discutia asta sa imi spui ce rautati am scris cand nu te-a implicat cu nimic pe tine...iar anidaaa sunt convinsa ca isi poate sustine singura punctul de vedere fara sa aiba un avocat aditional in tine...

si cu asta eu nu mai dezbat subiectul asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 05:06 
Diva

si mie imi spune Mitrut tot pisi si eu lui la fel... :lol: asa ca suntem 2 pisi. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 08:14 
Diva

Buna dimi scumpelor :flowers:
Foarte tare asta cu Pisi....imi este foarte usor pentru ca una din cele mai bune prietene ale noastre e poreclita Pisi de noi,asa ca in gasca noastra nu o cheama Madalina ci Pisi.De azi esti Pisi si in lista mea de mess draga mea Laura(imi placea mult sa-ti spun asa...draga mea Laura)
Nu am dormit prea bine si mi-a fost si rau azi noapte,bubi din pacate deja este bolnavior,a racit praf,nu a dormit deloc,a tipat in somn mititelu .... asa ca in 10 minute mi-l aduce si voi fi mami Mona cu norma intreaga azi :love:
Va pup dragelor,o zi frumoasa.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:14 
Diva

Bamba scrie:
nu am de ce sa imi cer scuze...absolut deloc! si am recitit toate comentariile de multe ori inainte sa iti raspund...nu am fost singura careia i s-a parut ca tonul tau a fost acid sau razboinic cand ai postat primul mesaj referitor la subiectul asta...ma repet...ti-am raspuns in acelasi ton...si nu consider ca am fost rautacioasa sau ca te-am jignit cu absolut nimic...

din punctul meu de vedere tu ai inceput prima sa ne judeci pe noi (nu sa iti exprimi o parere pt ca ai fi formulat altfel postul) astea care "dramatizam" cand vine vorba de copiii nostrii...la urma urmelor avem tot dreptul din lume sa dramatizam si sa facem ce vrem noi cand vine vorba de copii...tonul postului tau, cel putin la mine asa a ajuns, a fost ca ne-ai judecat pe noi astea care gandim altfel decat tine..asa am vazut eu lucrurile si asta m-a suparat...

iar clarut tu nu vad de ce ai intervenit in discutia asta sa imi spui ce rautati am scris cand nu te-a implicat cu nimic pe tine...iar anidaaa sunt convinsa ca isi poate sustine singura punctul de vedere fara sa aiba un avocat aditional in tine...

da bine. spui de 2 posturi ca nu mai dezbati subiectul. am inteles ca vrei sa ai ultimul cuvant. ok. cum vrei tu.
pt ultima data iti spui ca nu am judecat pe nimeni darr vad ca tu intelegi ce vrei sau anapoda. Clara intervine si ea cand vrea nu cand ii permiti tu iar in discutii se poate baga oricine pt ca iti repet este un site public.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:20 
Diva

SimoBobo scrie:
Foarte tare asta cu Pisi....imi este foarte usor pentru ca una din cele mai bune prietene ale noastre e poreclita Pisi de noi,asa ca in gasca noastra nu o cheama Madalina ci Pisi.De azi esti Pisi si in lista mea de mess draga mea Laura(imi placea mult sa-ti spun asa...draga mea Laura)
Nu am dormit prea bine si mi-a fost si rau azi noapte,bubi din pacate deja este bolnavior,a racit praf,nu a dormit deloc,a tipat in somn mititelu .... asa ca in 10 minute mi-l aduce si voi fi mami Mona cu norma intreaga azi :love:

neata fetelor!!!
dar ce ai avut,de ce ti-a fost rau,arsuri?sper ca azi sa te simti mai bine daca vei fi mamica Mona cu norma intreaga,dragul de el,o sa-i fie tare bine azi cu tine....
va dorim multa sanatate amandorura si va trimitem cate un pupic mare,unul de la mine si unul de la talibanca mea :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:28 
Diva

SimoBobo scrie:

Simona, dar voi analizele lui Bubi le-ati facut? poate are sistemul imunitar slabit.te intreb ca au patesc la fel cu Andrei. de cate ori cineva are o boala, chiar si in forma usoara, andrei o face in forma agravanta. de aceea pediatrii nostri ne-au sfatuit sa mai amanam gradi pana se mai pune pe picioare cu carenta de fier.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:32 
Diva

La multi ani Anca! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:32 
Diva

Eu de cand il duc la gradi, ii dau la Alexandru un tratament pentru imunitate.Se numeste Alvityl siropul.Sper sa functioneze si sa nu se raceasca.Deocamdata este ok.
Saptamana viitoare vreau sa ma duc cu el la un endocrinolog.Sunt putin stresata ca e prea gras si vreau sa fiu sigura ca e totul in regula :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:36 
Diva

eu ii dau Imunomix. si Tot hema pt fier dar tot scazut este.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 10:53 
Diva

Nu este bolnavicios de felul lui,in 2 anisori a racit de 3 ori atat.Ii facem mereu analize pentru ca el nu mananca si mici carente are.L-a adus la mine si este la fel ca la cresa,jeleste dupa mami,nu vrea sa se joace,e foarte obosit,il afecteaza mai mult decat ne-am asteptat noi treaba asta cu lasatul acolo la cresa.A venit si Nico inapoi la mine acum si am discutat sa o luam mai usor cu cresa,poate am fortat si noi un pic lucrurile,deja din a4a zi l-am lasat acolo singurel si la nani si el ieri a facut un fel de soc,eu n-am vazut asa suferinta in ochisorii lui pana acum si suspine atatea ore in sir.Zilele astea 3 sa se vindece cu raceala si de luni doar pana la 12 il lasam si incet incet si la nani dar sa fim acolo cand se trezeste.
Asta e,e mai greu dar cu timpul se vor aseza lucrurile.Are grija Nico de el,ii da si vitamine si de imunitate si tot ce trebuie.
Ieri nu m-am simtit bine toata ziua dar seara s-a intensificat,am avut o zi dificila,am plans,am suferit si ma durea capul,n-am prea mancat,greata severa....m-a afectat enorm sa-l vad asa.Dar nu dramatizez,acu m-am linistit si sper sa fie bine ca rau n-are de ce :)

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:05 
Diva

Bamba scrie:

ti-am explicat de ce. iti mai spun o data: am mai observat ca interpretezi gresit sau iei personal anumite remarce dupa care devii rautacioasa si nu mi se pare corect. e o chestiune de fond, nu are legatura cu subiectul asta. dar pot sa-mi exprim parerea si referitor la acest subiect. cred ca ai jignit-o. i-ai spus ca are un copil dependent si implicit ca e vina ei. venind din partea unei persoane asa sensibile la capitolul propriul copil mi se pare un lucru cel putin urat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:07 
Diva

anidaaa scrie:
La multi ani Anca! :flowers:

e ziua Ancai? nu e in martie ziua ei? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:09 
Diva

saracutul. de asta spuneam ca trebuie sa se mai obisnuiasca si cu alte persoane, sa nu fie permanent in prezenta mamei.
cu alimentatia o sa fie mai greu pt ca a fost alaptat mult tm.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:11 
Diva

clarut scrie:
e ziua Ancai? nu e in martie ziua ei? :)

E Sf. Ana :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:12 
Diva

anidaaa scrie:
E Sf. Ana :)

aaaaah :D la multi ani! sa ne traiesti! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:35 
Diva

neata fetelor si multumesc :hug: , intr-adevar e Sf Ana astazi si se sarbatoreste si numele meu :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]