Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 15:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile...vol II
MesajScris: 31 Mai 2006, 15:43 
Diva

Citat:
Si la mine la fel!!!!
Cum te mai descurci - ca eu nu mai am stare deloc!!!!

pai... azi sunt bine, exceptand faza cu seful care n-a vrut sa-mi semneze cererea de concediu, ca cica sa mai stau 2 zile, ca tare ma grabesc la maritat :mellow:
azi depun actele :zoombie:... aproape ca nu mai am loc de-ntors :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2006, 16:26 
Diva

Citat:

2 zile pana cand!!!!:rolleyes: Ce vrea? Sa pleci mireasa de la birou?:ermm:

asta e... ma duc vineri iar cu cererea :mellow:... daca nu, cu demisia :D :D :D
in fine, azi sunt bine-dispusa si asa vreau sa raman, asa ca seful meu sa se duca unde stiu eu :D :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2006, 17:09 
Diva

Citat:

asta e... ma duc vineri iar cu cererea :mellow:... daca nu, cu demisia :D :D :D
in fine, azi sunt bine-dispusa si asa vreau sa raman, asa ca seful meu sa se duca unde stiu eu :D :D :D

ce distrus!! Asta-i culmea!! Baga-i codul muncii pe gat..si zi-i asa : ca la nunta, si la inmormantare....prin lege ai 5 zile lucratoare libere!! Deci saptamana viitoare tu nu ai VOIE sa calci la munca ....pt. ca ASA PREVEDE LEGEA!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2006, 18:00 
Veteran

Citat:

2 zile pana cand!!!!:rolleyes: Ce vrea? Sa pleci mireasa de la birou?:ermm:

ce am mai ras suuper tareeeeeeeee si adevarat!:ok::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2006, 16:35 
Diva

Citat:
la noi n-am auzit de obiceiul asta :rolleyes::rolleyes: asa ca...vom merge impreuna hihi :rocker: nu e destul ca stam cate 7 luni departe unul de celalalt??? chiar si atunci? lol :-`:love::ok:

sincera sa fiu, la voi (la tine si la krysta) nu vad de ce ar trebui sa mergeti in masini diferite... doar sunteti casatoriti civil, nu? sau fac eu o confuzie? :blink:
in fine, eu nu stiu daca am sa respect faza asta, depinde cum va fi atunci :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2006, 17:24 
Diva

Citat:
Pai fara sa duci certificatul de casatorie nici nu te cununa preotul... cel putin noua asa ne-a zis

:D :D :D buna faza asta! nu m-am gandit ca se interpreteaza asa...
ma refeream la faptul ca ele sunt casatorite de mai mult timp (1 an, 2 ani, etc)... din cate stiu eu, faza cu mersul in masini diferite se aplica in momentul cand inca nu s-a "consumat casatoria" (ca la toate s-a "consumat relatia" e alta chestie :D)... acum mi-am dat si eu cu parerea, nu pot zice ca e 100% corect ce zic :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2006, 21:36 
Nou Venit

Citat:

right lol am fost la nunta la cluj si au venit bine merci cu aceeasi masina la biserica. asa voi face si eu, voi folosi aceeasi masina in care vom sta amandoi. nu mai pot eu de babe si comentarii lol lol

Draga mea , babe...???nu mai poti tu?? ai sa ajungi in aceaiasi pozitie , nici nu vei sti cand:)nu te gandi ca la ceva indepartat...ca nu e:-)
fie ca a fost sau nu consumata casatoria.....deabia cand va cununati in biserica el devine SOTUL tau . Traditia cere ca fina sa fie in grija nasului pana la intrarea in biserica , fie ca voua va place sau nu , fie ca asa o sa faceti sau nu . In plus , daca mireasa este furata inainte de miezul noptii , tot nasul este cel cu care se duc tratative de rascumparare si care plateste pentru recuperarea finei . Cu nasul la brat intra mireasa in Starea Civila si tot in aceiasi formatie in biserica . Deabia la iesirea din biserica te vei sprijini de bratul sotului tau . Nu e o lege care sa va ceara asta , Doamne fereste , asa au facut stabunicele , bunicele si mamele voastre , nu va opreste nimeni sa fiti mai cu mot , dar traditiile sunt cele ce ne deosebesc pana la urma ca popor , iar voi sunteti libere sa le respectati sau nu .
Va doresc la toate sa gasiti calea de a imbina dorintele voastre cu cele ale parintilor.....babelor....nu o sa va para rau,
sa fiti iubite si fericite

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2006, 21:42 
Nou Venit

Citat:

right lol am fost la nunta la cluj si au venit bine merci cu aceeasi masina la biserica. asa voi face si eu, voi folosi aceeasi masina in care vom sta amandoi. nu mai pot eu de babe si comentarii lol lol

P.S. Pentru toate miresicile....fetelor , in douazeci de ani de aici in colo o sa aveti ocazia si voi sa vedeti pe forumuri cu si despre nunti si nu numai ce spun si cred scumpele voastre copile despre voi , babe si incapatanate , sufocante....etc....si o sa spuneti...eheeei ...pe vremea noastra......:):flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 01:53 
Junior

Citat:
:wok::ok::wok::ok: true!!

FATELOR>>
la buchetele cu crini nu se lasa polenul pe floare... se scoate .. se taie.. ca te faci .. de comanda.. si asa se fac.. buchetele..
Asa ca bucurativa de floarea puritatii pentru ca si voi veti fi aemenea crinilor in acea zi!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 14:29 
Diva

Citat:
P.S. Pentru toate miresicile....fetelor , in douazeci de ani de aici in colo o sa aveti ocazia si voi sa vedeti pe forumuri cu si despre nunti si nu numai ce spun si cred scumpele voastre copile despre voi , babe si incapatanate , sufocante....etc....si o sa spuneti...eheeei ...pe vremea noastra......:):flowers:

crezi ca nu suntem constiente ca si noi vom fi babe la randul nostru si ca vom fi tratate la fel ..de nepoti , copii sau mai stiu eu cine??? Asta e cursul vietii...nu ai cum sa te impotrivesti. Singura modalitate de a supravietui este sa ramai open-minded si sa nu te bagi prea mult in viata altora!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 18:36 
Veteran

Citat:
Asa poti sa fii sigura ca vei fi si apreciata ca baba. Mie cel putin imi plac foarte mult babele de genul asta.
scuti fetelor dar eu ma gandesc daca voi avea buchetul din flori naturale...o zi intreaga nu se ofilesc?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]