Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 09:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 13 Sep 2011, 12:21 
Diva

SweetNicoleta scrie:

mersi laura, raspunsul asta l-am primit si de la farmacie :wall: Exista un produs asemanator, dar doctorul zicea ca nici asta nu se gaseste, trebuie sa ma uit in retata sa vad cum se numeste.

O sa incerc sa-l caut si in strainatate....

te rog sa te uiti.daca este un medicament care se gaseste la noi, nu e nici o problema sa il gasesc.Ionut lucreaza la cel mai mare depozit de medicamente din tara, asa ca e valabil pt oricine de pe ghid.daca aveti nevoie de ceva si nu gasiti, cu drag incerc sa va ajut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 14:22 
Diva

corina1 scrie:
nu am prins intreaga stire..ce vor astia sa nu mai ai dreptul sa afli sexul copilului inainte de nastere.....nu am prins care ar fi cauza?sa interzica... :eek:

Am prins si eu, ca si tine,stirea din zbor.Nu am inteles exact despre ce era vorba,chiar sunt curioasa.Am inteles ca vor sa interzica sa li se mai comunice parintilor sexul copiilor inaite de nastere din cauza ca multe avorteaza afland ca au fetite :eek: Ca ar fi prea multe femei fata de barbati.Dar tind sa cred ca asta nu se intampla la nivel mondial,ci doar in vreo tara.Poate a vazut cineva stirea intreaga si ne lamureste :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 14:25 
Diva

Eu aseara m-am asezat la calculator dar nu am fost in stare sa citesc din urma,eram terminata :)Prima zi de scoala m-a obosit foarte rau.Cu o noapte inainte nu am inchis un ochi,m-am invartit in pat de emotie,iar dimineata eram mai obosita decat ma culcasem.Am primit boboceii,am stat cu parintii la interogatoriu(am schimbat scoala in care predam si toata lumea curioasa,cu multe intrebari).Apoi a urmat un consiliu care parca nu se mai termina :( Am ajuns acasa pe la 5,dupa ce am trecut si prin cateva librarii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 14:57 
Diva

daca asta e motivul e mai mult decat aberant. in primul rand sexul se afla mult mai tarziu decat perioada maxima in care poti avorta legal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 15:03 
Diva

anidaaa scrie:
daca asta e motivul e mai mult decat aberant. in primul rand sexul se afla mult mai tarziu decat perioada maxima in care poti avorta legal.

Oare am voie sa pun un link?Ca nu cred ca fac reclama la stiri :) http://stirileprotv.ro/stiri/social/fel ... rinti.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 16:15 
Diva

anidaaa scrie:

Din pacate e o tema destul de sensibila Discutia este si la noi la nemti pt ca sa descoperit cu ajutorul unor teste se poate afla sexul copilului de la doua saptamani de sarcinasi asta a dus la un val mare de avorturi si in Germania, de atunci iti spun medici deabea dupa 5 luni ce sex are copilul tau.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 16:16 
Diva

corina1 scrie:
:nlol: ooo Ely draga ce usor e de spus in cuvinte..si numai tu sti prin ce ai trecut atata drum. :eek:
multumesc de invitatie..nu zic nu.ca nu se stie niciodata pe unde mai ajungem. :) in germania sper sa ajung anul asta..asa ca mai o aruncatura mai mare de bat si sunt la tine. :hap_w:

Inseamna ca ajungi la mine prima data? :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 16:58 
Diva

any scrie:

te-am intrebat mereu,unde locuiesti in Germania,Any?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 17:15 
Diva

elyt1000 scrie:
te-am intrebat mereu,unde locuiesti in Germania,Any?

In zona Bayern,in München.Aproapre de Stadionul Olympia, planuiesc sa imi fac ficioru fotbalist :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 17:31 
Diva

elyt1000 scrie:
ok ok,cand te prind pe messenger vreau inregistrarea :lol: ......ce boala are sotul tau? daca ne poti spune

are hernie de disc si se manifesta la niste inele importante la coloana....Eu nu ma pricep prea bine , dar am inteles ca nu e asa de bine la inelele respective...si inca ceva care tine de neurologie la picioare....asteptam o analiza.......cu siguranta se va vindeca.....d.ar m-a luat rau p;rin surprindere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 18:25 
Diva

ral_ct scrie:
Eu aseara m-am asezat la calculator dar nu am fost in stare sa citesc din urma,eram terminata :)Prima zi de scoala m-a obosit foarte rau.Cu o noapte inainte nu am inchis un ochi,m-am invartit in pat de emotie,iar dimineata eram mai obosita decat ma culcasem.Am primit boboceii,am stat cu parintii la interogatoriu(am schimbat scoala in care predam si toata lumea curioasa,cu multe intrebari).Apoi a urmat un consiliu care parca nu se mai termina :( Am ajuns acasa pe la 5,dupa ce am trecut si prin cateva librarii.

dar a fost bine,nu-i asa? e totusi super sa ai clasa a1a nu? si ptr nepotelul meu luni a fost prima zi de scoala,este clasa a1a C.......azi am vb cu el la tel si era ffff incantat,si-a facut un ''prieten pe viata,Ionut",am lesinat de ras la telefon,si are ''o invatatoare super dragutza si buna''.....asa am plans ieri cand am vazut poze cu el in uniforma,cand il tineam in brate bebelus fiind si acum la scoala,uiiiii ce zboara timpul asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 18:28 
Diva

puffy_is scrie:
are hernie de disc si se manifesta la niste inele importante la coloana....Eu nu ma pricep prea bine , dar am inteles ca nu e asa de bine la inelele respective...si inca ceva care tine de neurologie la picioare....asteptam o analiza.......cu siguranta se va vindeca.....d.ar m-a luat rau p;rin surprindere

sigur ca da,asa e....cand te astepti mai putin atunci vin problemele,am spus si spun mereu: sanatatea e cea mai importanta,trebuie sa avem mare grija.....si sotul meu are probleme si tragem de vreo 7-8 luni ,speram sa se rezolve intr-o zi.....dar nu vreau sa vb despre asta.....sanatatea maxima tuturor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 18:29 
Diva

any scrie:
In zona Bayern,in München.Aproapre de Stadionul Olympia, planuiesc sa imi fac ficioru fotbalist :nwink:

super fain,asa si trebuie,nu? :hug:
cam departe de mine,sunt 8 ore de condus......daca erau 2-3 ore poate iti faceam o vizita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 18:36 
Diva

ral_ct scrie:
Oare am voie sa pun un link?Ca nu cred ca fac reclama la stiri :) http://stirileprotv.ro/stiri/social/fel ... rinti.html

Doamne mi se pare aberant....oare e posibil ca in Norvegia si in Suedia cuplurile sa alega sa faca intrerupere de sarcina numai ptr ca urmeaza sa aiba fetita? imi este groaza si greu sa cred asa ceva.....daca iti doresti un copil nu conteaza sexul copilului atata timp cat este sanatos,dorit si iubit......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 18:46 
Diva

any scrie:

eu in Freiburg o sa merg, daca totul o sa fie ok.nu trec prin Munchen. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 19:04 
Diva

any scrie:
Din pacate e o tema destul de sensibila Discutia este si la noi la nemti pt ca sa descoperit cu ajutorul unor teste se poate afla sexul copilului de la doua saptamani de sarcinasi asta a dus la un val mare de avorturi si in Germania, de atunci iti spun medici deabea dupa 5 luni ce sex are copilul tau.

nu vorbeau de testele de care zici tu Any.ziceau ca parintii nu vor afla sexul copilului doar dupa nastere...si intreb..cum pot ei controla medicii sa nu-ti spuna din moment ce ei stiu?
gasesc o tampenie,ca fiecare totusi decide pentru viitorul lui,daca exista posibilitatea asta nu inteleg, numai sa se nasca copilul.. si daca nasc fata..o pot si abandona..mai bine asa???. :wall: am dat exemplu..oricum sunt destui copii abandonati..or fi si mai multi. :wall: probabil pentru altii asta e inportat(sexul( desi gasesc si eu o tampenie. :wall: probabil ca o fi ceva adevar,daca la ei au dat lege. :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 19:40 
Diva

corina1 scrie:
eu in Freiburg o sa merg, daca totul o sa fie ok.nu trec prin Munchen. :)

ooooo asa da,esti la 3 ore de mine,trebuie sa ne vedem daca veniti.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 19:48 
Diva

Ce dragut Ralu,eu nu stiam ca esti invatatoare.Cu siguranta sunt norocosi copilasii care-ti sunt elevi la cat de blanda,calda si buna te-am simtit :hug:
Ely felicitari pentru nepotelul tau,ce emotionant...deja la clasa I,pffffff.Inimioara mea mica deabia face 2 anisori,mai am timp sa ma bucur de el mititel.I-am comandat masinuta azi,va merita orice pe lumea asta reactia lui cand o va vedea,o sa-l filmez :had_d:
Eu sunt racita destul de rau si ma stresez foarte tare pentru asta mica,sper din suflet ca ea e protejata acolo in "globul de sticla"si nu simte nimic din ce simt eu.Azi noapte n-am inchis un ochi,azi n-am iesit din casa,de mine nu ma agit eu dar de puisorul meu...cam da :sick:
Pup si multa sanatate voua si celor dragi.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 19:53 
Diva

elyt1000 scrie:
dar a fost bine,nu-i asa? e totusi super sa ai clasa a1a nu? si ptr nepotelul meu luni a fost prima zi de scoala,este clasa a1a C.......azi am vb cu el la tel si era ffff incantat,si-a facut un ''prieten pe viata,Ionut",am lesinat de ras la telefon,si are ''o invatatoare super dragutza si buna''.....asa am plans ieri cand am vazut poze cu el in uniforma,cand il tineam in brate bebelus fiind si acum la scoala,uiiiii ce zboara timpul asta

e bine,Ely!Deocamdata sunt amuzanti.Azi in prima pauza nu i-am lasat afara,doar la toaleta si in clasa ii lasam sa manance.Deci au tras concluzia ca a fost pauza de mancat.A doua pauza am iesit toti afara,le-am prezentat curtea scolii iar la a treia pauza le-am spus ca pot iesi singuri.Au venit vreo 6,7 la mine sa ma intrebe:Asta e tot pauza de iesit afara?Da?Si pot sa ies? :) :)
Ely,am vazut niste poze pe Fb cu un baietel ce parea a fi in prima zi de scoala.E un scump,sa aiba mult succes la scoala!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 19:58 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce dragut Ralu,eu nu stiam ca esti invatatoare.Cu siguranta sunt norocosi copilasii care-ti sunt elevi la cat de blanda,calda si buna te-am simtit :hug:
Ely felicitari pentru nepotelul tau,ce emotionant...deja la clasa I,pffffff.Inimioara mea mica deabia face 2 anisori,mai am timp sa ma bucur de el mititel.I-am comandat masinuta azi,va merita orice pe lumea asta reactia lui cand o va vedea,o sa-l filmez :had_d:
Eu sunt racita destul de rau si ma stresez foarte tare pentru asta mica,sper din suflet ca ea e protejata acolo in "globul de sticla"si nu simte nimic din ce simt eu.Azi noapte n-am inchis un ochi,azi n-am iesit din casa,de mine nu ma agit eu dar de puisorul meu...cam da :sick:
Pup si multa sanatate voua si celor dragi.

Cred ca nu s-a ivit in discutiile noastre meseria mea :) Sunt blanda si destul de calma dar nu mereu :)
Sa faci si poze cu nepotelul tau cand va primi masina,poate mai uita de supararea de la cresa :) Mi-a povestit azi o prietena cum la ea la gradi s-a format o grupa cu copii de la 2 ani.Sunt 38 :eek: si doar 2 doamne educatoare:una dimineata,una dupa-amiaza.Zicea ca plang copiii saracutii,cand doamna impaca pe unii,incep altii :(

Simo,multa sanatate si tie!ai luat ceva pastile,sirop pana la urma?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]