Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 02 Noi 2011, 13:35 
Diva

mariko scrie:
trebuie sa-l invat minte,Nico! ca e asa capos... sa vada cum e! dupa ne mutam noi si-i cedam ei dormitorul,sau se muta frate-su in camera lui la bunici seara,oricum acolo sta mai mult de 90% din timp,acasa e musafir :)) avem avantajul "distantei" de 2 etaje intre noi

:lol: :lol: :lol:
de tine e bine ca ai bunicii aproape...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:38 
Diva

da,asa e,saracii se vor muta in sufragerie dupa ce incep eu serviciul,sa stea maimutza in camera ei,la ei! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:51 
Diva

mariko scrie:
buna,fetelor!
da,Ramo e prima,apoi eu...in sfarsit mi-am facut bagajul,astept sa treaca si urmatoarele 2 saptamani si gata!
Simo,o s-o tineti in dormitor cu voi? nu stiu ce sa zic,eu nu prea sunt de acord cu asta,la noi fiecare separat,sa ma odihnesc si eu si ea,macar sa nu ma duc la serviciu dupa cele 42 de zile nebuna de nesomn...
Multa sanatate si rabdare pana la final! :lips:

Pai unde sa o tin scumpa...in living singurica ?????? NO WAY
O sa stea in camera cu mami si tati dar in patutul ei,spatiul ei amenajat,ii face mami un mic coltisor de rai(o sa va pun poze la sfarsit)...tre sa o am aproape de mine,eu sunt la primul bebe si sunt foarte mamoasa,zombie "nezombie" sa-i aud eu rasuflarea,sa ma uit eu la ea non stop si sa ma mai ciupesc din cand in cand sa nu o iau razna de atat dragoste :love:
Deci tu ai DPN in jur de 16 ? Pup

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 13:55 
Diva

daca poti..eu una nu suport sa ma invadeze ...oricat de mult i-as iubi.si 2 camere sa fi fost si tot singuri stateau...
da in jur de 18-22 ar treb sa am cezariana,stabilesc saptamanile viitoare,sa trec de 37 saptamani,dar sa nu ajung nici in goana mare :)) Deocamdata n-am nici un semn,inca zburd

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:05 
Diva

SimoBobo scrie:
O sa stea in camera cu mami si tati dar in patutul ei,spatiul ei amenajat,ii face mami un mic coltisor de rai(o sa va pun poze la sfarsit)...tre sa o am aproape de mine,eu sunt la primul bebe si sunt foarte mamoasa,zombie "nezombie" sa-i aud eu rasuflarea,sa ma uit eu la ea non stop si sa ma mai ciupesc din cand in cand sa nu o iau razna de atat dragoste :love:

O sa te uiti la ea non stop in primele luni.Asa faceam si eu cu iubitul meu.Si acum este cand mi-as dori sa dorm cu el daca e plecat Ionut in delegatie.Dar stiu ca ii fac rau si lui si mie, pt ca ne trezim buimaci de cap.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:10 
Diva

laura_sandu scrie:

O sa te uiti la ea non stop in primele luni.Asa faceam si eu cu iubitul meu.Si acum este cand mi-as dori sa dorm cu el daca e plecat Ionut in delegatie.Dar stiu ca ii fac rau si lui si mie, pt ca ne trezim buimaci de cap.

bravo,Laura! asta e cuvantul,"buimac"! eu una nu pot dormi cu el,se frasuie,se intoarce...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:11 
Diva

laura_sandu scrie:

asa sunt si eu :ok: De cand e plecat nicu in norbegia, l-as fi luat si in pat cu mine, dar nu dormim nici unul bine, mai bine el in patutul lui, eu in patul lui. Mihai doarme si acum in camera cu mine, in patutul lui fiindca noi locuim in garsoniera, de abia la anul avem in plan sa ne mutam intr-un loc mai mare.
Mihai are coltisorul lui, noi avem coltisorul nostru :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:13 
Diva

SimoBobo scrie:

Buna fetele!!!
si eu am tinut-o pe Veronique in camera cu noi pana 3 luni in patutul ei,dupa am mutat-o cu tot cu patut in camera ei,exact ca si voi fetelor,ma trezeam de 4-5 ori pr noapte numai sa o aud respirand,aveam momente cand credeam ca nu respira asa tacanita eram.....dupa cum stiti Veronique din punctul de vedere al somnului este un copil cuminte,nu am avut si nici nu am probleme,dar cred ca primele luni orice mama isi vrea puiul aproape,dupa ce am mutat-o am plans 2 serii la rand si imi venea sa o aduc inapoi....
fetelor am primit data operatiei mele si sunt toata un pachet de.......nu stiiu de ce :lol: ,tremur toata.....12 Decembrie ma opereaza,o sa fiu de sarbatori zombi......cu Dumnezeu inainte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:16 
Diva

Ely,o sa treci cu bine peste operatie...e cadou de Craciun:)) si eu tot inainte de Craciun ,pe 11 dec mi-am facut cadou acum 7 ani cezariana:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:17 
Diva

elyt1000 scrie:
Buna fetele!!!
si eu am tinut-o pe Veronique in camera cu noi pana 3 luni in patutul ei,dupa am mutat-o cu tot cu patut in camera ei,exact ca si voi fetelor,ma trezeam de 4-5 ori pr noapte numai sa o aud respirand,aveam momente cand credeam ca nu respira asa tacanita eram.....dupa cum stiti Veronique din punctul de vedere al somnului este un copil cuminte,nu am avut si nici nu am probleme,dar cred ca primele luni orice mama isi vrea puiul aproape,dupa ce am mutat-o am plans 2 serii la rand si imi venea sa o aduc inapoi....
fetelor am primit data operatiei mele si sunt toata un pachet de.......nu stiiu de ce :lol: ,tremur toata.....12 Decembrie ma opereaza,o sa fiu de sarbatori zombi......cu Dumnezeu inainte

:napplause: :napplause: felictari! sa iasa totul asa cum iti doresti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:17 
Diva

hei si prietena mea va naste pe 15 noiembrie prin cezariana o fetita pe nume Simona......ce emotii am fetelor ptr voi.....sa de-a Domnul sa fie bine ,abia astept sa va cunosc printesele,avem si un print dar mami nu vrea sa mai vb cu noi...Gabi sanatate maxima si nastere usoara.....cred ca o sa vedem poze pe FB :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:18 
Diva

elyt1000 scrie:
Buna fetele!!!

asa e,depinde de copil,sper sa doarma si maimutza ca si frate-su,dadeai cu tunul noaptea si pana la 6-7 nu se trezea.Si cand a crescut tot ff bine a dormit,fara sa ne trezeasca pe noi/pe ai mei,in camera lui

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:19 
Diva

SweetNicoleta scrie:
:napplause: :napplause: felictari! sa iasa totul asa cum iti doresti

Nico sper din suflet sa iasa bine,am intrat deja in panica si nu vreau....ma gandesc cum va fi inainte,in timpul si dupa operatie,ca toate operatiile exista riscuri.....o sa fie tare greu.....bine ca vine surioara mea la mine 5 saptamani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:20 
Diva

elyt1000 scrie:
hei si prietena mea va naste pe 15 noiembrie prin cezariana o fetita pe nume Simona......ce emotii am fetelor ptr voi.....sa de-a Domnul sa fie bine ,abia astept sa va cunosc printesele,avem si un print dar mami nu vrea sa mai vb cu noi...Gabi sanatate maxima si nastere usoara.....cred ca o sa vedem poze pe FB :hug:

multumim,Ely,eu abia astept sa scap,m-am plictisit,parca acum trece cel mai greu timpul...si la serviciu parca trece greu,mai ales ca acum sunt la birou...ce plictis!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:23 
Diva

elyt1000 scrie:
[
Nico sper din suflet sa iasa bine,am intrat deja in panica si nu vreau....ma gandesc cum va fi inainte,in timpul si dupa operatie,ca toate operatiile exista riscuri.....o sa fie tare greu.....bine ca vine surioara mea la mine 5 saptamani

gandeste poziv si totul va fi bine. Stii vorba aia, curaj gaina ca te tai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:23 
Diva

Simo,tu ai anuntat angajatorul pt ce varianta d concediu de crestere optezi? Eu am un tantalau cu care ma cert ca nu stie ce e ala stimulent de insertie la financiar :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:28 
Diva

SweetNicoleta scrie:
gandeste poziv si totul va fi bine. Stii vorba aia, curaj gaina ca te tai

da asta si fac,am crezut ca sunt pregatita dar se pare ca nu.....acum imi fac liste ce trebuie sa fac,sa las totul in regula,dupa operatie 3 saptamani nu ma voi putea nici pe dintii singura spala apai altele....o sa fie bine...mersi de incurajarii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:31 
Diva

Ely,e doar o operatie pe care ai dorit-o! bine ca nu e una impusa de starea de sanatate!te stiam curajoasa! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:33 
Diva

elyt1000 scrie:
da asta si fac,am crezut ca sunt pregatita dar se pare ca nu.....acum imi fac liste ce trebuie sa fac,sa las totul in regula,dupa operatie 3 saptamani nu ma voi putea nici pe dintii singura spala apai altele....o sa fie bine...mersi de incurajarii :hug:

Vor trece saptamanile de recuperare super repede. Rezultatul conteaza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:38 
Diva

mariko scrie:
Ely,e doar o operatie pe care ai dorit-o! bine ca nu e una impusa de starea de sanatate!te stiam curajoasa! :flowers:

asa am zis si eu ma fetelor ca sunt curajoasa si m-am inmuiat toata acum.....ptr mine sincer nu e "doar o operatie"Alina,ptr ca stiu care sunt riscurile ei,aici sunt fff dar fff sinceri cu tine de la bun inceput,e adevarat ca mi-am dorit-o dar tine si de starea mea de sanatate.....in fine,ce imi va fi cel mai greu cred ca va fi dupa operatie cand nu imi voi putea lua copilul in brate.....in rest ,ce sa mai zic :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]