Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 11:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 23 Mai 2006, 21:39 
Diva

Citat:
Azi am trecut pe la G.H.S. din Marriott. Aveam treaba pe acolo si am zis, hai sa intru sa intreb, sa ma minunez....Pretul pt o coafura de mireasa costa :zoombie: 3.400.000 lei! Asa ca bucurati-va ca va costa de 10 ori mai putin. ..

eu traiam cu impresia ca atat imi va lua coafeza daca o voi chema acasa!(X)(X)(X) nu poate decat sa ma bucure o astfel de veste!! Iti dai seama ca sunt preturi pt americani care dau si 200 $ pt o frizura!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 01:45 
Diva

Citat:

am vb cu a mea coafeza. a zis sa ma duc la proba cu max 1 luna inainte si in ziua nuntii se deplaseaza ea la mine sa imi faca parul. vai ce ma bucur ;) ah si voalul de la nasa e pe ceva sarmulita care se prinde in par lol

m-am mai linistit in privinta coafurii dupa ce am vazut modelul de voal pe care il vreau...o sa am un coc clasic aproape la ceafa, nu in varful capului si voalul prins deasupra coafurii...asa pot sa il pun si pe fata in biserica si pe urma inapoi si o sa arate super...ce sensatie super cand m-am vazut in oglinda cu voalul pe fata...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 17:50 
Diva

am fost aseara sa mai fac o proba la coc... mie mi-a placut cum a iesit, nu venisem cu modelul, pur si simplu i-am spus ca vreau ceva mai pe ceafa si sa fie mai... "ciudat" (adica nu o forma clasica). asa ca mi-a facut ceva, o fundita :p... am pus o poza la instrumente, dar nu e edificatoare, fiindca i-am zis sa nu ma dea cu fixativ (ca doar ma duceam acasa dupa coafor) :mellow:... in plus, cine m-a pozat nu prea le are, asta e :mellow: chestia e ca mie mi-a placut, iar de platit am platit 150.000, cocul de mireasa fiind 800.000. si partea buna e ca mi-am facut programarile: 6 iunie vopsit si tuns varfuri, iar pe 10 voi merge pt spalat, indreptat si coafat dimineata, iar dupa-amiaza pt coc :p
asa ca mi-am mai luat de-o grija :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 18:08 
Veteran

Citat:
am fost aseara sa mai fac o proba la coc... mie mi-a placut cum a iesit, nu venisem cu modelul, pur si simplu i-am spus ca vreau ceva mai pe ceafa si sa fie mai... "ciudat" (adica nu o forma clasica). asa ca mi-a facut ceva, o fundita :p... am pus o poza la instrumente, dar nu e edificatoare, fiindca i-am zis sa nu ma dea cu fixativ (ca doar ma duceam acasa dupa coafor) :mellow:... in plus, cine m-a pozat nu prea le are, asta e :mellow: chestia e ca mie mi-a placut, iar de platit am platit 150.000, cocul de mireasa fiind 800.000. si partea buna e ca mi-am facut programarile: 6 iunie vopsit si tuns varfuri, iar pe 10 voi merge pt spalat, indreptat si coafat dimineata, iar dupa-amiaza pt coc :p
asa ca mi-am mai luat de-o grija :D

super dragut :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 19:14 
Nou Venit

foarte fain :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 20:27 
Diva

Citat:

e interesant si misto :) super!

multumesc, multumesc, sunteti un public minunat! :D :D
mireille77 (sper ca n-am scris gresit, ca uit de la mana pan' la gura in ultima vreme :mellow:), sa stii ca mi-a placut coafura de la tine din instrumente si am vrut s-o duc ca model, dar... am uitat (v-am zis ca uit :love:)... dar am dus-o astazi, sa mai aiba tipa inspiratie, model... si mi-a zis ca genul ala de coafura e super rezistenta, te tine fara probleme cat vrei tu (unele se mai lasa, stiti voi... :rolleyes:) merci pt inspiratie :flowers: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 20:37 
Nou Venit

Citat:

multumesc, multumesc, sunteti un public minunat! :D :D
mireille77 (sper ca n-am scris gresit, ca uit de la mana pan' la gura in ultima vreme :mellow:), sa stii ca mi-a placut coafura de la tine din instrumente si am vrut s-o duc ca model, dar... am uitat (v-am zis ca uit :love:)... dar am dus-o astazi, sa mai aiba tipa inspiratie, model... si mi-a zis ca genul ala de coafura e super rezistenta, te tine fara probleme cat vrei tu (unele se mai lasa, stiti voi... :rolleyes:) merci pt inspiratie :flowers: :-*

Foarte frumoasa coafura si mai ales e f. tinereasca- chiar nu seamana cu un coc clasic.
Si eu am nunta pe 10 iunie dar am decis sa nu imi fac coc- am fost la cateva probe si ma maturizeaza f. mult- asa ca voi avea o coafura f. naturala- cu parul lasat si ondulat pe spate.
Tu cum stai cu pregatirile de nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 20:42 
Nou Venit

:ok: mi-ar place si mie asa ceva dar nu stiu daca in Sighet POATE cineva sa faca asa ceva, numai daca trec Gutinul...:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 20:53 
Diva

Citat:
Foarte frumoasa coafura si mai ales e f. tinereasca- chiar nu seamana cu un coc clasic.
Si eu am nunta pe 10 iunie dar am decis sa nu imi fac coc- am fost la cateva probe si ma maturizeaza f. mult- asa ca voi avea o coafura f. naturala- cu parul lasat si ondulat pe spate.
Tu cum stai cu pregatirile de nunta?

merci :-* stau bine cu pregatirile, mai am cateceva de facut, dar sunt in grafic :ok:...
cat despre coafura ta, te invidiez :( parul meu e mai ciudat, imediat se increteste si se umfla, nu-l pot lasa liber la asa o ocazie, oricat de mult mi-ar placea :(( mi-ar strica ziua :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]