Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 09:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 13 Sep 2011, 20:05 
Diva

elyt1000 scrie:
ooooo asa da,esti la 3 ore de mine,trebuie sa ne vedem daca veniti.....

Ely draga..m-am uitat pe harta unde esti tu...dar esti la 740 km de Freiburg im Breisgan.
ce pacat..era f fain sa ne vedem pe acolo. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:24 
Diva

elyt1000 scrie:
dar a fost bine,nu-i asa? e totusi super sa ai clasa a1a nu? si ptr nepotelul meu luni a fost prima zi de scoala,este clasa a1a C.......azi am vb cu el la tel si era ffff incantat,si-a facut un ''prieten pe viata,Ionut",am lesinat de ras la telefon,si are ''o invatatoare super dragutza si buna''.....asa am plans ieri cand am vazut poze cu el in uniforma,cand il tineam in brate bebelus fiind si acum la scoala,uiiiii ce zboara timpul asta

si nepotelul meu a intrat in clasa 1, imi pare rau ca fiind in bucuresti nu l-am putut insoti in prima zi de scoala. Nepotica mea implineste maine 8 ani, ea e deja clasa a 2-a. Ma intreb cand au trecut anii, deja am 5 nepotei pe care ii iubesc ca si cand ar fi ai mei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:26 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce dragut Ralu,eu nu stiam ca esti invatatoare.Cu siguranta sunt norocosi copilasii care-ti sunt elevi la cat de blanda,calda si buna te-am simtit :hug:
Ely felicitari pentru nepotelul tau,ce emotionant...deja la clasa I,pffffff.Inimioara mea mica deabia face 2 anisori,mai am timp sa ma bucur de el mititel.I-am comandat masinuta azi,va merita orice pe lumea asta reactia lui cand o va vedea,o sa-l filmez :had_d:
Eu sunt racita destul de rau si ma stresez foarte tare pentru asta mica,sper din suflet ca ea e protejata acolo in "globul de sticla"si nu simte nimic din ce simt eu.Azi noapte n-am inchis un ochi,azi n-am iesit din casa,de mine nu ma agit eu dar de puisorul meu...cam da :sick:
Pup si multa sanatate voua si celor dragi.

simo, multa sanatate, sa te faci bine repede.
Sunt sigura ca nepotelul tau va fi foarte incantat de masinuta, mai ales ca isi doreste una.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:28 
Diva

laura_sandu scrie:
te rog sa te uiti.daca este un medicament care se gaseste la noi, nu e nici o problema sa il gasesc.Ionut lucreaza la cel mai mare depozit de medicamente din tara, asa ca e valabil pt oricine de pe ghid.daca aveti nevoie de ceva si nu gasiti, cu drag incerc sa va ajut.

laura, am reusit sa gasim medicamentul undeva prin focsani, am facut rost de 3 cutii cu 50 pastile, care ii ajung vreo 3 luni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:37 
Diva

SweetNicoleta scrie:
laura, am reusit sa gasim medicamentul undeva prin focsani, am facut rost de 3 cutii cu 50 pastile, care ii ajung vreo 3 luni.

ooo,ce bine Nico ca l-ati gasit pana la urma. :) sa-i fie de ajutor. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:38 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce dragut Ralu,eu nu stiam ca esti invatatoare.Cu siguranta sunt norocosi copilasii care-ti sunt elevi la cat de blanda,calda si buna te-am simtit :hug:
Ely felicitari pentru nepotelul tau,ce emotionant...deja la clasa I,pffffff.Inimioara mea mica deabia face 2 anisori,mai am timp sa ma bucur de el mititel.I-am comandat masinuta azi,va merita orice pe lumea asta reactia lui cand o va vedea,o sa-l filmez :had_d:
Eu sunt racita destul de rau si ma stresez foarte tare pentru asta mica,sper din suflet ca ea e protejata acolo in "globul de sticla"si nu simte nimic din ce simt eu.Azi noapte n-am inchis un ochi,azi n-am iesit din casa,de mine nu ma agit eu dar de puisorul meu...cam da :sick:
Pup si multa sanatate voua si celor dragi.

vai Simo,ce rau imi pare de tine...chiar asa de rau esti ca nu ai dormit?multa sanatate,ai grija de voi. :hug: pup.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:43 
Diva

ral_ct scrie:
Sa faci si poze cu nepotelul tau cand va primi masina,poate mai uita de supararea de la cresa :) Mi-a povestit azi o prietena cum la ea la gradi s-a format o grupa cu copii de la 2 ani.Sunt 38 :eek: si doar 2 doamne educatoare:una dimineata,una dupa-amiaza.Zicea ca plang copiii saracutii,cand doamna impaca pe unii,incep altii :(

Simo,multa sanatate si tie!ai luat ceva pastile,sirop pana la urma?

Ralu,dar cum numai o educatoare la atatia copii?si asa mici..ei nu se descurca inca singuri..doamne saracele si saracii copii. :eek: nu as vrea sa fiu in locul lor.38 copii. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:55 
Diva

corina1 scrie:

Ralu,dar cum numai o educatoare la atatia copii?si asa mici..ei nu se descurca inca singuri..doamne saracele si saracii copii. :eek: nu as vrea sa fiu in locul lor.38 copii. :eek:

Pai....Romania... In loc sa se fii facut 2 grupe,au facut economie.Dar cum sa te descurci cu 38 de copii atat de mici,probabil care acum sunt lasati pentru prima oara singurei....Eu cred ca as plange si eu cu ei,m-as simti clar depasita de situatie,dupa cateva zile daca ar fi la fel,m-as lasa de meserie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 20:57 
Diva

ral_ct scrie:
Pai....Romania... In loc sa se fii facut 2 grupe,au facut economie.Dar cum sa te descurci cu 38 de copii atat de mici,probabil care acum sunt lasati pentru prima oara singurei....Eu cred ca as plange si eu cu ei,m-as simti clar depasita de situatie,dupa cateva zile daca ar fi la fel,m-as lasa de meserie.

:wok: ca bine zici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:03 
Diva

Corina,tu ce mai faci?Ai mai incercat ceva cu bebelul?Parca la un moment dat spuneai ca trebuie sa faceti ceva investigatii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:09 
Diva

Ralu, 38 de copii in clasa I? :eek: saraca de tine. te plang. noi am fost 25 in clasa si atunci deabia ne stapanea invatatoarea dar 38... si de asta sunt rezultatele scolare care sunt..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:09 
Diva

ral_ct scrie:
Corina,tu ce mai faci?Ai mai incercat ceva cu bebelul?Parca la un moment dat spuneai ca trebuie sa faceti ceva investigatii.

am mai facut..amandoi.nimic interesant. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:10 
Diva

anidaaa scrie:
Ralu, 38 de copii in clasa I? :eek: saraca de tine. te plang. noi am fost 25 in clasa si atunci deabia ne stapanea invatatoarea dar 38... si de asta sunt rezultatele scolare care sunt..

nu in clasa I..la gradi la 2 ani...mai rau. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:11 
Diva

anidaaa scrie:

Eu sunt o fericita,am doar 20 in clasa.Nu am avut niciodata atat de putini :)
Vorbeam de o grupa mica,mica de gradinita cu copiii cu varste de la 2 ani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:13 
Diva

corina1 scrie:

o prietena de-a mea a incercat sa ramana gravida tm de vreo 6 ani. analize si investigatii la greu. in final a gasit un dr super bun care a intrebat-o din prima daca sa facut nu stiu ce analize hormonale.
s-a dovedit ca acolo era problema. acum e gravida in 3 luni.
asta spun ca depinde ffff mult de dr.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:13 
Diva

corina1 scrie:

Si acum incercati altceva?Parca inseminare facusei?Daca te necajesc cu intrebarile,sa nu imi raspunzi ca e un subiect nu prea placut probabil. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:15 
Diva

ral_ct scrie:
Eu sunt o fericita,am doar 20 in clasa.Nu am avut niciodata atat de putini :)
Vorbeam de o grupa mica,mica de gradinita cu copiii cu varste de la 2 ani.

am inteles. n-am citit foarte atent

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:15 
Diva

anidaaa scrie:
o prietena de-a mea a incercat sa ramana gravida tm de vreo 6 ani. analize si investigatii la greu. in final a gasit un dr super bun care a intrebat-o din prima daca sa facut nu stiu ce analize hormonale.
s-a dovedit ca acolo era problema. acum e gravida in 3 luni.
asta spun ca depinde ffff mult de dr.

da normal..trebuie sa fie dr.bun..nu sa-i zic eu ce sa-mi faca. :wall: unde e dr.asta de care zici?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:17 
Diva

anidaaa scrie:

Nu as vrea sa ma scuz,toti avem greselile noastre, dar se vaita presedintele ca invatamantul e la pamant in timp ce totul se schimba de la an la an.Mereu noutati,schimbari,de nu mai stim ce trebuie sa facem nici noi,nici elevii :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:18 
Diva

corina1 scrie:
da normal..trebuie sa fie dr.bun..nu sa-i zic eu ce sa-mi faca. :wall: unde e dr.asta de care zici?

parca la spitalul pantelimon....daca vrei ma interesez exact si iti spun.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]