Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 05:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 10 Mai 2006, 14:11 
Diva

Citat:
aaaaaa
la fel zicea si al meu...exact la fel..atunci cand eu imi cautam pantofi pt mireasa...si umbla dupa mine...ei dc iti spun ca eu am umblat mai mult dupa el...:wacko:
la fel zicea si el..da stai sa vezi cand intra in magazine...ca...:wacko:

ce belea..chiar mi-ar place!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 14:24 
Diva

asa,....ca tot vorbeam mai devreme de viitorii miri si costumele lor...eu i-am luat mirelui meu costumul pt. civila si pantofii!!! Si intr-adevar....in am intrat in magazinul Victoria si de acolo si-a cumparat si ....si.....!!!! Nu mi-a venit sa cred cat de rapid a fost totul!!!! Am incercat sa-l prostesc ....hai sa mai cautam ...ca poate vezi ceva mai frumos si o sa-ti para rau....dar nimik!! Asta e!!Bine ca si le-a luat!!! Urmeaza partea a 2-a : costumul pt. nunta propriu zisa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2006, 14:47 
Veteran

Citat:

Am vazut ca se deschide un magazin AN pe calea victoriei, chiar vis-a-vis de hilt**....Sunt curioasa daca o sa aiba ceva preturi mai mici la deschidere...;)
fetelor in jurul carei sume de bani va invartiti pt. costumul de mire?Ce vad eu pe net sunt cam toate 18mil. chiar si mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2006, 17:46 
Veteran

Citat:
fetelor in jurul carei sume de bani va invartiti pt. costumul de mire?Ce vad eu pe net sunt cam toate 18mil. chiar si mai mult.

al meu a dat 14 de la Dinasty..si de ex am vazut in plazza la NO 1,unde are costume marfa mai ieftine...sa inecerci si acolo...
dar lui i-a placut asta...si vine super...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 16:06 
Veteran

Citat:

Iubi vroia sa-l ia p-ala de 14 de la Dinasty si cu tot cu camasa, vesta, lavaliera facea 18. Da intre timp ne-am hot sa nu luam camasa si vesta de acolo....Da costumul s-a facut 15:D
Cu reducerea de la targ vine 13 jumate...E ceva....

e sezonul....si probabil ca de aia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 17:58 
Veteran

Ieri am mers si noi prin Roma si am vazut un costum de mire super la 200de euro(nici nu e mult):era cu haina lunga si guler tunica iar pantalonii erau drepti...super,nu stiu da vi-l puteti imagina dar eu l-am vazut si imi placea.Rugamintea mea la voi e sa-mi ziceti daca merge ca mire sa aiba costum cu tunica si in alb(costumul CARE L-AM VAZUT ERA NEGRU):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 18:17 
Veteran

Citat:

Merge alb la ginere, sigur. Cu tunica...obisnuit...Cum va face voua placere....
dar dupa tine cum ar fi mai bine?Cu tunica sa normal?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 18:30 
Veteran

Citat:

Tunica e Ok ca model. Emil nu poarta si n-am luat varianta asta in calcul...Frate-miu, de exemplu, poarta si el se gandeste sa ia tunica..Depinde de gusturile fiecaruia...
Da de ce v-ati hotarat sa luati alb? Ca p-ala nu mai poate sa-l poarte sigur. El vrea musai alb?
eu vreau musai alb,ideea e ca toti zic ca noi semanam si eu m-am gandit sa fie si el in alb si cu un tradafir rosu din buchetul meu.Ma gandeam ca ar fi super...acum cine mai stie...si oricum atat rochia cat si costumul le vom pune apoi la pastrat...(sunt mai romantica defel)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 18:37 
Veteran

Citat:

Ei,vezi? Fiecare are ideea ei despre nunta...Noi am vrut unul inchis la culoare...Nu chiar negru, sa nu fie prea serios, da bleumarin. Am zis ca daca tot dam o caruta de bani:D sa-l poarte macar cand o fi nas, ca la alte ocazii nu merge....
cand vom fi noi nasi vom lua altceva...dar mai este pana atunci...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 18:42 
Veteran

Citat:

Noi cununam la anu...Si anul urmator. Daca nu s-or hotari si ceilalti tot pentru la anu...:D Da sunt linistita ca n-au legatura una cu alta si putem sa purtam aceleasi tinute:D Economisim la toale ca sa ne permitem un dar mai semnificativ:D
De-aia am zic ca macar costumul lui sa fie luat...
aaaaaaa.tu vrei sa impusti mai multi iepuri dintr-un foc...da smechera mai esti:D:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 18:54 
Veteran

Citat:

Cam asa ceva:ok: Da nu mi-e rusine deloc...Daca pot sa salvez niste bani, de ce sa n-o fac? Tot noi ii muncim, nu ni-i da nimeni gratis:ok:
Normal si eu as face la fel.Daca ai sti cat tragem si noi de bani ca pana la urma sa se cunoasca ceva in urma noastra:wacko:,iar aia din Romania tot nu ne cred,ei zic ca aici ploua cu bani,asta e

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]