Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 21:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 05 Mai 2006, 19:27 
Veteran

Citat:
soacra-mea nu prea se baga pentru este in Spania, iar maica-mea a avut o tentativa dar i-am retezat-o! noi am facut nunta din proprii bani si prin propriile puteri si nu vad de ce sa respect niste traditii in care nu cred si nu imi plac!

vai ce misto!!!!!!
ia sa zic si eu la lume...ca nici eu nu vreau chestia aia...nu imi place...vreu sa fiu frumoasa...pana la sfarsit...:love:
Si eu am tiara...si nu ar merge nici palaria..deci...fara batic!!!!!!!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 19:31 
Diva

Citat:
vai ce misto!!!!!!
ia sa zic si eu la lume...ca nici eu nu vreau chestia aia...nu imi place...vreu sa fiu frumoasa...pana la sfarsit...:love:
Si eu am tiara...si nu ar merge nici palaria..deci...fara batic!!!!!!!:mellow:

da............si eu am ..si tocmai d-aia ):():():():():():( O sa-mi iau o palarie Evul Mediu...sa ma calmez!:unsure::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2006, 05:26 
Junior

acum sunt si eu mai linistita...credeam ca din parul meu nu se poate face nimic... si totusi...la proba a iesit mai mult de cat ok. avand in vedere faptul ca nu mai am parul lung cat il aveam eu, ci e scurtut si pe deasupra a mai crescut si cret, cu ajutorul unei placi mi-a indreptat parul si a parut atat de lung... persoana care se ocupa de mine este o prietena din facultate careia ii pot spune exact cum vreau sa-mi iasa. din ideile mele si experienta ei de hair-stylist sigur iese misto... chiar mi-a placut, desi eu nu sunt o fana a mea;):lol::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 00:33 
Diva

Citat:
gina sambata ma duc la nunta imi fac cocul,o poza si o pun la instrumente sa vedem acum ce iese.
:lips::lips::lips: super ..mercic!! am mai pus si eu poze cu ce am mai cumparat!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 00:33 
Diva

Citat:
multa bafta
la mine costa 350.000
acum sa vedem:)

350.000 :o:o:o nu pot sa cred ..keep in touch si sper sa iti iase beton cocul!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 18:55 
Veteran

Citat:

350.000 :o:o:o nu pot sa cred ..keep in touch si sper sa iti iase beton cocul!!!!
hhhhhmmmmmmm,eu inca habar nu am ce fel de coafura vreau,dar sora mea deja mi-a facut apuntament la coafor.Din ce am inteles ma va costa cam in jurul la 1 mil. de lei(vechi ca de aia noi eu nu stiu cat vine)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2006, 14:29 
Veteran

Citat:
:lips::lips::lips: super ..mercic!! am mai pus si eu poze cu ce am mai cumparat!!!

super....avem costume pt cununia civila aproape identice desi al meu e facut nu e luat gata facut... eu am din tafta identica cu a ta dar grena si la model 80% identic ;) deci este evident ca imi place mult sa il porti sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2006, 15:14 
Diva

Citat:

super....avem costume pt cununia civila aproape identice desi al meu e facut nu e luat gata facut... eu am din tafta identica cu a ta dar grena si la model 80% identic ;) deci este evident ca imi place mult sa il porti sanatoasa!

multumesc mult de tot!! Si mie mi-a placut!! Sora-mea radea de mine : cica " ti-ai luat capotel"" hihihih ...glumea ...nu-i port pica (gusturile nu se discuta) Acum ma bucur ca nu sunt singura care a ales acest tip de material si culoare!! pupici!!!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 11:47 
Diva

Citat:

:ok:
numai eu nu am fost inspirata la cununia civila..:((

hai mai....ca o sa gasesti si tu ( e imposibil sa nu-ti placa nimik, eu mai casc gura prin magazine , si ,sincer...vad acum alte modele care mi se par mult mai frumoase decat ce am eu)..asta in cazul in care nu ai facut deja cununia civila.....:D:D:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 16:11 
Veteran

Citat:

am facut-o deja....la Craciun!!
aaaaaaaa,deci tu esti deja casatorita,asta chiar nu stiam.Eu am facut deja cununia civila si cand mi-am cumparat rochia eram super incantata(a-ti vazut-o la galerie)dar acum imi pare asa rau ca nu mi-am luat altceva...Am sa ma revansez la nuntile la care trebuie sa merg in vara asta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 16:34 
Nou Venit

Raluk290284 te rog mult imi poti trimite si mie pozele cu coafuri pt mireasa. Te rog multttt.Te pupik

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 16:48 
Junior

Citat:
Raluk290284 te rog mult imi poti trimite si mie pozele cu coafuri pt mireasa. Te rog multttt.Te pupik

Fetelor va rog eu mult de tot incercati sa nu va mai dati adresa de mail pe forum. O sa fiti bombardate cu tot felul de oferte din partea furnizorilor.Adela te rog spune-mi daca vrei sa iti las adresa aici.

Diana E

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 17:00 
Veteran

Citat:

Fetelor va rog eu mult de tot incercati sa nu va mai dati adresa de mail pe forum. O sa fiti bombardate cu tot felul de oferte din partea furnizorilor.Adela te rog spune-mi daca vrei sa iti las adresa aici.

Diana E

eu i-am notat adresa ca sa ii itimit..poti sa o stergi..da nu pot acum..iti trimit mai pe seara
k

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 20:46 
Diva

Citat:

am facut-o deja....la Craciun!!

haideti va rog eu mult de tot WEBMASTERI.....cand corectati ceea ce postam noi ..........stergeti si aberatiile astea postate aiurea!!:lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]