Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 01:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 28 Mai 2006, 14:02 
Junior

Citat:

nasol...daca e asa....au pierdut avansul dat pt. restaurant! Sau poate ca la ei nu e cu d-astea!!:ermm: Mai bine zis ...nici nu-i pasa de aceste " detalii" marunte , care pe noi....celelalte ne afecteaza mai mult sau mai putin!!

Va spun eu ca am trecut si eu prin asta.. si cand sunt faze din astea... nu te mai uiti l a bani..
Nu te face banu pe tine.. ci tu pe el!!1

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2006, 22:30 
Diva

Citat:
Sa traiti, am pus trei poze cu pantofii la instrumente, s-au si aprobat!
Acum sunt pe post de papuci de casa si vor fi purtati prima data la nunta nasei (ca de, sa fiu sigura ca rezist in ei) sa vad ce imi iau alb pe mine...

ti i-ai luat cu toc negru???? sunt draguti dar eu vreau sa fie albi in totalitate ....am gasit si raspunsul la stresul meu cu dilema : sandale sau pantofi si am ales sandale cu ciorapi 8 den....care sunt aproape invizibili pe picior!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2006, 22:51 
Diva

Citat:

ti i-ai luat cu toc negru???? sunt draguti dar eu vreau sa fie albi in totalitate ....am gasit si raspunsul la stresul meu cu dilema : sandale sau pantofi si am ales sandale cu ciorapi 8 den....care sunt aproape invizibili pe picior!:p:p

mie mi s-a parut ca pantofii lui dj sunt crem cu tocul bej :blink:... poate am vazut eu aiurea... oricum mie imi plac :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2006, 13:35 
Diva

Citat:

mie mi s-a parut ca pantofii lui dj sunt crem cu tocul bej :blink:... poate am vazut eu aiurea... oricum mie imi plac :D

eu aseara m-am uitat la ei....si nu se vedeau prea bine....nu-i nimik...am chiorat eu intre timp!!:blink::blink: Feteleee am o lene nici sa scriu nu sunt in stare!! Va pup!!! Spor la pregatiri!!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2006, 13:48 
Diva

Citat:
Asa e, sunt au tocul bej, dar sunt albi. Am facut poze cu mobilul lui iubi si pe lumina artificiala, de aceea nu se vede prea bine.
Merci mult!
Si sa continuam bifarea vorbit florarie pentru:
- lumanari: vor fi orhidee albe cu floarea miresei
- 3 buchete: cununie civila (flori de camp) si nunta (mireasa si nasa: orhidee cu floarea miresei)
- flori pus in par: 3 orhidee albe (suficiente ca sunt mari)
- cocarde nasi, mire, soacre: orhidee albe
- cocarde rest invitati: niste floricele albe, rezistente! Seamana putin cu margaretele doar ca sunt ceva mai mici si verzi in centru, nu galbene.
Imi doream cocarde din flori naturale pentru invitati si imi pare bine ca le putem face asa!
Pentru cine e ingrijorat de hainele invitatilor: se imbraca codita florii cu scotch verde care nici nu ce vede si nici nu afecteaza materialul.

esti tare, soro!!! :D bravo! :ok: ai renuntat la bujori, sa inteleg? (sau fac eu vreo confuzie... poate nu tu vroiai bujori? :blink:)... eu am renuntat la cocarde, m-am razgandit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mai 2006, 14:37 
Diva

Citat:
De ce ai renuntat la cocarde? Noi vad ca din ce in ce mai punem cate ceva (nu vroiam marturii si place carduri si deja le-am cam facut iar acum discutam de meniuri) iar voi renuntati?
:flowers:
Nu a fost cu rautate.

am renuntat fiindca nu am gasit cate imi trebuiau... adica eu gasisem mai demult niste trandafirasi micuti si fini (nu naturali, ci din hartie creponata), dar nu am gasit decat vreo 80 crem... mi-au promis ca-mi aduc si nu mi-au mai adus :mellow:... in fine, povestea e mai lunga, ideea e ca m-am ofticat si nu mai pun... :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 02:53 
Diva

Citat:

am ales si eu modelul de rochie si firma pana la urma , am si facut programare pe 15 sept sa dau comanda.

si am comandat inviatiile de nunta. vom merge in "turneu" in iulie sa le dam rudelor mai de departe ptr ca ei vor veni cu transport organizat si tb sa confirme cu 2 luni inainte.

asa ca maine dau bunul de tipar si la sf lunii le am ;) inca un gand luat din cap

e f frumoasa rochia! cu putin albastru, exact cum voiai tu!:)felicitari! sunteti harnicuti voi 2!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 02:56 
Diva

Citat:
(?)ce fain,deja a fost mireasa,eu abia astept nunta,anzi abia a

fac bine, multumesc:) dc pot sa va ajut cu orice sfat sa stiti ca o voi face cu cea mai mare placere! oricum primul pe care l-as da ar fi: beti putin alcool inainte!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 13:43 
Diva

intrebare intrebatoare... (n-am stiut la ce subiect sa adresez intrebarea, asa ca am scris aici :wacko:): pentru fetele care au invitati din afara localitatii... unde ii cazati? sau mai bine zis, daca ii cazati la hotel, platiti voi sau platesc ei? :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 13:53 
Veteran

Citat:
intrebare intrebatoare... (n-am stiut la ce subiect sa adresez intrebarea, asa ca am scris aici :wacko:): pentru fetele care au invitati din afara localitatii... unde ii cazati? sau mai bine zis, daca ii cazati la hotel, platiti voi sau platesc ei? :blink:

in cazul meu se cunosc cu cei din Bucuresti si merg sa se cazeze pe la alte rude de aici dar initial pana sa imi dau seama ca vor avea pe unde sa stea m-a chinuit si pe mine aceasta problema si ma gandeam ca in cazul unora mai in varsta va trebui sa le gasim noi o camera ceva unii necunoscand orasul dar mai sunt si o categorie care isi puteau gasi singuri ceva camera de hotel deci e numai in functie de persoanele respective si pt cei care ajung la hotel depinde de finantele voastre daca le propuneti sa le platiti sau nu...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 14:09 
Diva

Citat:

In cazul meu, am cativa invitati din afara localitatii unde se tine nunta. O parte din ei care au rude, vor sta la ei. Dar am cativa pe care trebuie neaparat sa-i cazez la un hotel. Si mi se pare normal ca dupa ce ca platesc ei drumul, macar cazarea sa le-o asigur eu. Sa stii ca am fost pe la hoteluri, si la cele particulare, daca inchiriezi 6 sau mai multe camere, iti ofera discount de pana la 50 %. Asta se intampla in Cluj-Napoca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 14:16 
Diva

Citat:

In cazul meu, am cativa invitati din afara localitatii unde se tine nunta. O parte din ei care au rude, vor sta la ei. Dar am cativa pe care trebuie neaparat sa-i cazez la un hotel. Si mi se pare normal ca dupa ce ca platesc ei drumul, macar cazarea sa le-o asigur eu. Sa stii ca am fost pe la hoteluri, si la cele particulare, daca inchiriezi 6 sau mai multe camere, iti ofera discount de pana la 50 %. Asta se intampla in Cluj-Napoca.

pai daca e asa m-am scos. faza e ca peste tot unde am intrebat am anuntat ca e vorba de o nunta si am nevoie de vreo 10 camere... si nicaieri nu mi s-a spus de astfel de reduceri :((... nu de alta, dar cel mai mic pret/noapte la noi e 1.750.000 :(( :(( :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 14:27 
Diva

Citat:

pai daca e asa m-am scos. faza e ca peste tot unde am intrebat am anuntat ca e vorba de o nunta si am nevoie de vreo 10 camere... si nicaieri nu mi s-a spus de astfel de reduceri :((... nu de alta, dar cel mai mic pret/noapte la noi e 1.750.000 :(( :(( :((

Asa e si la noi in Cluj.La hotelul la care am vorbit, camera era 1.900.000. Dar daca te duci la hoteluri particulare, cum era si asta, iti ofera discount. Mie asa mi-au zis ca in functie de cate camere iau poate sa fie discountul si 50%. Eu am vorbit pt. 6 camere, in principiu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2006, 18:50 
Diva

Citat:

Asa e si la noi in Cluj.La hotelul la care am vorbit, camera era 1.900.000. Dar daca te duci la hoteluri particulare, cum era si asta, iti ofera discount. Mie asa mi-au zis ca in functie de cate camere iau poate sa fie discountul si 50%. Eu am vorbit pt. 6 camere, in principiu.

merci frumos pt pont!!! :lips: am fost din nou si am intrebat daca nu vrea sa stam la negocieri pt mai multe camere... si a ras ala si am scos camera de 1 mil/noapte (hotel 3 stele :D) sunt mandra de mine :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]