ramonelle scrie:
eu intr-un fel astept sa scap odata tu Simo draga....cred ca mai am vreo 2-3 saptamani maxim, o sa vad pe 31 oct. ce zice dr....a mea nu s-a intors cu capul in jos, deci e posibil sa nu scap fara cezariana, dar ramane de vazut, poate se intampla o minune....de crescut, bulina a crescut foarte bine ....ultima data cand am fost la eco, asta fiind la 35 sapt si 6 zile, avea 3000g si dr. a zis ca e in concordanta cu kg-mele mele care sunt fara numar

in rest ,eu ma simt relativ bine, incerc sa nu stau locului prea mult , imi gasesc fel de fel de activitati ca sa treaca timpul mai repede si sa vina odata momentul mult asteptat

Alina cred ca a plecat la Bucuresti s-o programeze varul ei la cezariana!
tu cum esti draga?cum o sa nasti?
pup fetele

Scumpa de tine ce putin mai ai,am emotii cand ma gandesc la tine,o nastere foarte usoara iti doresc Ramo,cezariana-normala...cum se poate acum.Bine ca esti activa si poti
Eu sunt foarte bine doar ca avem risc de prematur,iau tratament si merg la control din 2 in 2 saptamani.La fiecare control "ma pedepseste"medicul:fara tocuri,fara sex,mers pe jos si stat in sezut nu mai mult de jumatate de ora,fara mangaiat pe burtica,fara,fara....A mea bebelina este in pozitie de nastere,impunge colul cu capusorul nazdravana mica si dulce asa ca incerc pe cat posibil sa ma menajez sa pot duce sarcina la termen si sa nasc normal imi doresc foarte mult
Pup burticile,astept vesti de la toate