Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile...vol II
MesajScris: 19 Apr 2006, 17:22 
Veteran

Citat:
Mai fetelor lasati orasele lol...ca daca ma apuc eu sa va povestesc de Cluuuuuuj (X)
Glumeam no, da cu florile si buchetelele ce se mai aude?
Eu vreau din trandafiri crem cu bleu!!!Sunt asa frumosi.....:lol:

eu vreau trandafiri albi...albi...si un pic de verde ...doar un pic...
sa va arat un buchet marfa...al unei prietene de-a mea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2006, 23:14 
Veteran

Citat:

trandaifri albi cu putin albastru (blue..oricum cev finutz).

fetelor ...uitati-va la mine in galerie...si va uitati la buchetul acela cu doua maini in poza...e al unei prietene si imi place la nebunie...si e din buc....acolo vreau si eu sa mi-l fac...(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2006, 23:27 
Diva

Citat:

fetelor ...uitati-va la mine in galerie...si va uitati la buchetul acela cu doua maini in poza...e al unei prietene si imi place la nebunie...si e din buc....acolo vreau si eu sa mi-l fac...(X)(X)(X)

E super buchetu (forma! E tip bulgare, adica se pune pe mana ca saculetul sau se tine in mana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2006, 23:31 
Veteran

Citat:

E super buchetu (forma! E tip bulgare, adica se pune pe mana ca saculetul sau se tine in mana?

se tine in mana...
mie imi place la nebunie...
si e facut acum 2 ani...la o florarie in Amzei..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 23:05 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
Eu vreau buchetelul de mireasa din trandafiri rosu inchis, nu stiu exact cum se cheama culoarea....9 trandafiri (noi facem 8 ani in ziua nuntii + 1, ca nu s-ar fi putut doar 8) simplu, fara nimic altceva....la fel vreau si la lumanari, trandafiri rosii...

Fetele, am mutat discutiile despre orase la FORUM/DIVERSE.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Apr 2006, 23:32 
Veteran

revenind la buchete :mellow:.....

....poate mai gasesc vreo "surata" :~* ...pentru cununia civila, m-am gandit la un buchet din nuferi B) ...acu'..mai ramane sa gasesc si floraria care importa nuferii :huh:..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2006, 15:31 
Veteran

Citat:
Posted by DJ

O sa intreb si eu, ca si mie imi trebuie flori importate. Daca importa si nuferi dau PM.

Super saru'mana!!
Eu am vazut anul trecut, la o tigancusha stradala :D...da' era ditamai buketu..doar nu m-oi duce cu asa ceva la cununie...nah...trebuie ceva mai delicat...nu cred sa nu existe florarii care sa nua duca nuferi (si vorba aia, Delta ii plina ... dk o mai fi :~*)...ca, nu ma vad dand comanda la tiganci de buchet d ecununie civila (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2006, 20:12 
Diva

Citat:

Da poti sa iei nuferii de la tigancile alea si sa-i duci la o florarie sa-ti faca un buchet frumos...Trebuie sa te intelegi cu o florareasa...

am vrut si eu nuferi..dar m-am razgandit .....in Bucuresti acum un trandafir costa 40.000! Va dati seama la vara cat vor costa??:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2006, 20:25 
Veteran

Citat:
Posted by mady_grigore

Da poti sa iei nuferii de la tigancile alea si sa-i duci la o florarie sa-ti faca un buchet frumos...Trebuie sa te intelegi cu o florareasa...

mda..e o idee...numai ca tigancile ii vand si ele ca buket gata facut..cu ierburile si staniolu' de rigoare...hmmm..oi vedea..deocamdata nu ma stresez ca altele "ie" prioritare...nuferii...cu fro luna inaintea civilei :D..ca sa am de ce sa intru in fibrilatii (X):D
pup, mersi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2006, 02:19 
Diva

Citat:

la noi in Arad in top season aka vara e max 50.000-60.000 pe trandafir. eu in toamna ii am la jumate :)

Si la noi sunt scumpi trandafirii, dar unde imi fac buchetu adika agentia de organizat nunti mi-l da la 20000 firu orice culoare.Ii aduc ei de undeva sau....au cultura lol:lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2006, 08:20 
Diva

Citat:

Si la noi sunt scumpi trandafirii, dar unde imi fac buchetu adika agentia de organizat nunti mi-l da la 20000 firu orice culoare.Ii aduc ei de undeva sau....au cultura lol:lol::lol:

Pot sa imi dai un mesaj pe privat de la ce agentie iti iei buchetul ca o sa imi trebuiasca sa comand unul sapt viitoare si daca au preturi mai bune poate ma duc si eu la ai tai....daca nu te superi ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 21:42 
Diva

Citat:
tocmai m-am intors de la florarie...
alesesem sa decoram cu crizanteme pt ca nunta noastra o sa fie cam la sfarsitul sezonului(la sf de octombrie) si atunci crizantemele sunt de sezon, sunt mai ieftine si imi si plac ff tare... mai ales ca se integreaza bine cu restaurantul care este cu mult lemn, sticle de vin vechi, ulcele(crama)..

asa, si la florarie mi-au aratat cataloage mi-au facut urmatoarea oferta:
-lumanari 2.800.000 2 buc
-aranjament mese 200.000
-aranjament masa mirilor 600.000
-buchet mireasa+ nasa 800.000

ei asigura si transportul la local.. ca de, sa nu stricam noi florile.. vor fi crizanteme albe si rosii, sau crizanteme albe cu gerbera rosii. ne mai gandim..
per ansamblu sunt ff multumita de ce am vazut ca pot sa faca cu niste flori asa de comune, si de preturi..

ai iesit super ieftin ... la celelalta flori ce scoruri aveau??? de ex. trandafiri sau crini....nu ai intrebat?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]