Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 25 Oct 2011, 17:08 
Diva

elyt1000 scrie:
in sfarsit o sa vedem bebei......Alina iti doresc nastere usoara,o bebitza frumoasa si sanatoasa,recuperare rapida si usoara :hug:
Gabi cat mai are pana naste......hei Gabi ne-ai abandonat de tot? esti suparata pe noi?

GAbi era,parca,in urma mea cu o zi,la mine dpn fiind 7 dec.Spunea la un moment dat ca ar vrea sa nasca natural,daca imi aduc eu aminte bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 18:00 
Diva

mariko scrie:
Gabi cat mai are pana naste......hei Gabi ne-ai abandonat de tot? esti suparata pe noi?

GAbi era,parca,in urma mea cu o zi,la mine dpn fiind 7 dec.Spunea la un moment dat ca ar vrea sa nasca natural,daca imi aduc eu aminte bine...[/quote]

mai aveti atat de putin....
va doresc o nastere usoara si o recuperare rapida si bebei sanatosi si frumosi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 18:41 
Diva

Multu mult ,Nico ! :flowers: abia astept sa treaca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 18:51 
Diva

mariko scrie:
si eu am plus 4 kile jumate,in conditiile in care ea are 2500g.

astea is toate kg tale puse in cele 8 luni care le ai de sarcina?? 4 kg jumatate??? :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 19:12 
Diva

amely85 scrie:
astea is toate kg tale puse in cele 8 luni care le ai de sarcina?? 4 kg jumatate??? :eek:

nu ai vazut poze cu Alina gravida pe facebook? dupa o sa-ti dai seama :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 19:14 
Diva

mariko scrie:
GAbi era,parca,in urma mea cu o zi,la mine dpn fiind 7 dec.Spunea la un moment dat ca ar vrea sa nasca natural,daca imi aduc eu aminte bine...

nu mai stiam.....haide Gabi intra si mai spunene cum te mai simti si cand vei naste,ce este,cezariana sau normala?
acum daca esti suparata pe cineva de aici ,ce ai cu restul fetelor?....te asteptam inapoi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 19:41 
Diva

amely85 scrie:

da,astea -s toate O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 19:42 
Diva

elyt1000 scrie:
nu ai vazut poze cu Alina gravida pe facebook? dupa o sa-ti dai seama :lol:

Ely,n-o am pe Amely la prieteni,nu are cum sa ma vada...e private profile! oricum multu mult de sustinere!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 20:17 
Diva

Gabi...lasa supararile si asteptam detalii despre tine.Sper ca esti bine! :hug: :hug: :hug:
Alina.......ai 8 luni si 4 kg?Eu nici nu aplaud , nici nu condamn.....dar medicul meu mi-a spus ca in sarcina sanatos si normal e sa te ingrasi intre 8 si 10 kg.Si este unul dintre cei mai buni medici din Cluj....eu l-am crezut :~*
Banuiesc ca ai avut grija de tine, pentru ca n u esti inconstienta.Dar din punctul meu de vedere, ai facut o obsesie sa te ingrasi cat mai putine kg.
Si.....sincer.....cred ca esti inconstienta sa conduci pana in Bucuresti inainte sa nasti.Si eu am condus in oras cu o zi inainte.....dar atata drum, dupa parerea mea este o nebunie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 21:13 
Diva

Da...sunt si eu de aceeiasi parere cu Laura,sincera sa fiu nu am mai auzit de asa ceva pana acum in viata mea !!! Nu stiu daca te-ai chinuit sa faci asta sau pur si simplu asa s-a intamplat.Din cate stiu eu si din ce-am vorbit cu medicul meu este foarte ok sa nu pui deloc tesut adipos pe tine dar copilul,placenta,uterul,lichidul amniotic,creste volumul sangelui,sanilor....toate astea pot avea intre 7 si 12kg.Dar daca medicul tau zice ca e ok si ca sunteti amandoua sanatoase si bebelina e dezvoltata normal pentru varsta gestationala...atunci tot binele din lume,sarcina usoara atat cat mai ai si nastere si mai usoara.
Mai ai atat de putin,ma apuca niste emotii cand ma gandesc la voi,fetele care nasteti in noiembrie... :wacko:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 22:05 
Diva

laura_sandu scrie:
Gabi...lasa supararile si asteptam detalii despre tine.Sper ca esti bine! :hug: :hug: :hug:
Alina.......ai 8 luni si 4 kg?Eu nici nu aplaud , nici nu condamn.....dar medicul meu mi-a spus ca in sarcina sanatos si normal e sa te ingrasi intre 8 si 10 kg.Si este unul dintre cei mai buni medici din Cluj....eu l-am crezut :~*
Banuiesc ca ai avut grija de tine, pentru ca n u esti inconstienta.Dar din punctul meu de vedere, ai facut o obsesie sa te ingrasi cat mai putine kg.
Si.....sincer.....cred ca esti inconstienta sa conduci pana in Bucuresti inainte sa nasti.Si eu am condus in oras cu o zi inainte.....dar atata drum, dupa parerea mea este o nebunie.

da, sunt intr-ul totul de acord cu tine Laura.....sincer si eu am condus exact ca si tine cu o zi inainte de a naste,dar dupa 20 km dus-intors eram super obosita si ma simteam cat un elefant,deci mi se pare groaznic sa stau pe scaunul din dreapta gravida fiind ptr atata drum,apai sa mai si conduc......sper sa faci tot ceea ce ti-a propus Alina,dar mi se pare mult prea mult :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 22:07 
Diva

SimoBobo scrie:
Da...sunt si eu de aceeiasi parere cu Laura,sincera sa fiu nu am mai auzit de asa ceva pana acum in viata mea !!! Nu stiu daca te-ai chinuit sa faci asta sau pur si simplu asa s-a intamplat.Din cate stiu eu si din ce-am vorbit cu medicul meu este foarte ok sa nu pui deloc tesut adipos pe tine dar copilul,placenta,uterul,lichidul amniotic,creste volumul sangelui,sanilor....toate astea pot avea intre 7 si 12kg.Dar daca medicul tau zice ca e ok si ca sunteti amandoua sanatoase si bebelina e dezvoltata normal pentru varsta gestationala...atunci tot binele din lume,sarcina usoara atat cat mai ai si nastere si mai usoara.
Mai ai atat de putin,ma apuca niste emotii cand ma gandesc la voi,fetele care nasteti in noiembrie... :wacko:

hei blondino ce mai faci? bebelina danseaza bine acolo la mami in burtica? pupam mamica si burtica :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 22:14 
Diva

eu am renuntat la condus cu vreo luna pana sa nasc, ma obosea foarte mult si in plus nu-mi mai incapea burta :blink: Dar am condus in noaptea de revelion ( cu 10 zile inainte sa nasc) dar am mers super incet (nu i-am dat mai mult de viteza a 3-a :lol: ) si pe distanta mica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 22:24 
Diva

elyt1000 scrie:
hei blondino ce mai faci? bebelina danseaza bine acolo la mami in burtica? pupam mamica si burtica :hug:

Racita praf din nou.....ceai cu miere si lamaie,stat in casa si in pat,cam asta fac.Dar suntem bine,bebelina imi tine de urat in noptile albe,astept cu nerabdare urmatorul control sa vad care mai e treaba dar suntem pozitive,pana la urma e doar o raceala,o sa fie bine.Am bagajelu de maternitate pregatit,ma minunez la hainutele mici in fiecare zi,o iubesc si sincer nu sunt nerabdatoare sa se nasca,vreau sa stea acolo cat trebuie ca sa fie sanatoasa si sa vina pe lume la termen.Acum suntem in saptamana 31 si ne simtim minunat(lasand la o parte raceala,insomniile si statul mai mult in casa)
Pup frumusetea mica,blondina cu ochisori albastri si cu gropite :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 23:20 
Diva

anidaaa scrie:
bamba e suparata cred pe mine...m-a sters si din lista de facebook :lol:

dar dc? asa tare sa se supere?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2011, 23:49 
Diva

Ayrun scrie:

dar dc? asa tare sa se supere?

nu stii ca am avut discutia aia in contradictoriu in care ea s-a simtit lezata si a crezut ca m-am referit doar la ea. apoi am vazut ca m-a sters si din lista. daca ea asa considera...eu nu comentez. doar iau act :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 00:09 
Diva

anidaaa scrie:
nu stii ca am avut discutia aia in contradictoriu in care ea s-a simtit lezata si a crezut ca m-am referit doar la ea. apoi am vazut ca m-a sters si din lista. daca ea asa considera...eu nu comentez. doar iau act :nlol:

am si uitat de discutia aceea, chiar ma gandeam ce s-a intamplat intre voi !!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 06:11 
Diva

SimoBobo scrie:

Multumim,Simo! mai e putin,abia astept sa scap !
Acum,depinde fff mult de metabolism,tesut adipos oricum nu am de felul meu,iar de chinuit nu ma chinui,mananc la fel,ma misc la fel-nu am eu stare,ar trebui sa ma lege :lol: ,lichid in parametrii normali,fiica-mea ok ca kg si lungime(cam lunga,dar are de unde lua),sani ca inainte...iti dai seama ce panarama imi facea varul meu daca nu eram bine.Mai am timp o luna sa mai pun 1 kg,maimutza creste...Asa mi-e felul,si prima sarcina tot pe aceeasi linie a fost...Oricum,eu ma simt enorma,casalot,broasca mare si verde :njump: fata de cum eram inainte...De condus,conduc si acum lejer,ma relaxez,nu am rabdare sa stau in dreapta,ma enervez...La drum lung facem cu schimbul mereu,imi place cand sunt servita la volan cu o cafea,un mar,cand schimba altul cd-ul :lol: Dar de data asta am avut proasta inspiratie sa il las pe el sa conduca in Bucuresti la 8 dimineata! :wall: sigur nu mai repet experienta,poate doar sa mearga fiecare cu masina lui :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 06:14 
Diva

SimoBobo scrie:
Racita praf din nou.....ceai cu miere si lamaie,stat in casa si in pat,cam asta fac.Dar suntem bine,bebelina imi tine de urat in noptile albe,astept cu nerabdare urmatorul control sa vad care mai e treaba dar suntem pozitive,pana la urma e doar o raceala,o sa fie bine.Am bagajelu de maternitate pregatit,ma minunez la hainutele mici in fiecare zi,o iubesc si sincer nu sunt nerabdatoare sa se nasca,vreau sa stea acolo cat trebuie ca sa fie sanatoasa si sa vina pe lume la termen.Acum suntem in saptamana 31 si ne simtim minunat(lasand la o parte raceala,insomniile si statul mai mult in casa)
Pup frumusetea mica,blondina cu ochisori albastri si cu gropite :love:

Multa sanatate! Ai grija cu raceala,vremea de acum e ff inselatoare! papa si multe portocale,au mult mai multa vitamina c decat lamaile! Si bagajul gata? Esti tare! al meu doar pe hartie...practic,ma ocup mai mult de ce car la munca zilnic dupa mine :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 07:28 
Diva

mariko scrie:
Multumim,Simo! mai e putin,abia astept sa scap !
Acum,depinde fff mult de metabolism,tesut adipos oricum nu am de felul meu,iar de chinuit nu ma chinui,mananc la fel,ma misc la fel-nu am eu stare,ar trebui sa ma lege :lol: ,lichid in parametrii normali,fiica-mea ok ca kg si lungime(cam lunga,dar are de unde lua),sani ca inainte...iti dai seama ce panarama imi facea varul meu daca nu eram bine.Mai am timp o luna sa mai pun 1 kg,maimutza creste...Asa mi-e felul,si prima sarcina tot pe aceeasi linie a fost...Oricum,eu ma simt enorma,casalot,broasca mare si verde :njump: fata de cum eram inainte...De condus,conduc si acum lejer,ma relaxez,nu am rabdare sa stau in dreapta,ma enervez...La drum lung facem cu schimbul mereu,imi place cand sunt servita la volan cu o cafea,un mar,cand schimba altul cd-ul :lol: Dar de data asta am avut proasta inspiratie sa il las pe el sa conduca in Bucuresti la 8 dimineata! :wall: sigur nu mai repet experienta,poate doar sa mearga fiecare cu masina lui :))

Eeeeeee tu esti o mica "zapauga"vad eu,n-ai fost batuta la timp :,
Am luat de la iubi raceala cu toate ca m-am ferit de el,m-am spalat foarte des pe maini si nici nu l-am pupacit deloc 2 zile :eek:
Bagajelu il am gata pentru ca am risc crescut de prematur si am si timp slava Domnului !!!
Pup si tot asa inainte :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]