Bamba scrie:
Anca cum sunteti? tot am vazut poze si se pare ca sunteti ok...care sunt impresiile? ati mai plecat cu inca o familie? Va pup!!
Gabi, suntem bine, ne-am instalat , mai avem de luat una, alta in casa, dar le vom lua treptat. Este frumos, curat, copiilor le prieste de minune, oamenii sunt primitori, cu bun simt. Noi suntem la 3 km de oras, nu avem nicio fam de romani aici , sunt numai suedezi 100%, e bine ca mai toti vorbesc limba engleza si asa ne putem intelege.
Nu am mai plecat cu nicio alta familie, probabil ai vazut in poze

, sunt prietenii nostrii stabiliti aici, care ne-au ajutat cu tot si mai mereu ne vedem, petrecem mult timp impreuna.
Eu la inceput nu prea am fost in apele mele, pentru ca am avut ceva probleme cu Isa de care am aflat cu putin timp inainte sa plecam si nu prea m-am putut bucura asa cum mi-as fi dorit, dar acum pot sa spun ca totul e ok. In urma unor analize, dupa mers la mai multi medici cu Isa, am aflat ca are intoleranta la proteina din laptele de vaca, motiv pentru care ea nu a crescut corespunzator, nu asimila (malabsorbtie), nu-i crestea parul, dintii si am cam intrat in panica atunci. Am inceput un regim de cand am ajuns aici, humana SL (soia),branza (soia), iaurt (soia) nu are voie niciun fel de lactate cel putin o luna de zile, ca sa se elimine din organism si sunt tare fericita, pentru ca dupa numai doua saptamani, Isa a urcat in greutate cu 600g, i-a crescut perisorul vizibil, i-au dau si doi dinti, deci mergem spre bine

. Acum suntem bine. Va pupam si noi!