Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 22:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 22 Mai 2006, 16:15 
Veteran

lumanarele pe trepte...fain dar eu la restaurant nu am trepte desi mi-ar surade ideea:huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 16:53 
Diva

Citat:
lumanarele pe trepte...fain dar eu la restaurant nu am trepte desi mi-ar surade ideea:huh:

sala noastra e la etaj... se urca pe o scara exterioara, de pe terasa de la parter (sunt 2 sali, una la parter, una la etaj, nu chiar suprapuse...). scara e faina, in semicerc, lata... e frumos, sunt incantata :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 21:32 
Veteran

acuma ca tot pe la tv e numai gripa aviara voi mai puneti carne de pui?mie una nu mi-e teama,da poate sunt unii invitati mai slabi de inima..:food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 21:35 
Diva

Citat:
acuma ca tot pe la tv e numai gripa aviara voi mai puneti carne de pui?mie una nu mi-e teama,da poate sunt unii invitati mai slabi de inima..:food:

sincer....eu cred ca toata tevatura asta cu gripa aviara nu e decat un mare joc politic care pe unii ii va duce la sapa de lemn si pe altii ii va imbogati!!! So ....ganditi-va si voi ...mai bine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2006, 21:56 
Veteran

Citat:
sincer....eu cred ca toata tevatura asta cu gripa aviara nu e decat un mare joc politic care pe unii ii va duce la sapa de lemn si pe altii ii va imbogati!!! So ....ganditi-va si voi ...mai bine!!

in mare parte ai dreptate.deci tu vei avea carne de pui..chiar nu mi-ar fi placut sa renunt mai ales ca e o mancare usoara pe caldurile alea..fata de friptura de porc..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 15:31 
Veteran

Citat:

subscriu:ok::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 15:38 
Diva

Citat:

sunt de acord cu tine :ok: faza e ca nu as vrea sa se uite invitatii mai saraci cu duhul (cred ca or fi si din astia :mellow:) stramb la farfurie si sa stric bunatate de papica din cauza ca bantuie aviara prin tara :mellow: faza naspa e ca tu ai nunta in august si pana atunci poate trece toata faza asta... dar eu nu prea mai am timp... 18 days until... game over :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 18:43 
Nou Venit

Am fost duminica la o nunta si din 4 feluri de mincare 2 au fost cu carne din pui. Am uitat sa va precizez ca sint din Brasov. Si nu a fost unul sa zica: vai nu maninc asa ceva.Cel mai greu a fost sa vina nuntasii (o jumatate de nunta) de la Fagaras.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 18:46 
Diva

Citat:

sunt de acord cu tine :ok: faza e ca nu as vrea sa se uite invitatii mai saraci cu duhul (cred ca or fi si din astia :mellow:) stramb la farfurie si sa stric bunatate de papica din cauza ca bantuie aviara prin tara :mellow: faza naspa e ca tu ai nunta in august si pana atunci poate trece toata faza asta... dar eu nu prea mai am timp... 18 days until... game over :D

vaiiii...in 18 zile o sa ne povestesti cum a fost ...super ....abia astept!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 18:52 
Veteran

Citat:

si eu! si eu abia astept! :mellow::flowers:
eu nici nu-ti mai zic ca deja stii regula:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 11:52 
Diva

Citat:

Cred ca are niste emotii, saracuta.....(X)(X)(X)

sa stiti ca am zile in care am niste emotii de simt c-o iau razna :zoombie:... alta data sunt relaxata, fara nicio grija (ca acum :D)... avem nunta pe 10 iunie si plecam pe 14, asa ca zic ca am timp sa intru sa va povestesc, macar 2 vorbe si o poza :D :D :D sincer, imi sunteti deja prea dragi ca sa nu intru sa va spun si voua cum a fost :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 21:49 
Diva

Citat:

sa stiti ca am zile in care am niste emotii de simt c-o iau razna :zoombie:... alta data sunt relaxata, fara nicio grija (ca acum :D)... avem nunta pe 10 iunie si plecam pe 14, asa ca zic ca am timp sa intru sa va povestesc, macar 2 vorbe si o poza :D :D :D sincer, imi sunteti deja prea dragi ca sa nu intru sa va spun si voua cum a fost :love:
:lips::lips::lips::lips::lips: sincer ...abia astept momentul sa ne povestesti ce si cum ...la biserica la rest.. .la civila. ...peste tot....sa ne zici sa nu murim de emotie cand ne-o veni randul!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 22:54 
Diva

Citat:
:lips::lips::lips::lips::lips: sincer ...abia astept momentul sa ne povestesti ce si cum ...la biserica la rest.. .la civila. ...peste tot....sa ne zici sa nu murim de emotie cand ne-o veni randul!!!

Subscriu..:rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2006, 06:59 
Diva

O sa fie atat de prinsa in firul a tot ce se intampla in ultimele zile ca nici nu o sa isi dea seama cand a sosit ziua respectiva...ca si aia din pacate o sa zboare de numa...asta e regretul meu cel mai mare...ca nu a durat mai mult sa ma pot satura!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]