Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 20:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 21 Sep 2011, 23:11 
Diva

foarte frumosi pantofii si la un pret foarte bun. Sa-i porti cu placere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 05:28 
Diva

foarte frumoase sandalutele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 08:53 
Diva

Buna dimineata!
am terminat toate pregatirile pentru Luana,azi montam patutul :ndance: Sunt fericita ca mi-am pastrat intact dormitorul, Luci a tinut mortis sa stea surioara in camera lui,asa am impacat si capra si varza,iar in caz de ceva,o sa dorm eu la el in camera pentru un timp...Mi se par asa mici toate in comparatie cu ale lui :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 11:31 
Diva

Buna dimi :flowers:
Ce bine de tine Alina ca ai terminat,sunt asa de nerabdatoare si eu sa vad lucruri de bebe pe aici,am hainute le mai scot ma uit la ele,le miros :,
Noi deabia de acum incolo ne apucam de pregatiri si avem ceva treaba,varuit in toata casa(si asta implica raschetat intai :wacko: ),parchet bucatarie,mobila living,mutat prin dormitorul nostru ca sa facem coltisorul ei cu patut,masa de infasat,dulapior etc
I-am facut lui iubi o "surpriza"si i-am lipit lista pe frigider ca sa o vada si sa se mobilizeze mai repede,cine intra in casa la noi se amuza teribil(asa scriu eu,fooooooarte urat si indescifrabil) :rofl:

Fişiere ataşate:
P9220199.1.gif
P9220199.1.gif [ 242.72 KiB | Vizualizat de 4347 ori ]

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 11:44 
Diva

buna lista,Simona,a mea era muuult mai lunga:)) scrisesem si toate pt bebita pe ea! A uitat doar sa imi puna inapoi draperiile cu ratuste dar il prind la cotitura :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 11:59 
Diva

Mai sunt maruntisuri multe dar de ce ma ocup eu n-am trecut pe lista,doar treaba lui ;)
Eu am de schimbat perdea si draperie la dormitor,cumparat cosmetice,facut gentuta,trusa medicala a bebelinei,aranjat dulapiorul ei,covorase albe pufoase pe jos,plus muncit la curatenie(va fi vraiste casa dupa raschetat)si asezat toate asa cum imi place mie...daca nu pun eu mana degeaba!
Toate astea pentru ca vreau o curatenie generala terbilia in casa cand vin cu bebelina,nu le-am fi facut altfel.
Vezi ce faci cu draperiile alea cu ratuste Alina :,

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 12:52 
Diva

SimoBobo scrie:
Mai sunt maruntisuri multe dar de ce ma ocup eu n-am trecut pe lista,doar treaba lui ;)
Eu am de schimbat perdea si draperie la dormitor,cumparat cosmetice,facut gentuta,trusa medicala a bebelinei,aranjat dulapiorul ei,covorase albe pufoase pe jos,plus muncit la curatenie(va fi vraiste casa dupa raschetat)si asezat toate asa cum imi place mie...daca nu pun eu mana degeaba!
Toate astea pentru ca vreau o curatenie generala terbilia in casa cand vin cu bebelina,nu le-am fi facut altfel.
Vezi ce faci cu draperiile alea cu ratuste Alina :,

da,curatenie generala a fost si la noi,si tot asa,daca nu pun eu mana,degeaba face,ca nu e bine :~* mofturi de femeie:)) Draperiile obligatoriu,nu sta fiu-meu fara ratele lui,fara elefantei si alte animalute prin asternuturi sau la geam:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 12:58 
Diva

vad ca nu suntem singuri in constructie,imi e groaza si mie,ca sambata construim un balcon,ca in curand ne reabiliteaza blocul si trebuie sa fie gata pana vin aia.O sa ne schimbe tevile de caldura in casa,asta inseamna toata mobila de pe perete jos,un perete de unde facem balconul, jos cu el ca vrem sa marim camera,apoi trebuie zugravit,pus parchet pana in capat,boxa din pivnita golita,ca si acolo pune ampora pe tavan..imi vine sa plang. :cry: si noi suntem si la servici,nu pot sa-mi iau liber. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:03 
Diva

corina1 scrie:
vad ca nu suntem singuri in constructie,imi e groaza si mie,ca sambata construim un balcon,ca in curand ne reabiliteaza blocul si trebuie sa fie gata pana vin aia.O sa ne schimbe tevile de caldura in casa,asta inseamna toata mobila de pe perete jos,un perete de unde facem balconul, jos cu el ca vrem sa marim camera,apoi trebuie zugravit,pus parchet pana in capat,boxa din pivnita golita,ca si acolo pune ampora pe tavan..imi vine sa plang. :cry: si noi suntem si la servici,nu pot sa-mi iau liber. :wall:

da,si noi la fel,dupa serviciu si parca nu mai era timp,picam lati in fiecare seara...dressing nou in camara,sparge,intinde...a fost o nebunie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:03 
Diva

fetelor,nu stiu ce am in ultima vreme,dar atata dulce pot manca..tot timpul imi cere organismul,mancare nu prea mananc,doar dulciuri...o fi ceva bai.si am si inceput sa ma ingras. :O :eek: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:05 
Diva

corina1 scrie:
fetelor,nu stiu ce am in ultima vreme,dar atata dulce pot manca..tot timpul imi cere organismul,mancare nu prea mananc,doar dulciuri...o fi ceva bai.si am si inceput sa ma ingras. :O :eek: :wall:

ups! nu-i bine
fa-ti un control!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:06 
Diva

mariko scrie:
da,si noi la fel,dupa serviciu si parca nu mai era timp,picam lati in fiecare seara...dressing nou in camara,sparge,intinde...a fost o nebunie!

te cred ca nu mai erati buni de nimic..la noi sotul si cumnatul o sa faca,dar nu stiu cand apuca sa termine,ca el tot la 3 noaptea pleaca si vine spre seara acasa,mort de obosit,si doar sambata nu ajunge. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:07 
Diva

eu ma bucur ca am terminat,ca daca o mai lungeam mult,veneam cu pisica acasa si era talmes balmes.Al meu pleaca duminica 3 saptamani in aplicatie si raman singura... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:10 
Diva

mariko scrie:
eu ma bucur ca am terminat,ca daca o mai lungeam mult,veneam cu pisica acasa si era talmes balmes.Al meu pleaca duminica 3 saptamani in aplicatie si raman singura... :wall:

numa bine ca ati terminat atunci,daca pleaca. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:12 
Diva

da,dar stii cum e,acum si-au gasit si astia sa plece??
eu ce fac? cum rezist eu talibanului din casa? ca 2-4 ore /zi tot la ma-sa vine sa ma innebuneasca bine,apoi o tunde smecherul la strabunici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:12 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce bine de tine Alina ca ai terminat,sunt asa de nerabdatoare si eu sa vad lucruri de bebe pe aici,am hainute le mai scot ma uit la ele,le miros :,
Noi deabia de acum incolo ne apucam de pregatiri si avem ceva treaba,varuit in toata casa(si asta implica raschetat intai :wacko: ),parchet bucatarie,mobila living,mutat prin dormitorul nostru ca sa facem coltisorul ei cu patut,masa de infasat,dulapior etc
I-am facut lui iubi o "surpriza"si i-am lipit lista pe frigider ca sa o vada si sa se mobilizeze mai repede,cine intra in casa la noi se amuza teribil(asa scriu eu,fooooooarte urata si indescifrabil) :rofl:

:rofl: :rofl: ce zuzulica esti tu simo......ffff tare....sa stii ca si eu am liste ptr aprope orice.....de ex: luni fac lista ptr ce gatesc in fiecare zi a saptamani,sa nu ma mai strezez :lol: ....asa ca suntem 2 cu listute

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:14 
Diva

mariko scrie:
da,dar stii cum e,acum si-au gasit si astia sa plece??
eu ce fac? cum rezist eu talibanului din casa? ca 2-4 ore /zi tot la ma-sa vine sa ma innebuneasca bine,apoi o tunde smecherul la strabunici.

ei ,aici nu am solutia. :O

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:14 
Diva

elyt1000 scrie:
:rofl: :rofl: ce zuzulica esti tu simo......ffff tare....sa stii ca si eu am liste ptr aprope orice.....de ex: luni fac lista ptr ce gatesc in fiecare zi a saptamani,sa nu ma mai strezez :lol: ....asa ca suntem 2 cu listute

3!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:16 
Diva

SimoBobo scrie:
I-am facut lui iubi o "surpriza"si i-am lipit lista pe frigider ca sa o vada si sa se mobilizeze mai repede,cine intra in casa la noi se amuza teribil(asa scriu eu,fooooooarte urata si indescifrabil) :rofl:

asta-i in avantajul lui ca e indescifrabil,ca-ti spune ca nu a facut,ca nu a inteles. :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2011, 13:17 
Diva

mariko scrie:
3!

:lol: bine ai venit in clubul celor cu listuta
Corina fa-ti un test ptr diabet....nu-i a gluma...e super rapid si nedureros

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]