Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 22:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 10 Mai 2006, 13:53 
Diva

sa-mi zica si mie cineva care e faza cu idiotenia aia la nunta numita "jocul gainii" sau "dansul gainii".... e o mare tampenie d.p.-ul meu d.v.! Deep shi*t

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:56 
Veteran

Citat:
sa-mi zica si mie cineva care e faza cu idiotenia aia la nunta numita "jocul gainii" sau "dansul gainii".... e o mare tampenie d.p.-ul meu d.v.! Deep shi*t

o daaa.mi se pare ridicola rau ...
e no coment....:wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 14:07 
Diva

Citat:

ala e momentul in care restaurantul iti mai scoate niste bani din buzunar :mellow:... mai exact la nasi (ca ei trebuie sa plateasca pe cei care "joaca gaina" :x)... eu am vb la restaurant sa nu-mi faca faza asta ca iese naspa si le-am promis ca le las ceva spaga dupa, ca sa nu aiba de comentat... asa ca poti anunta la restaurant sa te scuteasca de prostii de genul asta :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 14:13 
Diva

Citat:

ala e momentul in care restaurantul iti mai scoate niste bani din buzunar :mellow:... mai exact la nasi (ca ei trebuie sa plateasca pe cei care "joaca gaina" :x)... eu am vb la restaurant sa nu-mi faca faza asta ca iese naspa si le-am promis ca le las ceva spaga dupa, ca sa nu aiba de comentat... asa ca poti anunta la restaurant sa te scuteasca de prostii de genul asta :mellow:
DA???ahaaaaaaaa....ok ..s-a facut ...ca eu sunt pe felie cu patronul :D:D:D si ala ii taie si ii spanzura pe angajati!! Ce marfa de marfa!!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 15:05 
Veteran

Gretos obicei. De fapt, asta a fost singura mea doleanta la fini, sa nu-i joace nimeni gaina lui barbatu-meu ca el nu prea e dus la biserica si sa nu le strice nunta. :D

Bine ca nu sunt singura care considera obiceiul asta tiganie curata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 15:06 
Diva

Citat:

Eu nu am mai vazut facandu-se chestia asta de cand aveam vreo 7 ani si asta doar la nuntile de la tara.

E super oribil si penibil pentru toata lumea cred.:x

bacaul e un oras cu 250.000 de locuitori, deci nu l-as numi "la tara" :D
in fine, e chestie de obiceiuri si gusturi... la mine CLAR nu va fi asa ceva!!! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 15:19 
Diva

Citat:

bacaul e un oras cu 250.000 de locuitori, deci nu l-as numi "la tara" :D
in fine, e chestie de obiceiuri si gusturi... la mine CLAR nu va fi asa ceva!!! :p
;););););););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2006, 23:35 
Junior

Citat:
intelesesem ca e vorba ca sa nu mai bea din paharele voastre nimeni, dar nu stiu de ce si detalii
gaby

Spartul paharelor la greci e semn de bunastare si de alungare a relelor
iar asemanator la evrei se sparge ntr o batista. S a preluat la noi cu ideea ca cine bea dupa tine bea gandurile tale..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2006, 23:36 
Junior

Citat:
asta numai in cazul in care le-ai cumparat daca sunt de la restaurant nu le mai spargi

E hai ca daca vrei sa le spargi l espargi si gat cat e din toata nunta sa mai platesti doua pahare...haha

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2006, 23:40 
Junior

Citat:
Buna, sunt noua pe aici. Ma pregatesc si eu de nunta, dar nu am nimic aranjat, nici macar restaurant... As vrea cat mai repede sa facem nunta, undeva in luna mai. Dar am auzit ca luna mai nu e potrivita pt nunti -- asta legat de obiceiuri . Stiti voi ceva de asta ? Si apoi daca nu mai gasesc restaurant sambata, pot face duminica ?
In alta ordine de idei, cineva a zis de obiceiul ca tatal fetei sa o aduca la altar, unde asteapta mirele. Asta e obicei care exista la catolici de ex., deci exista si la noi la romani. Mi se pare frumos. La mine asa o sa fie.

Canonic dupa biserica ortodoxa este sa te cununi duminica ca est eziua domnului si e favorabila ..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]