Buna seara scumpele mele.Minunea mea a venit pe lume...sunt coplesita de dragoste pentru ea,am impresia ca plutesc numai privind-o
Vineri seara pe la 19:30 au inceput contractiile,la 20:40 am plecat la Constanta...in masina au atins apogeul,din 2 in 2 minute,dureri cum n-am crezut vreodata ca poate suporta un om.In 50 de minute am ajuns la clinica,m-au preluat,iubi a fost langa mine tot timpul,am facut epidurala la dilatatie 5 ca deja eram epuizata maxim de durere si "distractia"deabia incepea !!! Epidurala si-a facut efectul doar pe jumatatea dreapta si pana la capitolul expulzie si epiziotomie(cand si-a facut efectul a2a doza) am simtit tot cu partea stanga a corpului...foarte,foarte dureroasa treaba.Impinsul a durat vreo 40 de minute extenuante,pulsul bebelinei a scazut pana la 50,moment in care ne-am mobilizat maxim eu si echipa si gata minunea,s-a nascut perfect sanatoasa la ora 00:10(2860gr,48cm,37 de saptamani)a plans,ne-am iubit si la ora 02:30 eram deja toti 3 in camera.Iubi ma socheaza cat de stapan e pe situatie,cat ma sustine si ce bine se descurca.Eu trec prin toate starile posibile....plang,rad,nu pot dormi,nu mi-e foame,am furia laptelui dar nimic din toate astea nu ma coplesesc mai tare decat dragostea pe care o simt pentru ea,pentru sufletul meu,iubirea lu mami mica !!! Conditiile la clinica au fost lux curat din toate punctele de vedere,as vrea sa-i fac o statuie medicului meu,jur ca merita
V-am impartasit printr-un mic rezumat experienta vietii mele,va pup cu drag