Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 16:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Melodia noastra
MesajScris: 03 Mai 2006, 00:42 
Diva

Citat:
citesc ca sa ma mai distrez..ca oricum dj-ul va tine doar cont de parerile voastre..stie el mai bine ce muzica sa puna,mai ales o adapteaza pe moment dupa cum se simt invitatii..ca de aia e profesionist..si nu mai sari asa ca faci riduri..:love:

In caz ca nu vezi aici se discuta despre "melodia noastra" nu despre un playlist intreg.Si in fond io platesc dj-ul sa puna muzica ...care imi place, nu ce vrea.Ca stie el ce sa puna asta e partea a doua.
Si nu te mai stresa tu pt ridurile mele.Sunt prea tanara sa le fac.:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:47 
Veteran

sa-mi comunici si mie daca ai avut timp sa stai si cu urechile pe dj..printre atatea lucruri de facut in seara aia..atatia invitati de bagat in seama..oricand e loc de un Q10..;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:56 
Diva

Citat:
sa-mi comunici si mie daca ai avut timp sa stai si cu urechile pe dj..printre atatea lucruri de facut in seara aia..atatia invitati de bagat in seama..oricand e loc de un Q10..;)

Dar cine a zis ca stau cu ochii/ urechile pe Dj? De unde ai dedus tu ca vreau sa fac asta?
Hai ca devine penibila discutia ca tu inventezi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:57 
Veteran

n-as folosi penibila..e prea greu cuvantul..dar asa deviatoare sunt si discutiile voastre..ce e asa greu sa te hotarasti asupra unei melodii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 00:58 
Diva

Citat:

Ps: nu se folosesc creme antirid inainte de 25 ani!!!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 01:03 
Diva

Citat:
n-as folosi penibila..e prea greu cuvantul..dar asa deviatoare sunt si discutiile voastre..ce e asa greu sa te hotarasti asupra unei melodii?

Unde am scris eu ca nu ma pot hotari asupra unei melodii? Eu stiu exact ce vreau.:rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 01:22 
Junior

Fetelor va rog sa nu duceti aceste discutii pe un ton de suparare. In fond toate sunteti aici pentru un singur motiv: SA AFLATI SI ALTE PARERI. E normal ca fiecare sa aiba alta parere si sa incerce sa si-o impuna dar totul trebuie sa fie pe un ton amiabil.
Trebuie sa va ajutati una pe alta pentru a putea rezolva mai repede si mai usor tot ce tine de nunta voastra: de la textul invitatiei la decoratiunile de nunta si luna de miere.
Asa ca va rog eu frumos...incercati sa intelegeti si parerea celuilalt fara a-i reprosa nimic.

Sper ca nu am fost prea sentimentala... Poate m-am molipsit si eu de la povestile de dragoste pe care le-am citit pe forum.:love::love::love:

Va multumesc, Diana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 01:35 
Diva

Citat:

Fetelor va rog sa nu duceti aceste discutii pe un ton de suparare. In fond toate sunteti aici pentru un singur motiv: SA AFLATI SI ALTE PARERI. E normal ca fiecare sa aiba alta parere si sa incerce sa si-o impuna dar totul trebuie sa fie pe un ton amiabil.
Trebuie sa va ajutati una pe alta pentru a putea rezolva mai repede si mai usor tot ce tine de nunta voastra: de la textul invitatiei la decoratiunile de nunta si luna de miere.
Asa ca va rog eu frumos...incercati sa intelegeti si parerea celuilalt fara a-i reprosa nimic.

Sper ca nu am fost prea sentimentala... Poate m-am molipsit si eu de la povestile de dragoste pe care le-am citit pe forum.:love::love::love:

Va multumesc, Diana

No problem!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 16:52 
Diva

Eu stiu deja ce melodie cu dedicatie voi avea ....pt nas: o manea ....."cine-i nasul?" :D:D pt. mine....."balerina, balerina"...sa fim seriosi ....dupa 4 dimineata toata lumea o sa asculte manele!Sau muzica populara ....de ce nu?:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 18:39 
Senior

salut fetele..ce faceti? vad ca se incing discutiile si aici.. din pacate :( eu habar nu am ce vreau pt prima melodie..sunt atatea care imi plac incat ma voi hotari cand va fi timpul...mai am destul pana atunci..asa ca bafta voua si sa mai impartasi ideile si cu noi..

p.s. mi-e una imi plac manelele, insa nu toate..asa ca sigur vor fi la nunta mea :) si bineinteles nu va lipsi populara, ca doar suntem romani nu? fara populara cred ca ar fi prea naspa...
imi doresc mult sa o am pe Maria Ciobanu ca invitata si sa imi si cante cateva melodii..puiul meu o cunoaste..bunicii lui sunt din acelasi sat ca ea..asa ca sper sa-mi faca supriza asta..toate la timpul lor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 20:39 
Veteran

Citat:

:x:x:x aoleu nu imi adu aminte, m-a dat jos o data un taximetrist din masina ca l-am rugat sa mute pe radio cand la el urlau manelele...civilizatie, ce sa spun?!

eu as prefera populara....e mult mai draguta...
Manelele...sunt..manele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 20:40 
Diva

Citat:
eu as prefera populara....e mult mai draguta...
Manelele...sunt..manele...

Si la mine populara mai bine si lautareasca decat manele.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]