Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 01:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 17 Mai 2006, 14:12 
Veteran

Citat:

stiti ca o fata de pe ghid a avut nunta pe 13 mai?? Clarut!!! Ce o face???? De ce nu intra oare sa ne zica si noua cum e????:((:((:((:(( Presupun ca e in luna de miere....dar...still...un pic sa vina sa ne povesteasca!!
(?)ce fain,deja a fost mireasa,eu abia astept nunta,anzi abia a

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 14:15 
Diva

Citat:

exact asta am scris si eu putin mai devreme la "impresii despre nunta" :((

fata ......suntem gand in gand...gemenii au ideile defazate nu ca noi 2!!!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 14:18 
Diva

Citat:

fata ......suntem gand in gand...gemenii au ideile defazate nu ca noi 2!!!:lips::lips::lips:

:D :D acum vezi de ce-mi pare rau ca nu pot veni la intalnirea cu voi? :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 01:23 
Diva

Acum sunt si eu in rand cu lumea...:) ...rochia e rezolvata...verighetele comandate...urmeaza invitatiile...si...multe altele...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 12:16 
Diva

Citat:

Fata cand citesc ce postezi tu aici ma ia cu ameteala...Eu abia vineri fac invitatiile, de coafura nu stiu nimic, nici de voal (nici culoare, nici material, nimic), omu' meu nu se mai hotaraste odata cu costumul sa stiu c-am scapat, nu stiu ce culoare sa-mi iau pantofii...Socru-meu nu se misca sa se intereseze macar de vin, nu sa-l ia...Desi ar avea spatiu propice pt depozitare...Marturiile nu le-am facut, cocarde n-am luat...Si dupa ce am citit randurile astea sunt super relaxata...Parca-s tampita....:blink::blink::blink:

:D :D :D esti mortala, soro!!! :D :D mai este atata timp pana la nunta ta, stai cat se poate de calma... vinul mai bine il iei cat mai aproape de nunta, fiindca e destul sa-i schimbi conditiile de depozitare si se poate modifica la gust si consistenta (e patita fata, crede-ma :mellow:)... iar celelalte nu-s un capat de tara... uite la mine model de relaxare :D...
p.s. AMR 17 zile :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 12:22 
Diva

Citat:
Referitor la AMR-ul tau: ce sa-ti facem noi daca nu intrii dupa nunta sa ne povestesti cum a fost?
Sa ai o nunta ca in povesti!
:lips:

veniti si-mi aruncati cu oua in geam (stau la etajul 1, nu-i greu) :D :D :D
daca vreti adresa, pe PM :D :D :D
p.s. merci de urare... sper sa fie o poveste cu fat-frumos si ileana cosanzeana, nu cu pacala si tandala :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 16:59 
Diva

buuun, ia hai sa mai scriu si aici... cica maine tre' sa depunem actele... drept pentru care m-am deplasat cu avant si inceredere maxima la medicul de familie, sa-mi dea ceferticatul. in prima faza mi-a zis ca-mi trebuie micro, sange (vdrl) si adeverinta de la psihiatru cum ca-s intreaga la cap :mellow:... sa mor, nu alta, asa ca am inceput sa insist la ea ca sigur se poate si altfel, ea nu si nu, ca cica nu ma cunoaste si nu se baga pt nimeni :o... i-am zis numele meu si norocul meu ca si-a amintit imediat de toate neamurile inscrise la ea :ok:... asa ca s-a rezolvat cu micro, dar am ramas cu vdrl-ul :mellow:... pentru care am umblat juma' de zi, ca vroiam azi rezultatele...
in fine, dupa multe telefoane si interventii, ma aflu acum in fata calculatorului, cu un zambet fericit pe fata si un plasture la mana (de la recoltarea sangelui...:p)...
p.s. ieri mi-am luat si jarteluta :D, azi caut si ciorapi :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 20:32 
Diva

Citat:

la noi stiu sigur ca tb plamanii (sunt rezolvati ca am pe cineva la clinica sic!!!), HIV, sifilis...

mda, "micro" sau "plamanii" sau "MRF" e acelasi lucru :ok:... iar "VDRL" inseamna aia pt sifilis... cat despre HIV, nu mi s-a zis nimic, doar astea 2 :mellow:... faza e ca medicul de familie iti da certificatul prenuptial si doar pe ala il depui la starea civila (primarie, etc), restul analizelor ramane la medicul de familie, in caz ca-l controleaza cineva... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2006, 01:31 
Diva

Citat:
Mai bifam:
- invitatiile luate; am pus poza la instrumente
- place cardurile luata; o sa pun poze cu ele personalizate, ca asta o facem noi
- proba de marturie e la instrumente
- pantofii; i-am luat pana la urma pe cei la care mi-a ramas gandul chiar daca au toc inalt. sunt insa foarte comozi (piele moale si calapod bun.

sa pui o poza si cu pantofii...sunt curioasa cum sunt ca si eu vreau toc mare!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]