Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 09:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 02 Noi 2011, 14:40 
Diva

elyt1000 scrie:
asa am zis si eu ma fetelor ca sunt curajoasa si m-am inmuiat toata acum.....ptr mine sincer nu e "doar o operatie"Alina,ptr ca stiu care sunt riscurile ei,aici sunt fff dar fff sinceri cu tine de la bun inceput,e adevarat ca mi-am dorit-o dar tine si de starea mea de sanatate.....in fine,ce imi va fi cel mai greu cred ca va fi dupa operatie cand nu imi voi putea lua copilul in brate.....in rest ,ce sa mai zic :hug:

eu ma refeream ca nu e o operatie impusa de o problema de sanatate majora,Doamne fereste,ci una dorita...de asta spun sa o privesti calm.Riscuri sunt si la un simplu tatuaj...dar la o operatie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:49 
Diva

mariko scrie:
eu ma refeream ca nu e o operatie impusa de o problema de sanatate majora,Doamne fereste,ci una dorita...de asta spun sa o privesti calm.Riscuri sunt si la un simplu tatuaj...dar la o operatie!

iubita ma opereaza ptr mijlocul meu este terminat,operatia intra in asigurarea medicala,ma opereaza in spital si nu la o clinica particulara,nu platesc aceasta operatie si da este o problema de sanatatea majora in momentul asta de fata,cel putin ptr mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:58 
Diva

[quote="elyt1000"] durerea de spate e o durere...groaznica! la tine din cauza sanilor,la mine in urma unei cazaturi pe scari(cam un etaj m-am dus cu spatele de trepte),stiu cum e! spuneam ca bine ca e atat,nu o tumora sau altceva care ar putea recidiva in timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 15:14 
Diva

mariko scrie:
durerea de spate e o durere...groaznica! la tine din cauza sanilor,la mine in urma unei cazaturi pe scari(cam un etaj m-am dus cu spatele de trepte),stiu cum e! spuneam ca bine ca e atat,nu o tumora sau altceva care ar putea recidiva in timp

este mai mult decat ingrozitoare,sunt sub efectul diclofenacului.....da,doamne ajuta ca e doar atat,desi in ultimele zile am plans de durere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 15:26 
Diva

elyt1000 scrie:
este mai mult decat ingrozitoare,sunt sub efectul diclofenacului.....da,doamne ajuta ca e doar atat,desi in ultimele zile am plans de durere

la mine diclofenacul e fix apa de ploaie cand ma apuca,ketonalul la fel...am avut ghinion si o duc asa de 5 ani,asta e,m-am invatat...ma doare mai mult cand stau fara sa ma misc timp indelungat,cand fac miscare nu ma doare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 17:27 
Diva

nu-i vorba ca nu mai vreau sa vorbesc cu voi fetelor (doar la doua le-am dat ignore demult :nwink: )...am multe pe cap de 2 luni incoace cu casa care vrem sa o cumparam si sunt si extrem de aglomerata la lucru colac peste pupaza asa ca nu prea am avut timp de altceva...

in rest mergem inainte...5 sapt pana la due date...daca nu vine mai repede ca face valuri valuri in burta ca si cum ar vrea sa sara afara...fereasca sfantu cu alexia nu am avut asa ceva asa cuminte a fost si in burta si dupa aia...asta in schimb ii un uragan acolo inauntru...sper sa nu fie tot asa si cand iese afara :)

am optat pt VBAC (nastere naturala) cu cezariana programata in jurul due date-ului de 10 dec ca nu vreau sa stau peste termen...daca vine inainte, atunci mergem natural ca de intors ii in pozitie, cel putin asa a fost la ultimele 2 controale...vineri am inca un control sa vedem daca ii tot cu capul in jos...in privinta asta macar coopereaza...daca nu vine pana la due date, nu or sa ma induca din cauza ca am avut cezariana la prima sarcina si nu vreau sa stau peste termen asa ca o sa fac cezariana...dar sper sa fie cuminte ca sora-sa si sa vina mai repede...pe de o parte as vrea, sa scap odata...pe de alta parte nu, ca nu ne-am mutat si o sa fim in mijlocul mutarilor si impachetarilor si zugravelilor etc...dar asta este...nu au iesit lucrurile deloc cum am planuit...

pupici la burtici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 17:43 
Diva

fetelor, mai aveti asa putin pana la nastere...
ati observat ca majoritatea copiilor de pe ghid se nasc noiembrie-decembrie? sunt curioasa la anul cine va fi. poate Clara :ok: .
eli, mult succes cu operatia. si eu ma gandesc serios sa-mi fac o ridicare la sani ca sunt horror.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 17:47 
Diva

Bamba scrie:
nu-i vorba ca nu mai vreau sa vorbesc cu voi fetelor (doar la doua le-am dat ignore demult :nwink: )...am multe pe cap de 2 luni incoace cu casa care vrem sa o cumparam si sunt si extrem de aglomerata la lucru colac peste pupaza asa ca nu prea am avut timp de altceva...

in rest mergem inainte...5 sapt pana la due date...daca nu vine mai repede ca face valuri valuri in burta ca si cum ar vrea sa sara afara...fereasca sfantu cu alexia nu am avut asa ceva asa cuminte a fost si in burta si dupa aia...asta in schimb ii un uragan acolo inauntru...sper sa nu fie tot asa si cand iese afara :)

am optat pt VBAC (nastere naturala) cu cezariana programata in jurul due date-ului de 10 dec ca nu vreau sa stau peste termen...daca vine inainte, atunci mergem natural ca de intors ii in pozitie, cel putin asa a fost la ultimele 2 controale...vineri am inca un control sa vedem daca ii tot cu capul in jos...in privinta asta macar coopereaza...daca nu vine pana la due date, nu or sa ma induca din cauza ca am avut cezariana la prima sarcina si nu vreau sa stau peste termen asa ca o sa fac cezariana...dar sper sa fie cuminte ca sora-sa si sa vina mai repede...pe de o parte as vrea, sa scap odata...pe de alta parte nu, ca nu ne-am mutat si o sa fim in mijlocul mutarilor si impachetarilor si zugravelilor etc...dar asta este...nu au iesit lucrurile deloc cum am planuit...

pupici la burtici!

gabi ce ma bucur ca esti bine......mult succes in noua casa,sa fi-ti fericiti toti 4.....sa de-a Domnul sa ai nasterea naturala mult dorita si sa fie la termen.....un bebe sanatos si frumos,recuperarea rapida...te pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 17:48 
Diva

anidaaa scrie:
fetelor, mai aveti asa putin pana la nastere...
ati observat ca majoritatea copiilor de pe ghid se nasc noiembrie-decembrie? sunt curioasa la anul cine va fi. poate Clara :ok: .
eli, mult succes cu operatia. si eu ma gandesc serios sa-mi fac o ridicare la sani ca sunt horror.

eu am bebe de august :lol: .....multumesc mult Adina,sa fie,desi am inceput sa tremur de frica de pe acum.....imi astept sotul de la munca sa primesc incurajarea maxima :lol: :hug:
hei si mai horror ca mine nu poti fii :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 18:47 
Diva

ma bucur mult ca sunteti toate bine, si voi si bebelusi...va urez sarcina usoara(atat cat a mai ramas), o nastere naturala sau cezariana asa cum va doriti si copii sanatosi si cuminti...pup burtici si mamici
noi am terminat cu bine cu nasitul si cu renovatul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 19:21 
Diva

lily scrie:
ma bucur mult ca sunteti toate bine, si voi si bebelusi...va urez sarcina usoara(atat cat a mai ramas), o nastere naturala sau cezariana asa cum va doriti si copii sanatosi si cuminti...pup burtici si mamici
noi am terminat cu bine cu nasitul si cu renovatul

sa-ti fie de bine nasica....astept sa vad pozici.....si cu bucataria si de la nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 19:35 
Diva

elyt1000 scrie:
sa-ti fie de bine nasica....astept sa vad pozici.....si cu bucataria si de la nunta

cu bucataria o sa pun pe facebook dar de la nunta inca nu am...sambata o sa vina cumnata mea si sper sa-mi aduca ce a facut ea...cele facute de fotograf nu stiu cand si daca o sa intru in posesia lor...o sa vorbim sa vedem cum facem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 23:32 
Diva

mariko scrie:
Simo,tu ai anuntat angajatorul pt ce varianta d concediu de crestere optezi? Eu am un tantalau cu care ma cert ca nu stie ce e ala stimulent de insertie la financiar :))

Si ce e ala stimulent de insertie la financiar?Nici eu nu stiu:D
Ely....curaj cu operatia.Sigur va fi perfect :hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2011, 23:45 
Diva

Bamba scrie:

pupici la burtici!

Gabi...ma bucur sa aflu vesti despre tine :hug: :flowers:
Vezi...baietii sunt mai agitati....o sa vezi cand o sa ai si tu un terorist :-` :lol:
Care e a doua persoana cu ignore?.....chiar nu mi-am dat seama ca te-ai mai certat cu cineva. :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2011, 03:17 
Diva

lasa ca n-are rost sa mai rascolim povestile Laura aici :) ti-oi spune in particular :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2011, 09:44 
Diva

laura_sandu scrie:
Si ce e ala stimulent de insertie la financiar?Nici eu nu stiu:D

Laura,daca revii la munca inainte de implinirea varstei de 1 an ai copilului ai niste bani in plus la salariu,parca 500 ron...eu nu stau acasa decat alea 42 zile obligatorii si ma incadrez.Dar tantalache asta de la financiar nu stie de OUG 111/2010,el inca e pe sistemul vechi,ala 2 ani de crestere...si ieri a trebuit sa ii duc si lege si raspuns la petitie de la prestatii socia;le sa-l lamuresc!
Gabi,ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelusul! Si stai linistita in privinta baietilor,nu sunt toti asa zburdalnici:)) eu prevad la mine un baiat cuminte si un drac de fata, pentru ca baiatul e intelegator si cumintel din burtica,dar maimutza face scandal ingrozitor! Spor la renovat si felicitari si pt casa! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2011, 10:51 
Diva

laura_sandu scrie:

multumesc mult, Laura :hug:
chiar ma intrebam si eu cine e ce-a de-a 2a persoana care a suparat-o pe Gabi,dar cred ca am o idee :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2011, 11:29 
Diva

Neata fetelor!!!!

mai e putin si pe rand apar bebeii, abia astept sa va vad cu minunile voastre in brate :flowers: , este cel mai frumos sentiment din lume!!

aveti grija de voi burticoaselor :hug:

Ely, cred ca e normal sa-ti fie frica, dar eu zic ca totul o sa fie bine, curaj :hug: , gandeste-te ca o faci pentru binele tau :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2011, 11:36 
Diva

Ayrun scrie:
Neata fetelor!!!!
Ely, cred ca e normal sa-ti fie frica, dar eu zic ca totul o sa fie bine, curaj :hug: , gandeste-te ca o faci pentru binele tau :-*

multumesc Anca ptr incurajare :love: ......numai la asta ma gandesc,ce bine va fi dupa :lol: .....ma uitam dimineata in oglinda si am spus: abia astept sa scap de voi,elefantilor :lol: .....va pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2011, 11:40 
Diva

elyt1000 scrie:
multumesc Anca ptr incurajare :love: ......numai la asta ma gandesc,ce bine va fi dupa :lol: .....ma uitam dimineata in oglinda si am spus: abia astept sa scap de voi,elefantilor :lol: .....va pupam :hug:

esti tare! Elefantilor! :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]