Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: INTALNIRE CLUBUL GHIDUL MIRESEI
MesajScris: 23 Mai 2006, 20:24 
Senior

Citat:
E ala de care va ziceam eu ca a dat la nunta mai nimic pt ca n-a pus Dj-ul manele:D

asta e chiar tare :D

ce bine de voi ca va intalniti.. sa faceti poze da? sa vedem si noi, cele care nu venim! distractie placuta tuturor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 21:49 
Diva

deci ramane batut in cuie ????? 4.iunie.2006 ora 15 -16 .........hopaaaaa eu nu stiu locatia!!!!(X)(X)(X)(X) Aoleooooooo si inca ceva eu vin cu Mihai.....nu pot sa-l las acasa....el si asa e fata mamii...se va integra repede!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 12:33 
Admin Ghidul Miresei

Restaurantul de care ziceam este:

https://www.ghidulmiresei.ro/items.php?oi=18&ai=61

Fetele, noi nu va sfatuim in mod special sa mergeti acolo...speram ca ati inteles ca singurul motiv este ca e un loc f select, nou, arata impecabil si servirea e la fel, dar mai ales....pentru ca oamenii de acolo au promit discount si o supriza ...deh, vor si ei sa-si faca reclama prin voi probabil, ca sunt si ei la inceput! daca voi vreti sa mergeti, veti avea un separeu rezervat pentru ca ei intra aici si citesc! Chiar, ROSSETYA, de ce nu scrieti si voi ceva sa stie fetele ca sunteti pe faza....eventual care e SURPRIZA promisa!?

P.S. RUGAMINTE: daca vedeti ca nu raspundem eu sau DianaE la vreun mesaj, dati si voi un PM, pentru ca ala ajunge SIGUR sub ochisorii nostri. Pe comentarii, furnizori, forum, sunt atat de multe spuse ca mai scapam din ele, sau le vedem cu intarziere. Ok? Multumim mult :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 16:29 
Veteran

Citat:

Nici eu nu tin musai sa mergem acolo, dar ma gandeam ca e mai bine decat sa ne intalnim la romana si sa luam terasele alea la rand sa vedem unde incapem toate. Asa, aia stiu cate suntem , cand venim...Mie mereu mi-a facut placere sa merg in locuri unde am rezervarea gata facuta, nu sa caut, sa alerg...

Dar daca celelalte fete vor in alta parte e ok. Important e sa ne vedem, nu unde ne vedem...:ok:

ok deci 4 iunie orele 15-16? pt a merge la acest restaurant ( eu sunt de acord )nr persoane .....gina si eu incerc sa vin cu Claudiu ....sa vedem daca reusesc dar sa ma anunti daca tu vi singura ca saracutul nici sa fie doar el intre fete nu vreau...pupici si inca ceva eu imi exprim dorinta sa ma intalnesc si cu fetele de la Ghidul miresei acum sper sa se si realizeze....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 23:40 
Diva

Citat:
O sa incerc sa il conving si eu pe Victor sa vina, desi sansele sunt minime...

Ora e 15..sau 16?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 13:09 
Diva

Citat:

Nici eu nu tin musai sa mergem acolo, dar ma gandeam ca e mai bine decat sa ne intalnim la romana si sa luam terasele alea la rand sa vedem unde incapem toate. Asa, aia stiu cate suntem , cand venim...Mie mereu mi-a facut placere sa merg in locuri unde am rezervarea gata facuta, nu sa caut, sa alerg...

Dar daca celelalte fete vor in alta parte e ok. Important e sa ne vedem, nu unde ne vedem...:ok:

hmmmm ..eu vreu la romana...e vara e cald. ...vreau sa ne plimbam ...sa stam la terasa nu sa ne infundam intr-un bar ( restaurant) ce-o fi ala!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 13:13 
Diva

Citat:

ok deci 4 iunie orele 15-16? pt a merge la acest restaurant ( eu sunt de acord )nr persoane .....gina si eu incerc sa vin cu Claudiu ....sa vedem daca reusesc dar sa ma anunti daca tu vi singura ca saracutul nici sa fie doar el intre fete nu vreau...pupici si inca ceva eu imi exprim dorinta sa ma intalnesc si cu fetele de la Ghidul miresei acum sper sa se si realizeze....

eu sub nici o forma nu vin singura ....nu vreau sa-l lasa acasa sa joace NFS pana iese fum din tastatura..va veni la plimbare cu noi!! deci poti conta pe mine ca-l aduc 100%

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 13:14 
Diva

Citat:

Hai sa zicem 16 si daca vreuna dintre fete vrea la 15, sa fie 15...
Mie imi convine 16, sa nu venim prea pe fuga de la Buzau...:~*

pt mine e ok 16 ...dar eu as vrea in alt loc....:~*:~*:~*:~* as vrea in natura (o terasa in cismigiu) ..cu gaze , flori , aer curat..etc!! Mai vedem ...supunem la vot!!! ok??

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]