Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 21:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 26 Oct 2011, 08:48 
Diva

:eek: eu tot sunt uimita, ce sa zic, stiu persoane care au pus si 30 de kg in toata sarcina dar sa pui doar 4.5 kg asta nu am mai auzit-o in conditiile in care numai bebele are 2 kg, plus lichidul. important e sa fii sanatoasa,bebelina la fel, am vazut pozele cu tine pe Fb si crede-ma cine nu ar stii ca esti graviduta ar zice ca esti putin balonata, ori ca esti in primele 3 luni :rofl: o nastere usoara sa ai si bebica sanatoasa,laptic bun si mult.
la fel le doresc si celorlalte fete, simo, bamba, ramonica,nastere usoara fetelor si sa va vedem cat mai repede cu minunile in brate :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 08:53 
Diva

anca, m-am interesat peste tot scumpa, nimeni nu vrea sa isi ia angajamentul sa aibe grija de tano, crede-ma ca si eu si sormea ne-am dat peste cap doar poate o conving pe mama sa-l luam noi, nu vrea pur si simplu, ne-a zis ca e sigura ca se va atasa de el maxim si nu mai vrea sa treaca inca o data prin cea trecut, fiind convinsa ca odata scos din mediul lui va suferii fff mult indiferent cu cata caldura l-am trata noi :(
eu nu am unde sa-l tin efectiv, nu il pot tine intr-un ap cu o camera, mai ales ca nu e spatiul meu si stiu cat va plange pt ca ei sunt fff energici si tot timpul vor sa fie in centrul atentiei :~*
sper sa gasiti o solutie bune pentru el si cine stie poate cu putin efort il ve-ti putea lua si pe el , pentru ca sunt convinsa ca o sa va duca enorm dorul :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 09:38 
Diva

tano e catel sau motan? daca eram in bucuresti il luam eu,nu era problema,oricum am zoo! poate ai bafta si ii gasesti o mamica/tatic bun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 10:43 
Diva

SimoBobo scrie:
Racita praf din nou.....ceai cu miere si lamaie,stat in casa si in pat,cam asta fac.Dar suntem bine,bebelina imi tine de urat in noptile albe,astept cu nerabdare urmatorul control sa vad care mai e treaba dar suntem pozitive,pana la urma e doar o raceala,o sa fie bine.Am bagajelu de maternitate pregatit,ma minunez la hainutele mici in fiecare zi,o iubesc si sincer nu sunt nerabdatoare sa se nasca,vreau sa stea acolo cat trebuie ca sa fie sanatoasa si sa vina pe lume la termen.Acum suntem in saptamana 31 si ne simtim minunat(lasand la o parte raceala,insomniile si statul mai mult in casa)
Pup frumusetea mica,blondina cu ochisori albastri si cu gropite :love:

offff draga de tine,ai avut ce trage cu pacatoasa asta de raceala......sigur ca va fi bine si vei duce la bun sf sarcina si Carla o sa fie o rasfatata si iubita maxim,stim noi :hug:
cand ai urmatoarea programare la control? sa fie cu noroc......uite ce repede au trecut 31 saptamani,inca 9 si gata faci cunostinta cu printesa familiei.....te pupam blondina noastra favorita :love: .....dar sincer cred ca talibanca mea il prefera in continuare pe Emi :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 10:48 
Diva

Ely,nu 9 saptamani,las-o sa-si ia o marja de eroare de +/- 2 saptamani, ca ei vin cand vor,sau cand vrea nenea doctorul :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 14:17 
Diva

amely85 scrie:
anca, m-am interesat peste tot scumpa, nimeni nu vrea sa isi ia angajamentul sa aibe grija de tano, crede-ma ca si eu si sormea ne-am dat peste cap doar poate o conving pe mama sa-l luam noi, nu vrea pur si simplu, ne-a zis ca e sigura ca se va atasa de el maxim si nu mai vrea sa treaca inca o data prin cea trecut, fiind convinsa ca odata scos din mediul lui va suferii fff mult indiferent cu cata caldura l-am trata noi :(
eu nu am unde sa-l tin efectiv, nu il pot tine intr-un ap cu o camera, mai ales ca nu e spatiul meu si stiu cat va plange pt ca ei sunt fff energici si tot timpul vor sa fie in centrul atentiei :~*
sper sa gasiti o solutie bune pentru el si cine stie poate cu putin efort il ve-ti putea lua si pe el , pentru ca sunt convinsa ca o sa va duca enorm dorul :cry:

ideea asta este, sa-l putem lua cu noi, dar dureaza ceva timp. pt moment am stabilit ca-l va lua fratele lui silviu si pe viitor sa-l luam la noi.

va multumesc mult :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 14:29 
Diva

mariko scrie:
Ely,nu 9 saptamani,las-o sa-si ia o marja de eroare de +/- 2 saptamani, ca ei vin cand vor,sau cand vrea nenea doctorul :lol:

da Alina eu stiu cel mai bine,Veronique s-a nascut la 37 saptamani si 5 zile ptr ca asa a trebuit musai......eu am vrut doar sa o incurajez un pic ,tinand cont ca o sarcina are 40 saptamani....... verisoara sotului a nascut fetita la 42 saptamani,dar hai sa nu o speriem pe Simo si sa speram ca va veni atunci cand va dori sanatoasa si la termen

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 14:42 
Nou Venit

HELP,pls!!!
Stie cineva ceva despre firma Cortedelfiesta-Bucuresti?
A facut cineva nunta la cort prin intermediul acestei firme?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2011, 22:53 
Diva

anca65 scrie:
HELP,pls!!!
Stie cineva ceva despre firma Cortedelfiesta-Bucuresti?
A facut cineva nunta la cort prin intermediul acestei firme?

Eu nu stiu nimic de ei, dar stiu de altele care organizeaza nunti la cort.Daca vrei iti pot detalii.In particular:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2011, 09:17 
Nou Venit

[Eu nu stiu nimic de ei, dar stiu de altele care organizeaza nunti la cort.Daca vrei iti pot detalii.In particular:)[/quote]

Daca nu iti rapesc prea mult timp te-as ruga.Adresa mea de email este:[email protected].
Multumesc pentru amabilitate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2011, 22:24 
Diva

anca65 scrie:

Daca nu iti rapesc prea mult timp te-as ruga.Adresa mea de email este:[email protected].
Multumesc pentru amabilitate!

Iti voi trimite un mail cu toate detaliile la sfarsitul saptamanii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 12:02 
Diva

ce liniste e pe aici? Ce mai faceti fetelor?
gravidutelor, mai aveti putin pana va intalniti cu bebelusii, cum va simtiti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 12:25 
Diva

Buna Nico...eu ma gandesc la Ramo intruna....cred ca mai are maxim o saptamana pana naste draga de ea,e prima care aduce minunea pe lume :clap:
Noi suntem bine,stam cumintele in casa,mi-am comandat tot ce-mi trebuie pentru bebelina,in 3 saptamani o sa amenajam dormitorul sa-i facem loc printesei,ii pregatesc hainutele,ii mai cumpar cate ceva...sunt tare entuziasmata de orice lucrusor are legatura cu ea.Sunt in saptamana 32 si ma simt minunat in afara de cele aferente sarcinii(insomnii,contractii,nas infundat noaptea si nervi maximi)
Intradevar e foarte pustiu pe aici...

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 12:44 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna Nico...eu ma gandesc la Ramo intruna....cred ca mai are maxim o saptamana pana naste draga de ea,e prima care aduce minunea pe lume :clap:
Noi suntem bine,stam cumintele in casa,mi-am comandat tot ce-mi trebuie pentru bebelina,in 3 saptamani o sa amenajam dormitorul sa-i facem loc printesei,ii pregatesc hainutele,ii mai cumpar cate ceva...sunt tare entuziasmata de orice lucrusor are legatura cu ea.Sunt in saptamana 32 si ma simt minunat in afara de cele aferente sarcinii(insomnii,contractii,nas infundat noaptea si nervi maximi)
Intradevar e foarte pustiu pe aici...

cat de repede a trecut timpul, mai ai si tu un pic. Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare si sa reusesti sa dormi noaptea. Incearca ( daca nu ai incercat deja) sa dormi in pozitie semi-sezanda, te ajuta mult la respiratie, cel putin pe mine m-a ajutat. Eu am folosit si olinth pentru copii pentru desfundarea nasului, desi multi medici nu recomanda

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:12 
Diva

buna,fetelor!
da,Ramo e prima,apoi eu...in sfarsit mi-am facut bagajul,astept sa treaca si urmatoarele 2 saptamani si gata!
Simo,o s-o tineti in dormitor cu voi? nu stiu ce sa zic,eu nu prea sunt de acord cu asta,la noi fiecare separat,sa ma odihnesc si eu si ea,macar sa nu ma duc la serviciu dupa cele 42 de zile nebuna de nesomn...
Multa sanatate si rabdare pana la final! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:18 
Diva

mariko scrie:
buna,fetelor!
da,Ramo e prima,apoi eu...in sfarsit mi-am facut bagajul,astept sa treaca si urmatoarele 2 saptamani si gata!
Simo,o s-o tineti in dormitor cu voi? nu stiu ce sa zic,eu nu prea sunt de acord cu asta,la noi fiecare separat,sa ma odihnesc si eu si ea,macar sa nu ma duc la serviciu dupa cele 42 de zile nebuna de nesomn...

Noi l-am tinut cu noi in dormitor, pana cand ne-am mutat la Bucuresti.Dupa 3-4 luni ...mai mult din lipsa de spatiu a dormit la noi in dormitor.Dar pana atunci imi era frica sa doarma separat :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:21 
Diva

al nostru a stat in camerele lui,si la bunici si la noi are camera separata...nu mi-a fost frica deloc,cand am incercat sa il tin cu mine,eram zombi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:22 
Diva

mariko scrie:
buna,fetelor!

la inceput, in primele luni eu cred ca e mai bine ca bebe doarma in camera cu parintii, dar in patutul lui. E mult mai usor, mai ales ca bebe mananca noaptea.
tu ziceai ca bebelina ta va dormi cu fratiorul mai mare, e decizia ta, dar gandeste-te ca e posibil ca din cauza trezirilor dese noaptea, baiatul tau va fi foarte obosit si nu se va mai putea concentra la gradi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:26 
Diva

mariko scrie:
al nostru a stat in camerele lui,si la bunici si la noi are camera separata...nu mi-a fost frica deloc,cand am incercat sa il tin cu mine,eram zombi...

Acum si Alexandru.Si sunt de acord ca si noi si el ne odihnim mai bine.Si e mai sanatos pentru ambele parti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:27 
Diva

trebuie sa-l invat minte,Nico! ca e asa capos... sa vada cum e! dupa ne mutam noi si-i cedam ei dormitorul,sau se muta frate-su in camera lui la bunici seara,oricum acolo sta mai mult de 90% din timp,acasa e musafir :)) avem avantajul "distantei" de 2 etaje intre noi

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]