MENIUL MEU:
Este o combinatie intre italian si spaniol...si cateva platouri romanesti! Vom avea bufet suedez cu chelneri care sa serveasca si barman pentru bauturi:
* Calamari alla Grilla (calamari la gratar)
* Misto di Frutti di Mare ( scoici, creveti, calamari, sos rosii, ulei de masline)
* Dorada alla Griglia (peste Dorada la gratar)
* Salau Meuniere( file de salau, sos meuniere)
* Pollo alla Napoli (piept de pui, crema de smantana, parmezan, gorgonzola)
* Involtini Alla Romana ( piept de pui, ciuperci, mozarella, prosciuto, sos panna)
* Filetto ai funghi porcini( muschi de vita, ciuperci de padure, cognac)
* Double Cote D'Agneau (coasta de miel, ulei de masline, vin rosu, usturoi, ciuperci)
* Bistecca ai Ferri( cotlet de manzat fezandat cu rozmarin)
* Funghi Ripieni ( ciuperci umplute cu carne de vita, parmigiano in sos de vin alb)
* Formaggio ai frutti ( platou de branzeturi cu fructe)
* Copolla ( salata verde, sunca, ou, masline, branza, rosii, focaccia)
* pollo Casablanca (piept de pui, curry, nuca cocos, sos alb)
* Scaloppina Asparagi e gorgonzola( file de vitel, sparanghel, gorgonzola, smantana)
* Scaloppina alla pizzaiole( muschi de porc, ciuperci, ardei gras, masline, sos rosii, capere, peperoncini)
* Gnocchi al pomodore fresco ( gnochi, sos rosii, fresh)
* Penne Siciliane al forno ( pui, ciuperci, cacon italian, sos rosii la cuptor)
* Pellmaga de Pollo Dijon ( piept de pui in sos de mustar Dijon)
* Hidago de Pollo Forestal ( ficatei de pui cu ciuperci si sos de vin alb)
* Calamares a la Romana ( calamari pane)
* Muslitos ( pulpa de crab pane)
* Champiniones Rellenos con Chorizo Noul ( ciuperci la cuptor cu carnaciori picanti spanioli)
* Cerdo en salsa de Queso( muschi de porc in sos de branza)
* PLATOU ROMANESC: carnati plescoi, ficatei in bacon, ciuperci la gratar, crochete cascaval, frigarui asortate, muraturi, cartofi prajiti, ceafa de porc)
GARNITURI:
* verdure sote (legume sote)
* patate alla forno( cartofi la cuptor, rozmarin, ulei de masline)
* patate alla des ( cartofi, unt, mozarella, smantana)
DESERT:
* Nucces Caramel con Helado( nuci caramel cu inghetata)
* Nucces Caramel con Macedona (nuci caramel cu salata de fructe)
* Crema Catalana ( Crema de zahar ars)
* Leche Prita (Prajitura cu vanilie si lamaie)
* Tort
* Fructe: ananas, banane, mango, papaya, kiwi
BAUTURI:
* Teachers
* Jack Daniel's
* Chivas Regal
* Martini
* Campari
* Bacardi Breezer
* Sampanie Freixenet
* Vina Sol (vin rosu)
* Sangre de Toro ( Vin rosu)
* Domain Ceptura ( vin alb)
* Castle Rock- Riesling ( vin alb)
* Sucuri naturale
CAFEA:
* cu cofeina/fara cofeina
* Cafe con Hielo ( cu gheata)
* Cafe del Tiempo ( gheata si lamaie)
* cafe con Leche ( cu lapte)
* Capuccino
* Frappe
* Carajillo ( cu cognac)
* Irlandes( whisky, frisca)
CAM ATAT!!! DACA MAI TREBUIE CEVA..ASTEPT AJUTORUL VOSTRU!!

nu e cam multa mancare???? adik cam multe feluri de mancare!!nu cred ca o sa le ajunga o noapte sa le deguste pe toate!!:p(X):p:p:p(X)(X)