Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 16:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 12 Sep 2011, 10:04 
Diva

corina1 scrie:
:wok: ca bine zice Laura.scapi de orice indoiala..ma mir ca rezisti atat sa nu ti-l faci.eu cred ca am dat o avere pe testele de sarcina. :~*

da, are dreptate, insa eu nu cred ca sunt. de-asta nu ma grabesc :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 10:14 
Diva

laura_sandu scrie:

Ce tare :lol: :lol: Bine macar ca in vis ne intalnim, daca in realitate nu putem

:lol: chiar asa....super

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 10:15 
Diva

clarut scrie:
da, are dreptate, insa eu nu cred ca sunt. de-asta nu ma grabesc :)

hai Clarut fa-ti un test si nu ne mai tine in suspans :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 11:48 
Diva

dar ce poate fi atunci,ca a intarziat cam mult.acuma tu sti,noi nu te presam..prea tare. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 11:54 
Diva

laura_sandu scrie:
Ce tare :lol: :lol: Bine macar ca in vis ne intalnim, daca in realitate nu putem

din pacate eu aici izolata in vestul tarii..tare departe de toate..eu in Cluj ajung tot noaptea si nu-mi permit sa va chem la un suc la ora aia, in Bucuresti nu am fost inca,iar in Olanda nici atat:lol: iar voi nu veniti prin zona mea..asa ca raman doar cu visul.
dar oricum daca veniti,aveti loc toate in patut... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 12:02 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna seara scumpelor :flowers:
Va multumesc frumos pentru sustinere,sfaturi si impartasirea experientelor voastre cu mine,sunt norocoasa ca am de unde invata si alege cea mai buna varianta pentru mine si familia mea.Si ma refer la toate aspectele nu numai la situatia de acum cu bubi si cresa :hug:
De luni o vom lua mai incet,bubi se simte mai bine dar din pacate am luat eu raceala de la el.Ma voi hidrata intens,ceai,miere,lamaie,oscilococcinum,vitamina C.Sper sa o tin in frau sa nu-mi afecteze bebelina in vreun fel :sick:
Mi-a venit aparatul de ascultat zgomote fetale,multumesc inca o data fetelor care m-au votat.Nu ne vine sa credem cum ii auzim inimioara,o putem si inregistra,se aude perfect,ii numaram bataile sa vedem cate are pe minut,iar miscarile se aud foarte puternic.I se potriveste deja de minune numele,este o minune tare puternica :love:
Noapte buna scumpelor.

ce emotionant Simo...sa ne pui si noua o inregistrare.
cum te simti,ti-a mai trecut raceala? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 12:59 
Diva

Buna ziua scumpelor :flowers:
Sunt racita cu acte in regula,dar ma tin bine,trece.
Sunt bucuroasa ca a scapat bubi de cresa pe ziua de azi,a cam plans si l-a luat Nico la 12,am vorbit cu el la telefon si era foarte fericit iar eu...si mai si :had_d:
Suntem in cautari pe net sa-i luam masinuta electrica pentru sambata cand face 2 anisori.Le adora si cand vede una prin oras "intra in sevraj" si trebuie neaparat sa facem un sacrificiu sa aiba masinuta lui ca doar e dragostea mea mica si sufletelul care ne-a adus clipe de fericire in momente tragice...
Pupam fetele si burticile :-*

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 13:07 
Diva

Buna fetelor!
Clara, daca ai facut saptamana trecuta eco, practic la o saptamana de cand trebuia sa ai ciclu, e posibil sa nu se vada pt ca inca nu s-a implantat in uter. ( din cunostintele mele). mie mi-a intarziat odata o luna datorita oboselii si stresului asa cxa e posibil si asta sa fie o explicatie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 13:11 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata fetele.
Ely,Laura,Adina,am visat cu voi azi noapte,erati toate trei la mine cu tot cu copilasi,culcate toate intr-un pat... :lol: si ma gandeam pe unde sa va duc la plimbare. :)

:nlol: :nlol: :nlol: . poate ne-om intalni vreodata dar culcate toate intr-un pat putin probabil!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 13:19 
Diva

anidaaa scrie:
:nlol: :nlol: :nlol: . poate ne-om intalni vreodata dar culcate toate intr-un pat putin probabil!

:nlol: si copiii peste voi.. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 13:58 
Diva

corina1 scrie:
din pacate eu aici izolata in vestul tarii..tare departe de toate..eu in Cluj ajung tot noaptea si nu-mi permit sa va chem la un suc la ora aia, in Bucuresti nu am fost inca,iar in Olanda nici atat:lol: iar voi nu veniti prin zona mea..asa ca raman doar cu visul.
dar oricum daca veniti,aveti loc toate in patut... :hug:

si la mine sunteti bine venite......ptiuuu Corina tu stai in Arad? daca stiam te sunam si ne vedeam la un suc,cand am venit cu masina in august in Romania ne-am oprit si am dormit in Arad.....era vreo 18:00 deci ne puteam vedea la un suc,data viitoare :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:01 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna ziua scumpelor :flowers:
Sunt racita cu acte in regula,dar ma tin bine,trece.
Sunt bucuroasa ca a scapat bubi de cresa pe ziua de azi,a cam plans si l-a luat Nico la 12,am vorbit cu el la telefon si era foarte fericit iar eu...si mai si :had_d:
Suntem in cautari pe net sa-i luam masinuta electrica pentru sambata cand face 2 anisori.Le adora si cand vede una prin oras "intra in sevraj" si trebuie neaparat sa facem un sacrificiu sa aiba masinuta lui ca doar e dragostea mea mica si sufletelul care ne-a adus clipe de fericire in momente tragice...
Pupam fetele si burticile :-*

ce super vb tu Simo de nepotelul tau,sa vezi cand vine mica printesa....2 anisori implineste sambata? baiat mare,sper sa-i gasiti cadoul pe care si-l doreste asa mult.....pupici la burtica :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:03 
Diva

anidaaa scrie:
Buna fetelor!
Clara, daca ai facut saptamana trecuta eco, practic la o saptamana de cand trebuia sa ai ciclu, e posibil sa nu se vada pt ca inca nu s-a implantat in uter. ( din cunostintele mele). mie mi-a intarziat odata o luna datorita oboselii si stresului asa cxa e posibil si asta sa fie o explicatie.

eu sper sa nu fie asta explicatia :lol: .....inca un bebelus pe ghid :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:03 
Diva

elyt1000 scrie:
si la mine sunteti bine venite......ptiuuu Corina tu stai in Arad? daca stiam te sunam si ne vedeam la un suc,cand am venit cu masina in august in Romania ne-am oprit si am dormit in Arad.....era vreo 18:00 deci ne puteam vedea la un suc,data viitoare :hug:

offff Ely...pai nu sti tu ca eu sunt din Arad?...sa nu uiti pe data viitoare. :hug: la hotel ati dormit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:09 
Diva

corina1 scrie:

offff Ely...pai nu sti tu ca eu sunt din Arad?...sa nu uiti pe data viitoare. :hug: la hotel ati dormit?

pe cuvant de onoare daca am stiut,sincer nu stiam ca e cineva de pe ghid din Arad.....intentia mea a fost sa conducem pana in Sibiu si sa dormim acolo ptr ca vroim sa ma vad cu Lily,chiar asa stabilisem,dar nu s-a mai putut conduce,eram obositi si aglumeratia ne-a dat planul peste cap
am dormit la o pensiune''Casa verde'' parca se numea tare dragutza,curatenie,mancare buna,ne-a placut.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:12 
Diva

elyt1000 scrie:
pe cuvant de onoare daca am stiut,sincer nu stiam ca e cineva de pe ghid din Arad.....intentia mea a fost sa conducem pana in Sibiu si sa dormim acolo ptr ca vroim sa ma vad cu Lily,chiar asa stabilisem,dar nu s-a mai putut conduce,eram obositi si aglumeratia ne-a dat planul peste cap
am dormit la o pensiune''Casa verde'' parca se numea tare dragutza,curatenie,mancare buna,ne-a placut.....

dar eu am scris la avatar ca sunt din arad...probabil nu ai observat..na data viitoare nu mai ai scuza. :)
numai eu sunt din zona asta(din cele de pe ghid). :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:17 
Diva

corina1 scrie:
dar eu am scris la avatar ca sunt din arad...probabil nu ai observat..na data viitoare nu mai ai scuza. :)
numai eu sunt din zona asta(din cele de pe ghid). :(

:lol: da da,sa traiti sefa......sincer eu nu prea ma uit la avatar,stiu din discutiile noastre de unde sunteti majoritatea,in afara de tine :wall:sorry sorry .....data viitoare mai bine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:21 
Diva

elyt1000 scrie:

da,da stiu unde e pensiunea,nu e in oras..e in prima localitate..in Vladimirescu,dar e foarte aproape,3 km. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 14:42 
Diva

corina1 scrie:
da,da stiu unde e pensiunea,nu e in oras..e in prima localitate..in Vladimirescu,dar e foarte aproape,3 km. :)

exact......ne-am oprit la prima care ne-a iesit in cale,iti dai seama ca nu avea nici un sens sa intram in centrul Aradului,doar daca as fi vb cu tine sa ne vedem atunci cautam prin zona ta.....oricum aceasta pensiune o recomand cu mare caldura,super oameni patronii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2011, 16:01 
Diva

laura_sandu scrie:

pai eu nu ma agit ca as putea fi insarcinata :) ma ingrijoreaza un pic chestia asta cu ciclul ca nu mi s-a mai intamplat niciodata..

pai si eu ma agit alaturi de tine din acelasi motiv :hug:

Ia tradu pe intelesu meu ca poate nu am inteles bine...Si tu te stresezi din acelasi motiv? :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]