Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 19:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 04 Noi 2011, 11:58 
Diva

ramonelle scrie:
Multumim mult dragelor! Maya a venit aseară pe lume, nu stiu exact ora :D, prin cezariana, are 3480g si 51 cm . Suntem bine amandoua si abia astept sa mi-o aducă in salon. O sa revin cu noutati! Va pupam!

:love: :love: Draga Ramo esti mamica,ce frumos,mi s-a facut pielea de gaina si am lacrimi in ochii,e cel mai frumos sentiment pe care il poti trai pe lumea asta......o fetita mare are mami,sa fi-ti sanatoase si sa va bucurati multi multi ani de acum impreuna.....un pupic mare ptr Maya si ptr mamica ei frumoasa....Felicitari si taticului care sunt sigura ca este ff mandru de fetele lui!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 12:10 
Diva

ramonelle scrie:
Multumim mult dragelor! Maya a venit aseară pe lume, nu stiu exact ora :D, prin cezariana, are 3480g si 51 cm . Suntem bine amandoua si abia astept sa mi-o aducă in salon. O sa revin cu noutati! Va pupam!

Si eu plang de mama focului,e cel mai deosebit moment din viata unui om si Ramo il traieste acum.Offff ma napadesc atatea ganduri si emotii.Ieri am spalat hainutele micutei noastre si cand a venit iubi si le-a vazut prin toata casa le pupa,le dragalea parca eram doi prosti indragostiti nebuneste de minunea ce va veni in vietile noastre.
FELCITARI RAMO,va iubim si va imbratisam cu mare mare drag pe toti 3 !!! :nchampagne:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 12:17 
Diva

e atat de frumos sentimentul de a fi mama, felicitari ramo inca o data, va doresc tot binele de lume, sa te recupezi repede si sa petreceti momente superbe alaturi de micuta voastra.

Nu e scris pe bratara ta la ce ora ai nascut? Eu asa am aflat ora :love:

Simo, cand citesc ce povestesti tu, imi aduc aminte cum eram si eu anul trecut pe vremea asta, ma uitam toata ziua la hainule lui mihai, le imbratisam....Si acum am o placere nebuna sa fac ordine in dulapul lui, sa-i rearanjez hainele....desi acum ma ajuta si mihai, el le scoate din dulap si eu le pun in dulap, el iar le scoate cand nu sunt atenta, iar le iau, le impachetez :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 14:19 
Diva

SweetNicoleta scrie:
e atat de frumos sentimentul de a fi mama, felicitari ramo inca o data, va doresc tot binele de lume, sa te recupezi repede si sa petreceti momente superbe alaturi de micuta voastra.

Nu e scris pe bratara ta la ce ora ai nascut? Eu asa am aflat ora :love:

Simo, cand citesc ce povestesti tu, imi aduc aminte cum eram si eu anul trecut pe vremea asta, ma uitam toata ziua la hainule lui mihai, le imbratisam....Si acum am o placere nebuna sa fac ordine in dulapul lui, sa-i rearanjez hainele....desi acum ma ajuta si mihai, el le scoate din dulap si eu le pun in dulap, el iar le scoate cand nu sunt atenta, iar le iau, le impachetez :lol:

da fetelor cred ca acelasi lucru l-am trait toate pe rand.....e minunat sa devii mamica,credeti ca si la al2lea bebe va fi la fel?
si la mine este exact la fel Nico,Veronique ma ajuta sa aranjez hainutele ei in dulapior pana la epuizare :lol: :lol: .....dar e comic
luni am lasat-o la socrii ca sa pot sa fac si eu piata linistita,dar mi-a lipsit teribil.....manutele si piciorusele ei pe toate rafturile,produse in caruciorul de cumparaturi in plus si vorbitul cu babele,azi am luat-o cu mine si a fost super bine desi mami are dureri ingrozitoare de mijloc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 15:46 
Diva

felicitari Ramo!!! va urez recuperare cat mai rapida si sa va intoarceti cu bine acasa...va pup pe toti 3 si va urez tot binele din lume :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 16:59 
Diva

felicitari,Ramo! :had_d: Sa creasca mare si frumoasa fetita voastra,sa va bucurati de ea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 17:10 
Diva

ramonelle scrie:

Felicitari draga mami Ramo, sa fiti sanatoase sa ajungeti acasa repede si sa va bucurati de fiecare moment alaturi de printesa voastra!!!!

multi pupici si multe flori va trimitem :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2011, 20:57 
Diva

ramonelle scrie:

Felicitari, Ramo draga!abia astept sa o vad pe Maya in poze:)
Cum de ai nascut cu cezariana?Unde ai nascut?Ma bucur ca sunteti bine.Va pupam :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2011, 00:14 
Diva

Buna fetelor!
Ramo felicitari!
Va doresc sanatate,sa creasca mare si frumoasa,sigur va va lumina vietile si va aduce zambete si lumina in sufletele voastre :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2011, 20:14 
Diva

Ramo, felicitari! sa va traiasca!
eu m-am intors azi din vacanta, din Tenerife, a fost tare frumos!!! cald si bine! :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2011, 20:16 
Diva

clarut scrie:
eu m-am intors azi din vacanta, din Tenerife, a fost tare frumos!!! cald si bine! :neyes:

e bine ca a fost frumos si cald :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2011, 02:26 
Diva

clarut scrie:

Impresii, pareri... :hug: :~* astept cu interes

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2011, 02:27 
Diva

Ayrun scrie:

e bine ca a fost frumos si cald :)

acolo e cald mereu.au temperatura constanta de 26-31 de grade :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2011, 13:12 
Diva

laura_sandu scrie:

Impresii, pareri... :hug: :~* astept cu interes

a fost mult mai frumos decat ma asteptam :) n-am vazut delfinii, din pacate, ca era vant in ziua in care am vrut sa facem croaziera dar am vizitat cateva orasele, am fost la vulcan, am facut jet ski, ne-am prajit la soare...ca-n vacanta :) ah, si am vazut niste valuri imense , n-am mai vazut asa ceva niciodata :wacko:
shoppingul insa m-a dezamagit. am vazut cateva magazine in santa cruz in rest, nimic interesant... :(
o sa mai mergem, mai ales in lunile de iarna-toamna. :D destinatie de vacanta de recomandat :ok: mai putin los christianos, care dupa parerea mea e un fel de mamaia decazuta ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2011, 14:10 
Diva

clarut scrie:

a fost mult mai frumos decat ma asteptam :) n-am vazut delfinii, din pacate, ca era vant in ziua in care am vrut sa facem croaziera dar am vizitat cateva orasele, am fost la vulcan, am facut jet ski, ne-am prajit la soare...ca-n vacanta :) ah, si am vazut niste valuri imense , n-am mai vazut asa ceva niciodata :wacko:
shoppingul insa m-a dezamagit. am vazut cateva magazine in santa cruz in rest, nimic interesant... :(
o sa mai mergem, mai ales in lunile de iarna-toamna. :D destinatie de vacanta de recomandat :ok: mai putin los christianos, care dupa parerea mea e un fel de mamaia decazuta ;)

Sa inteleg ca nu ai fost la Loro Park si in Parcul Siam? :~* :blink:
Pacat......sunt deosebite.....chiar meritau vizitate.Noi am fost de 2 ori in Tenerife si Ionut vrea sa mai mergem....peste vreo 2 ani.Lui ii place foarte mult acolo.Eu...sincer as mai vrea sa vizitez si altceva O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2011, 13:24 
Diva

laura_sandu scrie:
Sa inteleg ca nu ai fost la Loro Park si in Parcul Siam? :~* :blink:
Pacat......sunt deosebite.....chiar meritau vizitate.Noi am fost de 2 ori in Tenerife si Ionut vrea sa mai mergem....peste vreo 2 ani.Lui ii place foarte mult acolo.Eu...sincer as mai vrea sa vizitez si altceva O:)

pai la loro parque n-am vrut sa mergem pt ca am citit ca e de fapt o gradina zoologica (si nu o rezervatie de pasari cum credeam eu la inceput) iar noi suntem impotriva animaleleor tinute in captivitate...poate cand o sa avem un copil o sa mergem de dragul lui insa mai e pana atunci...
cat despre siam, mereu am gasit alte lucruri de facut :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2011, 17:02 
Diva

va anunt ceremonios ca azi am inceput sa iau acid folic :) poate ma ajutati cu o pb: nu stiu ce dr sa aleg...una e femeie, celalalt barbat. imi place de amandoi, sunt f calmi si draguti, mi se pare ca sunt bine pregatiti si.....pe care sa-l aleg?! :nbump:
si aveti vreo recomandare pt o carte sau vreun site legat de sarcina? de fapt, deocamdata pt partea de dinainte de sarcina :) recunosc ca sunt complet pe langa subiect! nu ma certa, Anca O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2011, 21:04 
Diva

clarut scrie:
va anunt ceremonios ca azi am inceput sa iau acid folic :) poate ma ajutati cu o pb: nu stiu ce dr sa aleg...una e femeie, celalalt barbat. imi place de amandoi, sunt f calmi si draguti, mi se pare ca sunt bine pregatiti si.....pe care sa-l aleg?! :nbump:
si aveti vreo recomandare pt o carte sau vreun site legat de sarcina? de fapt, deocamdata pt partea de dinainte de sarcina :) recunosc ca sunt complet pe langa subiect! nu ma certa, Anca O:)

felicitari pentru decizie! Eu prefer dr femeie, dar sa stii ca cei mai buni doctori ginecologi sunt barbati.
Din punctul meu de vedere cele mai bune carti sunt: Mama si copilul de sotii Herlea si Sarcina si Nastera si nou-nascutul de Penny Simkin & co.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2011, 21:40 
Diva

clarut scrie:

eu zic sa il alegi pe cel care are feed-back-ul cel mai bun in monitorizarea sarcinii si cat mai multe nasteri(daca se poate toate), fara probleme.Nu cred ca e cel mai important sa fie calmi si draguti.Asta e ultimul lucru pe care tb sa il urmaresti.
Felicitari pentru decizie.Asteptam cu interes vesti :hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2011, 22:38 
Diva

laura_sandu scrie:

eu zic sa il alegi pe cel care are feed-back-ul cel mai bun in monitorizarea sarcinii si cat mai multe nasteri(daca se poate toate), fara probleme.Nu cred ca e cel mai important sa fie calmi si draguti.Asta e ultimul lucru pe care tb sa il urmaresti.
Felicitari pentru decizie.Asteptam cu interes vesti :hug: :flowers:

pai am auzit lucruri bune despre amandoi, de-asta mi-e greu sa aleg :) eu am incredere intr-un dr dc e calm, altfel am senzatia ca nu e capabil sa-si faca treaba cum trebuie. si urasc badaranii :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]