Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 13 Sep 2011, 21:18 
Diva

anidaaa scrie:
o prietena de-a mea a incercat sa ramana gravida tm de vreo 6 ani. analize si investigatii la greu. in final a gasit un dr super bun care a intrebat-o din prima daca sa facut nu stiu ce analize hormonale.
s-a dovedit ca acolo era problema. acum e gravida in 3 luni.
asta spun ca depinde ffff mult de dr.

problema mai e ca si costa foarte mult tot felul de analize si investigatii..si am cheltuit o gramada pana acuma..si nu prea mai dispunem de multi bani..asta ne tine pe loc. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:22 
Diva

ral_ct scrie:
Si acum incercati altceva?Parca inseminare facusei?Daca te necajesc cu intrebarile,sa nu imi raspunzi ca e un subiect nu prea placut probabil. :(

nu mai incerc nimic deocamdata..da,am facut 2 inseminari,la timisoara..dar de in vitro nu avem bani..si ne-am gandit si sa depunem actele cu ajutorul asta cu 800 inseminari,dar statul suporta doar procedura,iar tratamentul se plateste..si e cam 2000 euro..deci tot pas. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:23 
Diva

corina1 scrie:
problema mai e ca si costa foarte mult tot felul de analize si investigatii..si am cheltuit o gramada pana acuma..si nu prea mai dispunem de multi bani..asta ne tine pe loc. :(

daca vrei eu ti-am mai zis...vino aici, stai la noi, te duci la un consult...macar sa stii de unde sa o apuci.
acum daca stai sa te gandesti puteai sa faci 1000 de inseminRI, daca tu ai probleme hormonale si nu poti tine sarcina...nu stiu ce sa zic dar un lucru e cert: in bucuresti clar gasesti rezolvare. macar stii daca e alba sau neagra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:29 
Diva

anidaaa scrie:
daca vrei eu ti-am mai zis...vino aici, stai la noi, te duci la un consult...macar sa stii de unde sa o apuci.
acum daca stai sa te gandesti puteai sa faci 1000 de inseminRI, daca tu ai probleme hormonale si nu poti tine sarcina...nu stiu ce sa zic dar un lucru e cert: in bucuresti clar gasesti rezolvare. macar stii daca e alba sau neagra.

pai asa-i ca nu rezolv nimic cu inseminarile...ca oricum trebuie sa fie ceva.ca nu am ramas niciodata,si dupa cum stiti eu am mai fost casatorita..deci trebuie sa gesesc doctorul care sa-mi gaseasca baiul.
da Adina,as merge dar stau prost cu banii acuma.mersi oricum..o sa ma gandesc la propunerea ta. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:33 
Diva

corina1 scrie:
pai asa-i ca nu rezolv nimic cu inseminarile...ca oricum trebuie sa fie ceva.ca nu am ramas niciodata,si dupa cum stiti eu am mai fost casatorita..deci trebuie sa gesesc doctorul care sa-mi gaseasca baiul.
da Adina,as merge dar stau prost cu banii acuma.mersi oricum..o sa ma gandesc la propunerea ta. :hug:

'
cand vrei eu te astept , stai la noi si vb cu prietena mea sa mearga`cù tine sau sa vb cu dr in prealabil...eu zic sa incerci la el pt ca intr-adevar fff bun.
si nu se arunca la bani. chiar deloc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:36 
Diva

anidaaa scrie:
'
cand vrei eu te astept , stai la noi si vb cu prietena mea sa mearga`cù tine sau sa vb cu dr in prealabil...eu zic sa incerci la el pt ca intr-adevar fff bun.

pai intreab-o pe ea cam ce i-a facut si cam cat a costat-o ..ca ma gandesc ca i-a facut tot,si eco si consult si analize..asa sa-mi fac niste socoteli..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:40 
Diva

anidaaa scrie:

mersi Adina,esti foarte,foarte draguta. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:47 
Diva

stai linistita. ma interesez si-ti spun exact

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 21:48 
Diva

anidaaa scrie:
stai linistita. ma interesez si-ti spun exact

mersi mult Adina. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 22:07 
Diva

SweetNicoleta scrie:

laura, am reusit sa gasim medicamentul undeva prin focsani, am facut rost de 3 cutii cu 50 pastile, care ii ajung vreo 3 luni.

Multa sanatate.Ma bucur ca ai gasit.Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 22:25 
Diva

corina1 scrie:
Ely draga..m-am uitat pe harta unde esti tu...dar esti la 740 km de Freiburg im Breisgan.
ce pacat..era f fain sa ne vedem pe acolo. :)

da intr-adevar eu am pus Freiburg Elbe si era la 308 km......mare pacat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 22:28 
Diva

ral_ct scrie:
e bine,Ely!Deocamdata sunt amuzanti.Azi in prima pauza nu i-am lasat afara,doar la toaleta si in clasa ii lasam sa manance.Deci au tras concluzia ca a fost pauza de mancat.A doua pauza am iesit toti afara,le-am prezentat curtea scolii iar la a treia pauza le-am spus ca pot iesi singuri.Au venit vreo 6,7 la mine sa ma intrebe:Asta e tot pauza de iesit afara?Da?Si pot sa ies? :) :)
Ely,am vazut niste poze pe Fb cu un baietel ce parea a fi in prima zi de scoala.E un scump,sa aiba mult succes la scoala!

ce ma bucur Ralu ca e bine,asa ca sunt niste dulci cu toti?mai ales cand intreaba in grup aceeasi chestie :lol: ....da cred ca l-ai vazut pe nepotelul meu scump si drag in poze pe facebook,era si cu mama mea in poze......binenteles ca a mers si mamaitza cu el
Simo iti doresc insanatosire grabnica,cred ca micutza Carla e bine acolo la mami in burtica....te pupam dulce dulce :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 22:34 
Diva

corina1 scrie:
pai intreab-o pe ea cam ce i-a facut si cam cat a costat-o ..ca ma gandesc ca i-a facut tot,si eco si consult si analize..asa sa-mi fac niste socoteli..

ooo Doamne Corina ce bine ar fi daca ai putea merge la Bucuresti la acest dr,poate intr-adevar e bun si iese ceva.....te cred ca ai cheltuit o gramada,dar cine stie poate de data asta o sa fie bine.....tinem pumniii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 23:13 
Diva

Daca tot am vorbit de rochii de nunta...pe principiul vazut probat placut cumparat...mi-am cumparat astazi si eu rochita.e simpla, verde...lunga.Imi cumpar un plic corai si pantofi nude..sau invers...cercei mari si ma mai duc de 2-3 ori la solar si am terminat distractia.
Imi place maxim rochita...maxim....abia astept sa o port :~*.si am dat pe ea 260 de lei...ca era la reducere :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2011, 23:30 
Diva

http://www.lafemme.ro/toamna-iarna-2011 ... 31049-1701

aceasta e rochita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2011, 08:07 
Diva

laura_sandu scrie:
Daca tot am vorbit de rochii de nunta...pe principiul vazut probat placut cumparat...mi-am cumparat astazi si eu rochita.e simpla, verde...lunga.Imi cumpar un plic corai si pantofi nude..sau invers...cercei mari si ma mai duc de 2-3 ori la solar si am terminat distractia.
Imi place maxim rochita...maxim....abia astept sa o port :~*.si am dat pe ea 260 de lei...ca era la reducere :hap_w:

Prea tare rochita :napplause: Este perfect asa cum spui tu draga mea:o rochie simpla dar accesorizata cum trebuie si vei fi superba !!!!

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2011, 08:13 
Diva

laura_sandu scrie:
http://www.lafemme.ro/toamna-iarna-2011/rochii-toamna-iarna-2011/rochie-lunga-31049-1701

aceasta e rochita.

foarte frumoasa rochita. :clap: o sa arati super cu ea. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2011, 10:35 
Diva

Buna dimineata,doamnelor! :flowers:
Simo,Nico,multa sanatate voua si familiilor voastre! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! :hug:
Eu iar am picat cu liberele in mijlocul saptamanii,azi si maine! :wall: Si trebuie sa mut mobila,sa spal toate hainutele,Marius pleaca in aplicatie cu americanii saptamana viitoare si eu asa am mai tras de timp! unde nu-i cap...Dupa distractie,vine si treaba!
Am terminat aproape cumparaturile pentru Luana,mai am de luat lenjerie de patut si scoica,noroc de viitoarea nasa ca are baietelul mic,altfel cumparam o mie de lucruri anapoda,doar pentru ca mi se pareau haioase :)) Si am inceput si gradinita :-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2011, 10:38 
Diva

laura_sandu scrie:
http://www.lafemme.ro/toamna-iarna-2011/rochii-toamna-iarna-2011/rochie-lunga-31049-1701

aceasta e rochita.

fff frumoasa rochita Laura,sa o porti cu placere......cred ca iti va veni super,cu cat mai simpla cu atat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2011, 10:39 
Diva

mariko scrie:
Buna dimineata,doamnelor! :flowers:
Eu iar am picat cu liberele in mijlocul saptamanii,azi si maine! :wall: Si trebuie sa mut mobila,sa spal toate hainutele,Marius pleaca in aplicatie cu americanii saptamana viitoare si eu asa am mai tras de timp! unde nu-i cap...Dupa distractie,vine si treaba!
Am terminat aproape cumparaturile pentru Luana,mai am de luat lenjerie de patut si scoica,noroc de viitoarea nasa ca are baietelul mic,altfel cumparam o mie de lucruri anapoda,doar pentru ca mi se pareau haioase :)) Si am inceput si gradinita :-

super Alina,acum la treaba cu tine.....pai sigur ca e bine sa ceri sfaturii sau sa ai pe cineva care are bebelus, ca dupa noi am cumpara toate nimicurile la bebelus :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]