Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 07:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 11 Mai 2006, 20:15 
Diva

Citat:
Sunt foate sigura de chestia cu fotograful de la primarie, pentru ca si cei la a caror nunta am fost sambata tot la sectorul 3 au avut. Si tanti fotograf de acolo e foarte insistenta.

da....am sunat si eu ..si mi s-a spus ca e un fotograf cu contract cu primaria!! Lasa ca-i taiem noi craca de sub picioare : "poti sa ne pozezi , dar noi nu iti dam nici un leu...nu ai decat sa pastrezi tu pozele!!":devil::devil::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 23:54 
Diva

Citat:

lucky you! noi avem in 4 nov si e si taxa de weekend si taxa de poze si filmat :)

si la noi e taxa de filmat si fotografiat :mellow:... si nu e nou introdusa, e de cand vremea... dar am citit acum vreo 2 luni intr-un ziar local ca "in curand" (cand??? :mellow:) nu se va mai plati aceasta taxa... poate scap, ca cica ar fi vreo 500.000 si m-am saturat de dat bani in stanga si-n dreapta... am ajuns demult la fundul sacului :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 00:07 
Diva

Citat:

si la noi e taxa de filmat si fotografiat :mellow:... si nu e nou introdusa, e de cand vremea... dar am citit acum vreo 2 luni intr-un ziar local ca "in curand" (cand??? :mellow:) nu se va mai plati aceasta taxa... poate scap, ca cica ar fi vreo 500.000 si m-am saturat de dat bani in stanga si-n dreapta... am ajuns demult la fundul sacului :((

!!
nu esti singura!:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 00:12 
Diva

Citat:
!!

nu-mi pare rau pt nimic din ce am facut sau aranjat, vrem sa iasa frumos, sa ne amintim cu placere (n-ar strica chiar comentarii de la invitati cum ca a fost frumos :love: - tare sunt modesta...:D)... dar ma enerveaza la culme faptul ca toti te jecmanesc atunci cand stiu ca nu poti decat sa accepti (taxa la cununie, taxa de fotograf, taxa la medic, taxa... taxa... taxa...) :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 02:13 
Junior

Citat:
Cununia civila...aici puteti continua discutiile despre aceasta, foarte importanta parte a unei nunti.

Prima parte a acestui subiect o pueti gasi aici:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=2622

Ati reusit sa va programati cununia civila?

Toata lume se bate pe zile si mai ales ore. Fratilor si suroriilor ... traim in Romania!
Adik se rezolva conform legii cu doua saptamani jumatate poate inainte si.... esential ...ca sa fie cum vrei tu cu
o mica mare atentie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 02:15 
Junior

Citat:
!!

TRe sa scoata si astia bani din ceva..e peste tot in romanica noastra!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 15:43 
Nou Venit

Pot sa ma bag si eu?
Am facut in 16.10.2005 cununia civila la Sector 6. Si acelasi lucru a fost si pentru mine. Starea Civila iti ofera un fotograf pentru care platesti bineinteles, de care nici nu vroiam sa aud, aveam deja fotograf.
Numai ca, ok am acceptat si surpriza,pozele facute de cei de la Starea Civila au fost mult mai super decat celelalte..
Pt. 2 milioane in plus sau in minus eu zic sa acceptati.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 15:46 
Diva

Citat:
Pot sa ma bag si eu?
Am facut in 16.10.2005 cununia civila la Sector 6. Si acelasi lucru a fost si pentru mine. Starea Civila iti ofera un fotograf pentru care platesti bineinteles, de care nici nu vroiam sa aud, aveam deja fotograf.
Numai ca, ok am acceptat si surpriza,pozele facute de cei de la Starea Civila au fost mult mai super decat celelalte..
Pt. 2 milioane in plus sau in minus eu zic sa acceptati.:)

2 mil?? Cam mult...Sper sa nu fie asa taxe mari si la noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2006, 17:55 
Diva

Citat:
gina mi mi-au zis sa ma duc pe19 iunie cu 2 sapt inainte nunta mea fiind pe1 iulie sti

multumesc...asa se face peste tot...nu are rost sa mergem degeaba de pe acum sa intrebam caci vom primi acelasi raspuns!!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2006, 18:55 
Diva

Citat:
SALUT!
Vreau sa va spun ca astazi am depus si eu actele pt cununie la sectorul 2. Am intrebat de poze si mi s-a spus ca este functie de noi, daca vrem bine daca nu, nu! Noi am ajuns la 07.45 si era deja lista cu 19 persoane inscrise! Primii au venit de la ora 05.30! Pana la urma am rezolvat pt ora 09.00, a fost sa ramana un loc pana ne-a venit randul! Concluzia: sa va duceti cat mai devreme. Povestea cineva ca la sectorul 1 de la 1 noaptea se duc! A si inca ceva ce eu nu am stiut: cand va duceti la medicul de familie pt certificatele medicale vedeti ca va trebuie doua timbre fiscale a cate 1000 lei vechi. Legat de inscrieri se fac exact cu doua sapt inainte!

Spune-mi si mie ,te rog, ce data aveau certificatele medicale de la doctorul de familie? Am auzit ca trebuie sa aiba data la care depui actele la Primarie. E adevarat?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]