Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 15 Noi 2011, 17:31 
Diva

ral_ct scrie:
Deocamdata voiam sa stiu cam care sunt datoriile de nasi,nu ne apucam de facut nimic concret.Doar sa vedem ce se face exact in zona,mirii sunt de langa Fetesti.Simo,ce este acela sovon?
Alina,iti doresc drum bun si sa te refaci foarte repede dupa operatie.eu ma tot gandeam ce o sa te faci,cum vei conduce gravida,nici nu m-am gandit ca trebuie sa te si intorci :) cu tot cu bebel.nu o sa pleci singura,nu?sper...Si stai ceva timp in Bucuresti?

Multumesc, Ralu!Merg cu sotul, si-a luat libere,stam la varul meu o zi inainte si dupa ce ma externeaza ,pana pun in masina totul cum trebuie.Nu stau decat 4 zile in maternitate,daca totul e ok cu amandoua...si daca fac trafic de influenta sa iau si certificatul pe loc :))
Noi o vom boteza in ianuarie, ca si pe cel mare,dar la catedrala e ff cald inauntru si nici nu o dezbraca nimeni,o uda finut pe capsor si gata,iar slujba e maxim jumatate de ora...La ortodocsi are dreptate Simo,ii tine prea mult si ii si dezbraca,riscul sa raceasca e mare! Iar la petrecere nu e invitata :lol: mergem doar gasca in pub,bunicii raman acasa cu cei mici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 18:18 
Diva

SimoBobo scrie:
Nici noi nu vom boteza mai devreme de 3-4 luni....e iarna,e prea mica si firava...am observat la prietenii nostri ca e mult mai ok asa cand bebe a crescut un pic,e si mai activ si prezent la petrecere,se aseaza lucrurile in 3-4 luni,se acomodeaza si ea cu lumea si noi cu noua viata.Dar principalul meu motiv este iarna,in Biserica e foarte frig si nu-mi asum nici un risc la cum sunt botezurile la noi,dureaza mult si tin copilul dezgolit o groaza...sa raceasca !!!

si la noi asta a fost principalul motiv pt care l-am botezat pe sabin mai trz, frigul. si intr-adevar tot mai multi isi boteza copiii mai trz, pt ca asa cum spui, te intelegi altfel cu ei si vad si ei una ,alta, rad si etc. de data asta cu isa, suntem limitati de timp, oricum este destul de rezistenta si sper sa nu avem surpriza, l-am rugat si pe preot sa nu o bage in apa cu totul si chiar am sa insist. sper ca lucrurile sa decurga bine :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 18:25 
Diva

Ayrun scrie:

si la noi asta a fost principalul motiv pt care l-am botezat pe sabin mai trz, frigul. si intr-adevar tot mai multi isi boteza copiii mai trz, pt ca asa cum spui, te intelegi altfel cu ei si vad si ei una ,alta, rad si etc. de data asta cu isa, suntem limitati de timp, oricum este destul de rezistenta si sper sa nu avem surpriza, l-am rugat si pe preot sa nu o bage in apa cu totul si chiar am sa insist. sper ca lucrurile sa decurga bine :)

petrecere frumoasa anticipat,Anca!
sa stii ca mie mi-e tare frica de botez la voi,ca nu stii cum il baga in apa si Doamne fereste! Sper ca ai un preot intelegator si sa nu o bage cu gurita si nasucul sub apa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 19:14 
Diva

eu l-am botezat pe mihaita iarna, la sfarsitul lunii februarie, el era mic, avea vreo 7 saptamani. In biserica a fost cald, apa a fost calda, iar preotul l-a bagat in apa pana aproape de umeri si i-a pus apa pe cap cu mana. Fiecare face insa cum vrea si cum crede ca e mai bine pentru copilul lui.

Alina, drum bun si sa fie totul bine, sa va intoarceti amandoua sanatoase acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 19:53 
Diva

Alina, drum bun la dus si la intors, o nastere cat mai usoara si o bebita frumoasa si sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 21:47 
Diva

mariko scrie:
petrecere frumoasa anticipat,Anca!
sa stii ca mie mi-e tare frica de botez la voi,ca nu stii cum il baga in apa si Doamne fereste! Sper ca ai un preot intelegator si sa nu o bage cu gurita si nasucul sub apa!

multumesc frumos Alina! o sa am grija cu preotul. iti doresc o nastere usoara si numai bine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 21:48 
Diva

drum bun , Alina!Si nastere usoara.
Gabi, Clarut!!Unde ati disparut din nou?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:44 
Diva

Ayrun scrie:
pentru ca am vrut ca ea sa creasca putin mai mare, la mine nu tin chestiile bisericesti, pe sabin l-am botezat la 5 luni, iar pe Isa chiar voiam sa o botezam la 1 an, dar trebuie sa grabim lucrurile pentru ca s-ar putea sa plecam mai repede decat am crezut. multa lume s-a uitat la noi ciudat ca dc n-am botezat-o pana acum, dar nu ne intereseaza. cam asta ar fi :) eu nu merg dupa tipar:nlol:

ok...am inteles,multumesc ptr raspunsul sincer.....stii Veronique a fost tot la aproape 1 an botezata asta din cauza faptului ca am tinut sa fie botezata in Romania,dar a fost mult mai greu decat mi-am imaginat,asta ptr ca a fost marisoara si a constientizat tot.....a plans de numa,cred ca atunci cand sunt mai mici chiar daca plang au alte motive ptr ca nu inteleg de fapt ce se intampla cu ei..... de asta m-ai mult am intrebat :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 22:48 
Diva

Alina drum bun dus-intors,nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!!!
p.s. fetelor ajutati-ma si pe mine cu semnatura asta .....am uitat ce trebuie copiat dupa ce o faci si se pare ca nu e bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 23:44 
Diva

elyt1000 scrie:
Alina drum bun dus-intors,nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!!!
p.s. fetelor ajutati-ma si pe mine cu semnatura asta .....am uitat ce trebuie copiat dupa ce o faci si se pare ca nu e bine

selecteaza optiunea Forum signatures: > PseudoHTML, UBBCode and BB Code si copiaza codul de tipul [url = http ://lilypie.com][img]http :/ /fhhgdfkhgjfdhg.png[ /img][/ url]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2011, 11:35 
Diva

SweetNicoleta scrie:
selecteaza optiunea Forum signatures: > PseudoHTML, UBBCode and BB Code si copiaza codul de tipul [url = http ://lilypie.com][img]http :/ /fhhgdfkhgjfdhg.png[ /img][/ url]

mersic frumos Nico.....uitasem ce optiune trebuie sa aleg....pupici :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2011, 12:15 
Diva

drum bun Aina, nastere usoara si o printesa sanatoasa si cuminte!!!! asteptam poze cu printesa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 15:52 
Diva

Buna fetele....ce liniste pe site....
azi primesc vizita,sora mea cu prietenul ei si sora prietenului ei sunt in drum spre noi...sper sa ajunga cu bine ptr ca GPS-ul i-a lasat si le-am trimis eu ruta :lol: ......
voi fetelor cu ce mai sunteti ocupate?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 16:16 
Diva

elyt1000 scrie:
azi primesc vizita,sora mea cu prietenul ei si sora prietenului ei sunt in drum spre noi...sper sa ajunga cu bine ptr ca GPS-ul i-a lasat si le-am trimis eu ruta :lol: ......

ce frumos, cred ca esti tare fericita sa-i vezi :) .

mie tocmai ce mi-au sosit invitatiile si marturiile , am de lucru acum la marturii ca trebuie sa le asamblez, dar o fac cu mare drag :clap: , in rest nimic special, bebeii mei au fost cam muciosi zilele astea, dar isi revin cu bine :)

va pupam !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 19:37 
Diva

Ce fain Ely!iti vin persoane dragi din tara! :hap_w: Asta inseamna ca se apropie si operatia ta?
Anca,sa ne arati si noua poze cu invitatia si marturiile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 20:09 
Diva

Ayrun scrie:

ce frumos, cred ca esti tare fericita sa-i vezi :) .

mie tocmai ce mi-au sosit invitatiile si marturiile , am de lucru acum la marturii ca trebuie sa le asamblez, dar o fac cu mare drag :clap: , in rest nimic special, bebeii mei au fost cam muciosi zilele astea, dar isi revin cu bine :)

va pupam !

da sunt ff fericita,inca nu au ajuns......e o ceata de o tai cu cutitul si e bara la bara pe autostrada...
vreau sa vad si eu invitatiile si marturiile sau ni le arati dupa botez cu totul,la pachet :lol:
si Veronique a fost mucioasa 2 saptamani,acum vad ca i-a trecut,in sfarsit
pupam bebeii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 20:15 
Diva

ral_ct scrie:
Ce fain Ely!iti vin persoane dragi din tara! :hap_w: Asta inseamna ca se apropie si operatia ta?
Anca,sa ne arati si noua poze cu invitatia si marturiile!

daaaa Ralu.....vin persoanele dragii mie......12 Decembrie e operatia,se apropie cu pasi repezi,la ora 7:00 sunt prima care intra in operatie
ieri am fost si mi-au facut analizele ,am vorbit cu anestezistul,acum stiu teoretic ce se intampla inainte,dupa si ce ar trebui sa se intample dupa operatie.....sunt ingrozita.....sunt momente cand spun ca mai bine nu stiam,mergeam acolo si vedeam la locul faptei......dar astia iti spun cu lux de amanunte tot,trebuie sa fii bine informat :cry: :cry: ..te pupam draga Ralu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 22:17 
Diva

ely, succes la operatie. daca asta iti doresti nu ezita. stai linistita!
Anca, ce marturii aveti? pune-ne o poza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 22:28 
Diva

elyt1000 scrie:
daaaa Ralu.....vin persoanele dragii mie......12 Decembrie e operatia,se apropie cu pasi repezi,la ora 7:00 sunt prima care intra in operatie
ieri am fost si mi-au facut analizele ,am vorbit cu anestezistul,acum stiu teoretic ce se intampla inainte,dupa si ce ar trebui sa se intample dupa operatie.....sunt ingrozita.....sunt momente cand spun ca mai bine nu stiam,mergeam acolo si vedeam la locul faptei......dar astia iti spun cu lux de amanunte tot,trebuie sa fii bine informat :cry: :cry: ..te pupam draga Ralu

Eu zic ca e mai bine asa sa stii dinainte ce se intampla.Eu una asa prefer,mai ales cand merg la dentist,sunt terorista cu intrebarile:si acum ce imi faceti?dar acum? :) Va pup si eu! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2011, 23:59 
Diva

elyt1000 scrie:

Ely....sunt o nesimtita....l-am trimis pe sotul meu luni sa trimita banii si a uitat.Si evident ca nu mi-a spus...si eu nu l-am intrebat convinsa ca a rezolvat problema.Si cand am citit de sora ta , mi-am amintit si l-am intrebat.
Sunt cea mai nesimtita....sa nu crezi ca intentionat........maine rezolv problema.Te rog din suflet iarta-ma.... :hug:
Azi am uitat si de Simona cu ce m-a rugat sa ii cumpar din Ikea.....sunt o neserioasa. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]