Aha, acuma ne-am prins ce se intampla de multa lume zice ca nu au fost aprobate sau ca au fost sterse pozele. De fapt o modificare din partea de administrare a facut ca pozele sa nu mai stea aranjate cronologic, ca pana acum. In acest moment ele s-au auto-aranjat in ordinea alfabetica a titlului. De exemplu, rochia ta este bine=mersi aprobata, doar ca a "zburat" la litera "R", adica pe la pagina 114 parca...

:(():( Vom remedia cat mai repede aceasta modificare pentru a reveni la setarile dinainte, si vei regasi poza pe prima pagina (daca nu cumva deja s-au postat multe alte poze). In ceea ce priveste reclama, pozele cu linkuri pe imagine sau in titlu/descriere... fetelor, va rugam mult sa le postati in albumul personal (la INSTRUMENTE), pentru ca acolo puteti posta absolut orice. In rest...puteti spune pe privat unde se pot gasi, dar reclama la vedere se accepta doar pentru din partea abonatilor nostri.
Uite, nu e AICI rochita ta?
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?oi=2832&st=2268
Citat:
ok..ma conformez...cu toate ca sunt extrem de multe scapari...de ex rochia mea a fost stearsa pe motiv de reclama...aici intreb eu..ce reclama????????