SimoBobo scrie:
Da...sunt si eu de aceeiasi parere cu Laura,sincera sa fiu nu am mai auzit de asa ceva pana acum in viata mea !!! Nu stiu daca te-ai chinuit sa faci asta sau pur si simplu asa s-a intamplat.Din cate stiu eu si din ce-am vorbit cu medicul meu este foarte ok sa nu pui deloc tesut adipos pe tine dar copilul,placenta,uterul,lichidul amniotic,creste volumul sangelui,sanilor....toate astea pot avea intre 7 si 12kg.Dar daca medicul tau zice ca e ok si ca sunteti amandoua sanatoase si bebelina e dezvoltata normal pentru varsta gestationala...atunci tot binele din lume,sarcina usoara atat cat mai ai si nastere si mai usoara.
Mai ai atat de putin,ma apuca niste emotii cand ma gandesc la voi,fetele care nasteti in noiembrie...

Multumim,Simo! mai e putin,abia astept sa scap !
Acum,depinde fff mult de metabolism,tesut adipos oricum nu am de felul meu,iar de chinuit nu ma chinui,mananc la fel,ma misc la fel-nu am eu stare,ar trebui sa ma lege

,lichid in parametrii normali,fiica-mea ok ca kg si lungime(cam lunga,dar are de unde lua),sani ca inainte...iti dai seama ce panarama imi facea varul meu daca nu eram bine.Mai am timp o luna sa mai pun 1 kg,maimutza creste...Asa mi-e felul,si prima sarcina tot pe aceeasi linie a fost...Oricum,eu ma simt enorma,casalot,broasca mare si verde

fata de cum eram inainte...De condus,conduc si acum lejer,ma relaxez,nu am rabdare sa stau in dreapta,ma enervez...La drum lung facem cu schimbul mereu,imi place cand sunt servita la volan cu o cafea,un mar,cand schimba altul cd-ul

Dar de data asta am avut proasta inspiratie sa il las pe el sa conduca in Bucuresti la 8 dimineata!

sigur nu mai repet experienta,poate doar sa mearga fiecare cu masina lui

)