Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Melodia noastra
MesajScris: 22 Apr 2006, 13:36 
Nou Venit

Daca ai un ID de messenger, te ajut eu cu cateva melodii care trebuie sa nu lipseasca de la nunta ta...
Sunt foarte multe, facem un rezumat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2006, 15:42 
Diva

Citat:

dragule DJ...melodiile care nu vor lipsi de la nunta mea vor fi cele sentimentale. pentru restule am DJ cu experienta care stie ce sa faca si cand sa faca. multumesc
:wok::rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2006, 18:49 
Veteran

si eu cred ca voi avea melodia Time of my life din Dirty Dancing dar la inceput vals:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2006, 21:38 
Diva

Citat:
si eu cred ca voi avea melodia Time of my life din Dirty Dancing dar la inceput vals:p

dc mai vreti lista sa va inspirati, eu am finalizat-o pe a mea..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2006, 02:24 
Diva

Citat:

dc mai vreti lista sa va inspirati, eu am finalizat-o pe a mea..

Ia sa vedem un pm.:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mai 2006, 14:38 
Nou Venit

Citat:
Alta melodie draguta Vanessa W.& Chayenne-You are my home.
Cine imi trimite si mie o lista cu melodii alese? Pt inspiratie..:lol:

axxyutza, eu m-am oferit sa o ajut pe tweety...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mai 2006, 20:56 
Diva

Citat:

noi avem 4: right here waiting (pentru ca mi-a lasat-o pe calc cu dedicatie cand a plecat dupa prima vizita la mine si a zis ca ne asteptam reciproc), ana maria -ochii tai (ca are niste ochi superbiiiii!!!!!!), from sarah with love (am prins niste momente intime cand ascultam respectiva melodie plus ca ne scriam f des cand a fost in armata) si nothing's gonna change my love (ptr ca a promis din prima zi ca nimic nu ne va schimba...) ...si avem deja 4 anisori impreuna :)

ok..suntem pe acelasi nivel...Ana Maria cu Ochii tai...ne leaga si pe noi...mi-o dedica mereu la radio cand eram in anul intai si nu eram inca impreuna...melodia asta imi aduce aminte de staruinta si de rabdarea lui...ma tot gandesc in ce moment s-ar potrivi la nunta...
in plus...have you ever realy love a woman - bryan adams...
si totusi...primul dans va fi vals...pentru asta va lua lectii de dans...dragul de el...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2006, 21:29 
Nou Venit

of, of, of... fetelor, fetelor. tare va mai agitati pentru o melodie.
pur si simplu intrebati partenerul ce vrea sa danseze vals sau o melodie a voastra. picati de comun acord ca de aia o sa formati o familie si alegerea e facuta.
daca aveti un DJ bun la nunta o sa aibe melodia care o doriti mai mult ca sigur, daca nu eu va pot ajuta.
si mai e o chestie DJ de asta e DJ sa discute cu voi inainte de nunta cu cateva zile sa ii trasati o linie a playlist-ului apoi stie el ce are de facut sa tina lumea nemancata pe ringul de dans.

DJ robert:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2006, 23:56 
Diva

Citat:
of, of, of... fetelor, fetelor. tare va mai agitati pentru o melodie.
pur si simplu intrebati partenerul ce vrea sa danseze vals sau o melodie a voastra. picati de comun acord ca de aia o sa formati o familie si alegerea e facuta.
daca aveti un DJ bun la nunta o sa aibe melodia care o doriti mai mult ca sigur, daca nu eu va pot ajuta.
si mai e o chestie DJ de asta e DJ sa discute cu voi inainte de nunta cu cateva zile sa ii trasati o linie a playlist-ului apoi stie el ce are de facut sa tina lumea nemancata pe ringul de dans.

DJ robert:D

Ce ma enerveaza astia care se baga ca musca in lapte si cred ca noi ne agitam atata!!!
Da de unde atata agitatie, bre?Unde vezi tu agitatie? Ca io vad o discutie pe un forum ca doar de aia e forum sa se discute!!!
Mai lasa supozitiile si daca ai ceva de spus fa-o la obiect!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2006, 23:58 
Diva

Citat:

Ce ma enerveaza astia care se baga ca musca in lapte si cred ca noi ne agitam atata!!!
Da de unde atata agitatie, bre?Unde vezi tu agitatie? Ca io vad o discutie pe un forum ca doar de aia e forum sa se discute!!!
Mai lasa supozitiile si daca ai ceva de spus fa-o la obiect!!!

just!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:16 
Veteran

nu e agitatie,sunt discutii fara rost..ca oricum in pragul nuntii o sa uitati tot ce ati discutat pe aici..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:26 
Diva

Citat:
nu e agitatie,sunt discutii fara rost..ca oricum in pragul nuntii o sa uitati tot ce ati discutat pe aici..

Daca sunt fara rost de ce te mai deranjezi sa citesti? Si nu esti tu in masura sa judeci daca au rost pt unii sau pt altii, decat pt tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:35 
Veteran

Citat:

Daca sunt fara rost de ce te mai deranjezi sa citesti? Si nu esti tu in masura sa judeci daca au rost pt unii sau pt altii, decat pt tine.

citesc ca sa ma mai distrez..ca oricum dj-ul va tine doar cont de parerile voastre..stie el mai bine ce muzica sa puna,mai ales o adapteaza pe moment dupa cum se simt invitatii..ca de aia e profesionist..si nu mai sari asa ca faci riduri..:love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]