Citat:
right lol am fost la nunta la cluj si au venit bine merci cu aceeasi masina la biserica. asa voi face si eu, voi folosi aceeasi masina in care vom sta amandoi. nu mai pot eu de babe si comentarii lol lol
Draga mea , babe...???nu mai poti tu?? ai sa ajungi in aceaiasi pozitie , nici nu vei sti cand:)nu te gandi ca la ceva indepartat...ca nu e:-)
fie ca a fost sau nu consumata casatoria.....deabia cand va cununati in biserica el devine SOTUL tau . Traditia cere ca fina sa fie in grija nasului pana la intrarea in biserica , fie ca voua va place sau nu , fie ca asa o sa faceti sau nu . In plus , daca mireasa este furata inainte de miezul noptii , tot nasul este cel cu care se duc tratative de rascumparare si care plateste pentru recuperarea finei . Cu nasul la brat intra mireasa in Starea Civila si tot in aceiasi formatie in biserica . Deabia la iesirea din biserica te vei sprijini de bratul sotului tau . Nu e o lege care sa va ceara asta , Doamne fereste , asa au facut stabunicele , bunicele si mamele voastre , nu va opreste nimeni sa fiti mai cu mot , dar traditiile sunt cele ce ne deosebesc pana la urma ca popor , iar voi sunteti libere sa le respectati sau nu .
Va doresc la toate sa gasiti calea de a imbina dorintele voastre cu cele ale parintilor.....babelor....nu o sa va para rau,
sa fiti iubite si fericite