Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 14:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Melodia noastra
MesajScris: 04 Mai 2006, 17:04 
Diva

Citat:

Ei....nu o sa fie chiar asa de dramatica situatia... Si eu merg pe ideea fara manele, dar daca o sa se gaseasca unii care sa vrea, acum nu o sa stau sa-i prind sa n-ajunga la DJ...
Nu trebuie sa lasam chestii de-astea sa ne strice ziua...:ok::ok::ok:

pai tocmai, mie mi-ar strica bucuria manelele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 17:09 
Diva

Citat:
La mine, daca se nimereste vreun manelist printre invitati, asta ar fi situatia. Asa ca mi se pare mai mult decat normal sa apar majoritatea si sa anunt DJ-ul sa nu se apuce sa puna manele din proprie initiativa si nici daca il roaga vreun ratacit. Si daca insista il trimit acasa. Scurt!
In plus e nunta mea, si e mult mai important sa imi placa mie, ca oricum nu vor fi toti invitatii multumiti si motive de barfa oricum or sa caute. Si decat sa se chinuiasca oamenii mai bine le ofer eu pe tava, macar sa stiu de ce.

de acord!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 23:06 
Diva

Citat:

asa am zis si eu si mi-a retezat-o scurt DJ-ul ..."pai mama vrei sa nu dea banu?!" asa ca dc vrea cineva, poate sa ceara ca eu nu le interzic. asta nu inseamna ca imi si plac :x

eu nu cred ca n-or sa ne mai darul ca nu le punem manele..oricum noi nu ne facem sperante ca o sa scoatem profit din nunta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 00:38 
Diva

Citat:

ha ha ha cine a zis de profit?! dar nici nu vreau sa duc bani de acasa sa platesc restaurantul, sincer

nici eu, da' s-ar putea sa fim nevoiti:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 00:41 
Veteran

Citat:

nici eu, da' s-ar putea sa fim nevoiti:)

de ce esti pesimista?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 13:16 
Diva

Citat:
eh, chestia asta mi se pare nesimtire curata! eu nu as face si nu am facut nicodata asa ceva! si noi am fost odata la o nunta la care la un moment dat s-a pus muzica scotiana si alte chestii pe care majoritatea nu le asculta da-pai sa le puna la nunta si totusi am data aceasi suma pe care ne-o propusesem sa dam si nici nu ne-am dus la sfarsit la ei sa le spunem "ce muzica naspa' ati avut"! :(

mda... si mie mi se pare marlanie :mellow:... ni s-a intamplat si noua sa mergem la o nunta cam naspa, dar am lasat toti banii pregatiti de acasa... desi muzica era de 2 lei, mancare putina si proasta, tarani sumedenie, iar de baut a fost apa minerala pana la 12.30, cand s-a adus vinul (nici tarie, nici suc, nica :mellow:)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:40 
Diva

Citat:

mda... si mie mi se pare marlanie :mellow:... ni s-a intamplat si noua sa mergem la o nunta cam naspa, dar am lasat toti banii pregatiti de acasa... desi muzica era de 2 lei, mancare putina si proasta, tarani sumedenie, iar de baut a fost apa minerala pana la 12.30, cand s-a adus vinul (nici tarie, nici suc, nica :mellow:)...
:x:x:x eu tocmai am dat pas la o nunta "in familie" ..niste rude care te cunosc doar cand vor sa-si faca un interes!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:52 
Diva

Citat:

Pai stiau ca tu ai in august si probabil au zis ca o sa te simti obligata sa te duci sa mearga si ei la tine...Cunoastem....:ermm:
:D

exact....insa...faza deranjanta este alta : m-au anuntat ieri...iar nunta e saptamana viitoare pe 13 mai!Niste nesimtiti!! Oricum o sa-i refuz politicos...si cu asta basta!! Am facut aseara schimb de invitatii! Alea visinii sa stii ca fac furori! Ei aveau un carton colorat ...printat fata verso! Aia cica e invitatie!!:x:x:x:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:59 
Diva

Citat:

Pai norocul tau ca te-au invitat asa de tarziu...Ai o scuza valabila...Nu ai avut timp sa te pregatesti...daca ai fi stiut mai devreme, de-alea, de-alea...

Eu nu stiu cum sa-i refuz invitatia lu ala nesimtit cu manele si darul ca ne stim de multi ani si m-a invitat din timp, da chiar nu stiu cum sa-l refuz. Plus ca nu vreau sa-l invit la mine...Da s-ar putea sa am nevoie de el in viitor ca are o functie....:ermm::ermm::ermm: Nu stiu ce sa fac....

scuza mea e asta!! Pleaca viitorul sot in delegatie in Germania la un curs de specializare si sta 2 saptamani!Nu poate comenta....iar eu singura ...atarna poale la nunta ...nu vin!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 18:03 
Diva

Citat:
Asta e perfecta...Daca e si adevarata...imi parerau ca o sa fii singurica....:D

nu e adevarata...e ziua surorii mele pe 14 mai ...si mergem la ea la un gratar...alta treaba n-am decat sa arunc banii aiurea pe la nunti!!Mai bine ii fac ei un cadou misto si gata! SA vezi manevra ...respectivii fac nunta la casa centrala a armatei ...care are si cantina....si va ajunge meniul pe la 500 000! Iti dai seama ca ei nu au investit mare lucru in nunta asta??:devil::devil::unsure::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]