Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 20:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 21 Oct 2011, 21:27 
Diva

SimoBobo scrie:
Gravidutele ce mai faceti,toate bune,bebelusii sanatosi,pregatite de momentul cel mare,cum va simtiti,cat au crescut puii,cat ati mai crescut voi,care mai e DPN-ul,cum nasteti?Ramo,Alina,Gabi.... :flowers:
Pup toate fetele :-*

eu intr-un fel astept sa scap odata tu Simo draga....cred ca mai am vreo 2-3 saptamani maxim, o sa vad pe 31 oct. ce zice dr....a mea nu s-a intors cu capul in jos, deci e posibil sa nu scap fara cezariana, dar ramane de vazut, poate se intampla o minune....de crescut, bulina a crescut foarte bine ....ultima data cand am fost la eco, asta fiind la 35 sapt si 6 zile, avea 3000g si dr. a zis ca e in concordanta cu kg-mele mele care sunt fara numar :D
in rest ,eu ma simt relativ bine, incerc sa nu stau locului prea mult , imi gasesc fel de fel de activitati ca sa treaca timpul mai repede si sa vina odata momentul mult asteptat :)
Alina cred ca a plecat la Bucuresti s-o programeze varul ei la cezariana!
tu cum esti draga?cum o sa nasti?
pup fetele :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 00:03 
Diva

ramonelle scrie:
eu intr-un fel astept sa scap odata tu Simo draga....cred ca mai am vreo 2-3 saptamani maxim, o sa vad pe 31 oct. ce zice dr....a mea nu s-a intors cu capul in jos, deci e posibil sa nu scap fara cezariana, dar ramane de vazut, poate se intampla o minune....de crescut, bulina a crescut foarte bine ....ultima data cand am fost la eco, asta fiind la 35 sapt si 6 zile, avea 3000g si dr. a zis ca e in concordanta cu kg-mele mele care sunt fara numar :D
in rest ,eu ma simt relativ bine, incerc sa nu stau locului prea mult , imi gasesc fel de fel de activitati ca sa treaca timpul mai repede si sa vina odata momentul mult asteptat :)

Scumpa de tine ce putin mai ai,am emotii cand ma gandesc la tine,o nastere foarte usoara iti doresc Ramo,cezariana-normala...cum se poate acum.Bine ca esti activa si poti :napplause:
Eu sunt foarte bine doar ca avem risc de prematur,iau tratament si merg la control din 2 in 2 saptamani.La fiecare control "ma pedepseste"medicul:fara tocuri,fara sex,mers pe jos si stat in sezut nu mai mult de jumatate de ora,fara mangaiat pe burtica,fara,fara....A mea bebelina este in pozitie de nastere,impunge colul cu capusorul nazdravana mica si dulce asa ca incerc pe cat posibil sa ma menajez sa pot duce sarcina la termen si sa nasc normal imi doresc foarte mult :npray:
Pup burticile,astept vesti de la toate :-*

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 00:47 
Diva

ramonelle scrie:

Vai Ramo ce putin mai ai.....unde nasti pana la urma?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 08:04 
Diva

SimoBobo scrie:
Scumpa de tine ce putin mai ai,am emotii cand ma gandesc la tine,o nastere foarte usoara iti doresc Ramo,cezariana-normala...cum se poate acum.Bine ca esti activa si poti :napplause:
Eu sunt foarte bine doar ca avem risc de prematur,iau tratament si merg la control din 2 in 2 saptamani.La fiecare control "ma pedepseste"medicul:fara tocuri,fara sex,mers pe jos si stat in sezut nu mai mult de jumatate de ora,fara mangaiat pe burtica,fara,fara....A mea bebelina este in pozitie de nastere,impunge colul cu capusorul nazdravana mica si dulce asa ca incerc pe cat posibil sa ma menajez sa pot duce sarcina la termen si sa nasc normal imi doresc foarte mult :npray:

Simo draga , eu sunt convinsa ca vei duce sarcina pana la termen :hug: ....eu de cand sunt gravi am intrat pe 2 forumuri de burtici unde am intalnit o gramada de fete cu situatia ta si niciuna n-a nascut mai repede de 36 de saptamani....chiar erau 2 fete care de la inceput au avut risc de avort apoi risc de prematur cu col scurtat, cu o gramada de tratamente , stat la pat toata sarcina, etc . si apoi sa duca sarcina pana la 40 de saptamani :) ca nu mai vroiau bebeii sa se nasca :) ....si acum sunt mamici de octombrie...trebuie doar sa asculti de doctor si sa faci ce spune el si va fi totul bine....intradevar nu-i usor cu atatea restrictii , mai ales ca erai o fire activa , dar ingerasul din burtica merita orice sacrificiu :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 08:14 
Diva

laura_sandu scrie:

Vai Ramo ce putin mai ai.....unde nasti pana la urma?

da draga, foarte putin , inca nu realizez ca mai am un pic si-o sa-mi tin minunea in brate :love: ...pana la urma o sa nasc si eu la Gine1 , la Gynia m-ar costa 6500 lei cezariana si mi se pare mult in conditiile in care nu stam acuma tare bine cu banii......eu sper sa fie cat de cat bine si la Gine1, chiar am vb cu 2 fete care au nascut recent acolo si nu s-au plans deloc, acuma o sa vad eu in curand pe propria piele cum va fi si in cazul meu:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 10:58 
Diva

ramonelle scrie:
da draga, foarte putin , inca nu realizez ca mai am un pic si-o sa-mi tin minunea in brate :love: ...pana la urma o sa nasc si eu la Gine1 , la Gynia m-ar costa 6500 lei cezariana si mi se pare mult in conditiile in care nu stam acuma tare bine cu banii......eu sper sa fie cat de cat bine si la Gine1, chiar am vb cu 2 fete care au nascut recent acolo si nu s-au plans deloc, acuma o sa vad eu in curand pe propria piele cum va fi si in cazul meu:)

wow ramo ce putin mai ai.....iubita iti doresc nastere usoara,cezariana/normala nu conteaza important este sa fi-ti voi 2 bine,sanatoase......tinem pumnii si abia asteptam sa-ti vedem minunea.... te pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 11:01 
Diva

SimoBobo scrie:

Simo,draga de tine.....fara,fara,fara, dar cu o mica printesica acolo la tine in burtica.....va fi bine sunt mai mult ca sigura,pe cat de activa esti pe atat de responsabila,vei duce sarcina la bun sfarsit si iti vei tine ingerasul in brate.....te pupam.....un pupic si ptr Emi de la Veronique-taliban :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 13:10 
Diva

ramonelle scrie:

Pai trebuie doar sa vorbesti cu Butnaru , pt ca la Gine1 trebuie aprobare de la Stamatian pentru cezariana.
Cat te-ai ingrasat?Nu te-a certat Butnaru? :lol: :lol:
Inca putin.....si se inmultesc aici mamicile.Tare ma bucur pentru voi, fetelor.
Simo, stai linistita...freaca menta toata ziua, mai lasa curatenia.Vei vedea , ca mai ai putin si nu o sa mai poti sta, chiar daca vrei :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 13:26 
Diva

elyt1000 scrie:
wow ramo ce putin mai ai.....iubita iti doresc nastere usoara,cezariana/normala nu conteaza important este sa fi-ti voi 2 bine,sanatoase......tinem pumnii si abia asteptam sa-ti vedem minunea.... te pupam :hug:

multumesc mult Ely draga! Doamne ajuta! pup si eu fetele :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 13:48 
Diva

laura_sandu scrie:

Pai trebuie doar sa vorbesti cu Butnaru , pt ca la Gine1 trebuie aprobare de la Stamatian pentru cezariana.
Cat te-ai ingrasat?Nu te-a certat Butnaru? :lol: :lol:
Inca putin.....si se inmultesc aici mamicile.Tare ma bucur pentru voi, fetelor.
Simo, stai linistita...freaca menta toata ziua, mai lasa curatenia.Vei vedea , ca mai ai putin si nu o sa mai poti sta, chiar daca vrei :flowers: :hug:

am vorbit deja cu el Laura si a zis ca nu-i nici o problema
De ingrasat , m-am ingrasat f mult :D...25 kg pana acum, mi-e si jena cand ma intreaba lumea , dar na, fapta-i consumata si sunt pe mine :~*
Butnaru m-a intrebat de kg chiar data trecuta cand am fost la eco....si l-am mintit din nou cu nerusinare si i-am zis ca m-am ingrasat 19 kg....la care el zambind a zis ca as face bine sa slabesc pana nasc vreo 4 kg...s-o creada el ca sunt in stare eu sa slabesc acum, oricum am obs ca -n ultimele 2 sapt am pus doar 500 g :D, ceea ce ii binisor zic eu
tu ce faci Laura? cum merge serviciu? scumpetea de Alexandru ce face?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 14:37 
Diva

ramonelle scrie:

am vorbit deja cu el Laura si a zis ca nu-i nici o problema
De ingrasat , m-am ingrasat f mult :D...25 kg pana acum, mi-e si jena cand ma intreaba lumea , dar na, fapta-i consumata si sunt pe mine :~*
Butnaru m-a intrebat de kg chiar data trecuta cand am fost la eco....si l-am mintit din nou cu nerusinare si i-am zis ca m-am ingrasat 19 kg....la care el zambind a zis ca as face bine sa slabesc pana nasc vreo 4 kg...s-o creada el ca sunt in stare eu sa slabesc acum, oricum am obs ca -n ultimele 2 sapt am pus doar 500 g :D, ceea ce ii binisor zic eu
tu ce faci Laura? cum merge serviciu? scumpetea de Alexandru ce face?

el asa spune ca 15 e maximul acceptat.Eu m-am ingrasat 18 si comenta.Dar, cel mai important e ca este un medic pun, profesionist si ca tu si fetita sunteti sanatoase.Cum o va chema?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 16:59 
Diva

laura_sandu scrie:

el asa spune ca 15 e maximul acceptat.Eu m-am ingrasat 18 si comenta.Dar, cel mai important e ca este un medic pun, profesionist si ca tu si fetita sunteti sanatoase.Cum o va chema?

da, la fel mi-a zis si mie ca am voie sa ma ingras max 15 kg....doar ca eu am cam sarit calu'
Maya Luana o va chema pe pitica:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 17:17 
Diva

ce putin mai ai tu Ramo pana iti vei cunoaste printesa...nici nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul...parca abia ne-ai anuntat ca esti graviduta...iti urez nastere usoara indiferent cum va fii si o printesa sanatoasa si cuminte...stai linistita ca nu este chiar atat de rau nici daca faci cezariana...o sa te recuperezi la fel de repede si de usor ca si dupa o nastere normala...sau cel putin asa a fost in cazul meu...m-am recuperat mai repede si am suferit mai putin decat cunostintele mele care au nascut normal...pupici pt tine si printesa de la noi :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 17:21 
Diva

Simo draga stai linistita si incearca sa respecti tot ce iti spune dr chiar daca este greu si totul va fii bine...si eu am trecut prin asta si am reusit in cele din urma sa duc sarcina la termen...recunosc ca a fost greu sa stau in pat tot timpul si sa nu pot sa fac nimic...ma dureau oasele de atata stat in pat dar a trecut si apoi chiar imi doream sa mai stau in pat linistita dar din pacate nu prea mai puteam :nlol: imediat iti face printesa program...pupici si multa rabdare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 18:43 
Diva

la fel si mie mi se pare ca trece asa repede timpul,parca mai ieri se anuntau mamicile cele noi si acum sunt gata,gata sa nasca.Si copilasii Ancai,Laurei,Adinei,lui Ely mi se par ca cresc atat de repede.Parca mai ieri erau bebelusi :)La fel o fi oare si cand oi fi eu in cauza?Sau asa pare doar la altii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 19:30 
Diva

ral_ct scrie:
la fel si mie mi se pare ca trece asa repede timpul,parca mai ieri se anuntau mamicile cele noi si acum sunt gata,gata sa nasca.Si copilasii Ancai,Laurei,Adinei,lui Ely mi se par ca cresc atat de repede.Parca mai ieri erau bebelusi :)La fel o fi oare si cand oi fi eu in cauza?Sau asa pare doar la altii?

Ralu, sigur asa va fii si la tine.....in momentul in care vei fi gravida,timpul va trece cu incetinitorul,vrei sa nasti cat mai repede,sa faci cunostinta cu minunea ta.....dupa nastere,zboara timpul......nici mie nu-mi vine sa cred ca Veronique are 14 luni,parca au trecut mult prea repede, nu mai am un bebe,am o adevarata domnisorica pe care o ador cu tot sufletul meu....
Ralu te asteptam si pe tine cu minunata veste......cum merge scoala?....pupici :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2011, 22:54 
Diva

Asa este fetelor,voi stiti mai bine si chiar daca acum mi se pare aiurea sa stau,voi ajunge la vorbele voastre cu siguranta.Lasand la o parte toate problemele chiar imi place sa fiu insarcinata si pot sa spun ca am o sarcina usoara si frumoasa (comparand cu situatii foarte nasoale) :clap:
Ramo scumpo sunt sigura ca peste cateva luni te vom vedea cu bebelina ta la plimbare si vei arata superb si vei slabi la loc,nu conteaza asta acum ci sa fiti voi sanatoase si sa ai o nastere usoara,am mai spus dar am emotii mari cand ma gandesc ce putin mai ai,ce moment unic si specia din viata ta urmeaza sa traiesti,aduci o viata pe lume,vei fi MAMA !!!!
Si medicul meu e obsedat de kg-le acumulate,nu prescrie vitamine decat in cazurile "acute" chiar imi amintesc cum o certa pe sora mea ca in primele 4 luni luase 7kg :nono:
E o experienta tare frumoasa,sunt asa de entuziasmata de tot ce e legat de sarcina,de hainutele de gravida achizitionate,de complimentele si privirile oamenilor,de planurile si listutele mele...luni imi cumpar tot ce inseamna bagajel de maternitate si sunt asa de nerabdatoare de zici ca-mi iau masina :had_d:
Pup pe toate :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2011, 09:04 
Diva

mai aveti atat de putin fetelor pana va veti tine bebelusii in brate. Va doresc o nastere usoara si sa va recuperati repede si bebelusi sanatosi si frumosi.

Ramo, nu-ti face probleme de kg acumulate, se dau usor dupa sarcina jos.Eu am luat 25 kg, ma dispera cand vedeam pe cantar cum cresteau, dar in cateva luni, prin alaptat s-au dus aproape toate. %%- Conteaza sa fiti sanatoase si tu si bebe.

Simo, imi place de tine ca esti optimista :hug:

Eu nu ii inteleg pe doctorii obsedati de kg, ei ar trebui sa stie cel mai bine ca nu toate femeile au acelasi organism si ca fiecare reactioneaza diferit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2011, 09:25 
Diva

elyt1000 scrie:
Ralu, sigur asa va fii si la tine.....in momentul in care vei fi gravida,timpul va trece cu incetinitorul,vrei sa nasti cat mai repede,sa faci cunostinta cu minunea ta.....dupa nastere,zboara timpul......nici mie nu-mi vine sa cred ca Veronique are 14 luni,parca au trecut mult prea repede, nu mai am un bebe,am o adevarata domnisorica pe care o ador cu tot sufletul meu....
Ralu te asteptam si pe tine cu minunata veste......cum merge scoala?....pupici :hug:

E bine la scoala,acum avem vacanta o saptamana.2 zile ma duc la scoala dar cel putin nu vin copiii :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2011, 10:42 
Diva

ramonelle scrie:
da, la fel mi-a zis si mie ca am voie sa ma ingras max 15 kg....doar ca eu am cam sarit calu'
Maya Luana o va chema pe pitica:)

Am o prietena care va naste in ianuarie si va avea o fetita pe care o va chema Cataleya:).La inceput parea ciudat, dar parca a inceput sa imi placa.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]