Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CHAPEL
MesajScris: 08 Mai 2006, 13:14 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
cred ca discutia asta nu isi are locul aici...va rog frumos sa imi respectati subiectul!!! :flowers:

Asa e, am mutat tot ce s-a scris off-topic aici:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... id=64&st=0

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2006, 17:57 
Veteran

Citat:

Si eu o sa fac ceremonia religioasa afara, in natura. Am vorbit cu cineva de la o agentie si se rezolva fara probleme un aranjament frumos ( scaune, covoras rosu sau alee pe unde vine mireasa. Dar acolo in fata, la altar o sa fie doar o masa frumos aranjata si o arcada cu flori. Eu o sa vin cu tata la altar si EL ma asteapta acolo ( btw, o sa fie ceremonie catolica). Deci, fi fara grija, se rezolva acum ce vrei cu banii potriviti. Numai sa fie vreme frumoasa...

bafta mare sa nu ploua..bafta!!!!!!!!!!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:19 
Diva

Citat:
Desi pe de alta parte stii ca se spune ca "daca iti ploua la nunta o sa faci avere"... :lips:

sigur ca da...la sora-mea a plouat si nu s-a imbogatit in 10 ani nici cat am castigat eu in 2!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:30 
Diva

Citat:
Incercam si eu sa vad partea plina a paharului...
Referitor la sora ta, poate cstiga la loto!%%-
:D:D:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ajutor
MesajScris: 11 Mai 2006, 14:06 
Diva

Citat:

toate bisericile ortodoxe au cor...e normal ca e nevoie la slujbe de el :) dar ptr nunta nu prea dau ei corul pentru ca nu e tocmai nevoie. in schimb, face o atmosfera superba mai ales daca se filmeaza :)[/
am gasit biserica, Sf Elefterie de la piata Opereri si ni s-a cerut 6 milioane 2 preoti si cor de 15 persoane de la Opera. As vrea sa stiu dc e mult sau putin sau acceptabil??? Oricum ce m-a speriat pe mune a fost faptul ca preotul a zis ca asta e tariful lor pt cor, dc vrem noi sa mai dam ceva in plus.. Intelegeti voi!
Astept un raspuns! va rog

nu e adevarat ca nu prea dau corul ....il dau!!!Eu am gasit cor cu 1.500.000...nu e de la opera..e cu studenti de la teologie : 10 persoane!!Depinde de biserica si de popa!!Iti spun sigur!!so....1.500.000 corul si 2.000.000 biserica....plus daca mai vrei sa dai ceva la popa dupa nunta ( asta tre sa o faca nasii)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]