Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 15:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 09 Sep 2011, 18:06 
Diva

SweetNicoleta scrie:

despre boala cumnatei mele nu stiu mare lucru, doar ca la biopsie i-a iesit ca are cancer la tiroida. De abia a fost diagnosticata, urmeaza vizite la doctori si solutii. Sper sa fie vindecabil.

Mama are o boala rara, se numeste pemfigus, nu se vindeca, insa poate fi tinuta sub control medicamentos. Problema e ca mami are si diabet si medicamentele ii cresc glicemia. Din cauza diabetului combinat cu boala asta, organele interne pot ceda treptat...De altfel nu se gasesc toate medicamentele in tara, unul dintre medicamente trebuie adus din America sau din Elvetia, iar un alt medicament vital nu se gaseste decat la cateva farmacii diin tara. Asteptam sa vedem daca il gaseste farmacista la vreun depozit din tara.

eu nu mai plang de fata cu Mihai, am vazut reactia lui atunci cand am aflat diagnostiul mamei, se uita cu niste ochisori mirati la mine si a inceput si el sa planga. Pentru el incerc sa ma abtin sa nu mai plang atunci cand e treaz si ma vede.

Of,Nico ce ghinion!Poate e intr-adevar cum spune Adina si cumnata ta va scapa cu operatia! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 18:07 
Diva

La multi ani,Anca,Any si daca se mai serbeaza cineva!Nu stiam ca azi e Sfanta Ana si nici ca Anca e derivat de la Ana :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 19:51 
Diva

ral_ct scrie:
La multi ani,Anca,Any si daca se mai serbeaza cineva!Nu stiam ca azi e Sfanta Ana si nici ca Anca e derivat de la Ana :)

Multumesc fetelor,Ralu :hug:

La multi ani Any !!!!! :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 20:46 
Diva

la multi ani Anca si Any!!!
Ely felicitari pt premiu!! sa va jucati si sa va distrati impreuna :-*
Simo multa sanatate pt cel mic...sa dea DD sa se faca repede bine si sa se acomodeze cu gradi...eu inca o mai iau la 12 dar o sa vorbesc cu educatoarele sa vedem daca de sapt viitoare pot incerca sa o las si la somn...pana acuma este ok...s-a acomodat chiar bine si nu plange decat foarte putin dimineata cand o las dar in aceelasi timp intinde singura manutele catre educatoare si se duce de buna voie...asta inseamna ca ii place si ca este tratata ok acolo zic eu...de imbolnavit sunt foarte mari sanse sa se imbolnaveasca pt ca sunt intr-o comunitate de copii fiecare cu ale lui...si eu ii dau ceva pt imunitate si pana acuma este ok
Nico multa sanatate pt mama si cumnata ta...sper dint tot sufletul sa fie ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2011, 00:05 
Diva

lily scrie:
Simo multa sanatate pt cel mic...sa dea DD sa se faca repede bine si sa se acomodeze cu gradi...eu inca o mai iau la 12 dar o sa vorbesc cu educatoarele sa vedem daca de sapt viitoare pot incerca sa o las si la somn...pana acuma este ok...s-a acomodat chiar bine si nu plange decat foarte putin dimineata cand o las dar in aceelasi timp intinde singura manutele catre educatoare si se duce de buna voie...asta inseamna ca ii place si ca este tratata ok acolo zic eu...de imbolnavit sunt foarte mari sanse sa se imbolnaveasca pt ca sunt intr-o comunitate de copii fiecare cu ale lui...si eu ii dau ceva pt imunitate si pana acuma este ok

Multumesc mult fetelor.
Cat ai tinut-o pentru acomodare pana la 12,cateva saptamani ?
Weekend frumos tuturor :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2011, 10:39 
Diva

Simo, o sa-ti spun ce-a facut o prietena de-a mea cu baietelul cand l-a dat la cresa.
prima saptamana a stat 2-3 ore cu el acolo, nelasandu-l singur absolut deloc, apoi il lasa singur o ora si a inceput sa creasca treptat perioada. deabia dupa 2-3 saptamani l-a lasat program 8-12 singur.
toata ziua a inceput sa-l lase deabia dupa 2-3 luni.
acum baietelul sta foarte linistit si nu mai are nici o treaba.
daca este non-stop in prezenta mamei poate suferi un soc cand se vede singur printre straini si intr-un loc nou.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2011, 11:20 
Diva

SimoBobo scrie:
Multumesc mult fetelor.
Cat ai tinut-o pentru acomodare pana la 12,cateva saptamani ?
Weekend frumos tuturor :flowers:

nu avem decat 7 zile decand mergem la cresa si inca nu am lasat-o toata ziua...inca o mai iau la 12...sapt viitoare o sa vorbesc sa vedem daca o las si la somn sau inca o mai ia la 12

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2011, 14:08 
Diva

lily scrie:
Ely felicitari pt premiu!! sa va jucati si sa va distrati impreuna :-*
Nico multa sanatate pt mama si cumnata ta...sper dint tot sufletul sa fie ok...

mersic Lily.....sper sa-i fie bine lui Erika la gradinita si sa se obisnuiasca si cu programul prelungit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2011, 22:21 
Diva

Buna seara scumpelor :flowers:
Va multumesc frumos pentru sustinere,sfaturi si impartasirea experientelor voastre cu mine,sunt norocoasa ca am de unde invata si alege cea mai buna varianta pentru mine si familia mea.Si ma refer la toate aspectele nu numai la situatia de acum cu bubi si cresa :hug:
De luni o vom lua mai incet,bubi se simte mai bine dar din pacate am luat eu raceala de la el.Ma voi hidrata intens,ceai,miere,lamaie,oscilococcinum,vitamina C.Sper sa o tin in frau sa nu-mi afecteze bebelina in vreun fel :sick:
Mi-a venit aparatul de ascultat zgomote fetale,multumesc inca o data fetelor care m-au votat.Nu ne vine sa credem cum ii auzim inimioara,o putem si inregistra,se aude perfect,ii numaram bataile sa vedem cate are pe minut,iar miscarile se aud foarte puternic.I se potriveste deja de minune numele,este o minune tare puternica :love:
Noapte buna scumpelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2011, 23:33 
Diva

Simo poti sa iei Panadol...asta cred ca ii echivalentul la Tylenol de aici, acetominophen - ii safe in timpul sarcinii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 09:54 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna seara scumpelor :flowers:
Va multumesc frumos pentru sustinere,sfaturi si impartasirea experientelor voastre cu mine,sunt norocoasa ca am de unde invata si alege cea mai buna varianta pentru mine si familia mea.Si ma refer la toate aspectele nu numai la situatia de acum cu bubi si cresa :hug:
De luni o vom lua mai incet,bubi se simte mai bine dar din pacate am luat eu raceala de la el.Ma voi hidrata intens,ceai,miere,lamaie,oscilococcinum,vitamina C.Sper sa o tin in frau sa nu-mi afecteze bebelina in vreun fel :sick:
Mi-a venit aparatul de ascultat zgomote fetale,multumesc inca o data fetelor care m-au votat.Nu ne vine sa credem cum ii auzim inimioara,o putem si inregistra,se aude perfect,ii numaram bataile sa vedem cate are pe minut,iar miscarile se aud foarte puternic.I se potriveste deja de minune numele,este o minune tare puternica :love:
Noapte buna scumpelor.

ce dragutz Simo.....poate pui o inregistrare sa auzim si noi inimioara ingerasului tau cu nume minunat :hug: .....te pupam,sanatatea maxima

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 15:35 
Diva

elyt1000 scrie:
super Oana....dar ce e mai precis? chiar nu stiu ce inseamna ''colectare creante''.... sper sa te auzim si noi o data cantand.....poate pui pe facebook o inregistrare cu tine :hug:

elly ti-au detaliat fetele tot .....eu nu am cazuri prescrise , multumesc Lui Dumnezeu , caci altfel nu stiu cu ce ma confruntam...si asa este destul e greu sa vb cu oamenii si asa
Eu am deja cateva inregistrari audio referitor la muzica , cand vrei sa auzi....imi spui ca iti trimit pe messenger.
La multi ani tuturor care si-au serbat ziua de nume zilele trecute
Si fetelor care au probleme cu sanatatea sau care au in familie persoane ce se confrunta cu situatii delicate , tot ce pot sa va spun este sa fiti alaturi de persoanele dragi in fiecare moment .
Si eu am probleme din pacate cu sotul meu:(:(:( dar bine ca vom trece peste ele......atata timp cat tinem sub observatie si o tratam ....mna......sa aveti o zi frumoasa fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 19:55 
Diva

puffy_is scrie:
elly ti-au detaliat fetele tot .....eu nu am cazuri prescrise , multumesc Lui Dumnezeu , caci altfel nu stiu cu ce ma confruntam...si asa este destul e greu sa vb cu oamenii si asa
Eu am deja cateva inregistrari audio referitor la muzica , cand vrei sa auzi....imi spui ca iti trimit pe messenger.
La multi ani tuturor care si-au serbat ziua de nume zilele trecute
Si fetelor care au probleme cu sanatatea sau care au in familie persoane ce se confrunta cu situatii delicate , tot ce pot sa va spun este sa fiti alaturi de persoanele dragi in fiecare moment .
Si eu am probleme din pacate cu sotul meu:(:(:( dar bine ca vom trece peste ele......atata timp cat tinem sub observatie si o tratam ....mna......sa aveti o zi frumoasa fetelor

pai sigur ca vreau sa te aud cum canti....trimite-mi pe mess....multa sanatatea sotului tau Oana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:37 
Diva

SweetNicoleta scrie:

despre boala cumnatei mele nu stiu mare lucru, doar ca la biopsie i-a iesit ca are cancer la tiroida. De abia a fost diagnosticata, urmeaza vizite la doctori si solutii. Sper sa fie vindecabil.

Mama are o boala rara, se numeste pemfigus, nu se vindeca, insa poate fi tinuta sub control medicamentos. Problema e ca mami are si diabet si medicamentele ii cresc glicemia. Din cauza diabetului combinat cu boala asta, organele interne pot ceda treptat...De altfel nu se gasesc toate medicamentele in tara, unul dintre medicamente trebuie adus din America sau din Elvetia, iar un alt medicament vital nu se gaseste decat la cateva farmacii diin tara. Asteptam sa vedem daca il gaseste farmacista la vreun depozit din tara.

eu nu mai plang de fata cu Mihai, am vazut reactia lui atunci cand am aflat diagnostiul mamei, se uita cu niste ochisori mirati la mine si a inceput si el sa planga. Pentru el incerc sa ma abtin sa nu mai plang atunci cand e treaz si ma vede.

Nico, despre ce medicament este vorba?Spune-mi si daca se gaseste in tara iti trimit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:39 
Diva

dragelor, exista motive pt intarzierea ciclului (cam cu 13 zile :unsure: )? altele decat o sarcina? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:42 
Diva

clarut scrie:
dragelor, exista motive pt intarzierea ciclului (cam cu 13 zile :unsure: )? altele decat o sarcina? :)

Stres......dar de obicei e sarcina daca nu iti intatrzie de obicei.Eu zic sa fugi la farmacie si sa iti cumperi un test :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:43 
Diva

Clarut te asteptam cu vesti :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:47 
Diva

laura_sandu scrie:

Stres......dar de obicei e sarcina daca nu iti intatrzie de obicei.Eu zic sa fugi la farmacie si sa iti cumperi un test :hug:

:) nu poate sa fie asta, nu pot sa cred ca m-as putea numara printre cei unu la suta :) in plus, saptamana trecuta am fost la ginecolog si mi-a facut o ecografie. pp ca dc ar fi fost ceva, s-ar fi vazut, nu? si el a zis tot stres sau o schimbare. dar nu e nici una, nici alta...si 13 zile mi se pare mult :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:50 
Diva

ah, si voiam sa va mai intreb. eu acum mi-am facut programari la diferiti ginecologi ca sa-mi aleg unul pt cand va fi cazul. ce e important in alegerea dr?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2011, 21:51 
Diva

SimoBobo scrie:
Clarut te asteptam cu vesti :hap_w:

sper ca o sa vin, dar in 2012 :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]