Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 16:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 527 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Galati 2006
MesajScris: 30 Mai 2006, 12:34 
Veteran

Citat:

bravo, bine ca ati luat si costumul mirelui! :flowers: unde ati gasit? ce culoare? noi abia inainte cu 12 zile putem merge sa-l cumparam...sper sa gasim repede si sa nu intram in panica
:love:

e un gri foarte inchis ..noi intial vroiam negru,dar daca asta ne-a placut mult..l-a gasit intr-un mag din focsani,n-as putea sa-ti zic exact ..ca nu am fost de fata si nici nu cunosc orasul..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mai 2006, 14:37 
Diva

Fetelor, la care florarie ati apelat? Eu am vrut, de fapt inca vreau sa-mi comand florile vis-a-vis de Modern, dar nici cum nu reusesc sa dau de tipa care face aranjamentele. De fiecare data cand o sun are cate o problema si nu ne putem intalni. Acum am programat intalnirea pt. miercuri. Daca nu ne intalnim nici de data asta, schimb floraria. Dar, dati-mi niste idei!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2006, 03:02 
Veteran

Citat:
Fetelor, la care florarie ati apelat? Eu am vrut, de fapt inca vreau sa-mi comand florile vis-a-vis de Modern, dar nici cum nu reusesc sa dau de tipa care face aranjamentele. De fiecare data cand o sun are cate o problema si nu ne putem intalni. Acum am programat intalnirea pt. miercuri. Daca nu ne intalnim nici de data asta, schimb floraria. Dar, dati-mi niste idei!

eu n-am apelat inca la nici o florarie,mi-au zis pt programare sa vin cu 2sapt inainte (deci mai e timp) si oricum am fost doar la 2florarii pana acuma..una langa romtelecom si cealalta in complex tigl.1,langa cofet trandafirul.oricum mai caut ca nu m-au incantat maxim deocamdata modelele..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2006, 22:04 
Nou Venit

Citat:

asa e...cu de-alde noi voi ati da faliment...(X)(X)(X) ah, ba nu, ati reusi sa supravietuiti datorita amanuntelor de genul baloane, arcade, inimi, ghirlande din flori, aranjamente din flori, invitatii, huse, place carduri, guestbook-uri, casute pt bani etc :D:-`:-`
de acord, multe se pot face la o nunta DAR ii dau dreptate wedding planner-ului meu: prea mult nu e bine!!! nu trebuie incarcat ostentativ, nu trebuie sa epatam, sunt sali care nu se preteaza la anumite chestii, sunt invitati care nu ar aprecia o fantana de ciocolata, sunt miri carora nu le face placere sa primeasca orez in cap (ah ce exprimare plastica! :p (X) ) ...si apoi, fantana si alte chestii chiar sunt mofturi, dupa parerea mea! chiar nu se pot casatori tinerii fara arcada din baloane????!!! asa crezi? pai vezi ca e un moft...? da, un moft pt ca vrem ca nunta noastra sa fie de vis, sa fie superba etc. si pt asta apelam la multe artificii dar avem dreptul sa refuzam unele fie ca suntem conservatoare sau nu. capisci? :ok::-`

capisci:mellow:nu a zis nimeni sa epatati si acesta este rolul wedding planner-ului , sa va ajute sa faceti alegerea potrivita pentru decoratiuni , sa va consilieze in absolut tot ce este legat de nunta
vad ca esti dura cand e vorba sa constati din ce mici amanunte am mai trai noi , dar iti place sa folosesti un cuvant care te duce cu gandul la occident si sa il legi de evenimentul care va avea loc in viata ta...nu-i asa ca suna frumos...'wedding planner-ul meu'.....din cate sunt eu informata , wedding planner cu diploma autentica in Galati este o singura persoana , dar poate sunt informata gresit , asa ca vezi unde s-a scolit wedding planner-ul tau , scuze daca am fost putin cam dura dar si intrarea ta mi-a parut putin ca la rugby si zau ca nu o meritam , nimeni , sau cel putin eu , nu am intentia nici sa va fac sa cheltuiti degeaba , nici sa va pun sa va impopotanati sala in exces si sa arate ca la un carnaval , doar am punctat pe ici pe colo cate ceva iar voi sunteti libere sa faceti , alegeti , ce vi se potriveste:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2006, 02:41 
Nou Venit

Citat:
wedding planner-ul meu nu e din galati :rocker::-`
am fost la cateva evenimente organizate de persoana in cauza si mi-au placut foarte mult asa ca am apelat in cunostinta de cauza, dar mai ales pt simplul fapt ca imi inspira incredere ;)

succes in afaceri!:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flower:
multumesc:flowers::flowers::)
asta inseamna ca totusi ti-ai permis destula cheltuiala , nu e usor sa ai pe cineva din alt oras care mai are si mare responsabilitate pentru intreaga echipa ramasa acasa(in conditiile in care ea sau el sunt owner)
sa fie asa cum visati voi si sa va iubiti pana la capat , asta as darui tuturor cuplurilor daca as avea puterea :heart::heart::heart::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2006, 02:46 
Nou Venit

Citat:
si yo capisco ce ai vrut sa zici si nu de alta dar porti numele domnisoarei mele de onoare pe care o iubesc din suflet asa ca... pace, pace :ok:

este pace(pentru ca nu am scos inca pistoalele:):flowers:)am glumit , nu trebuie sa o iei personal , am simtit ca m-ai atacat putin cu acel capisci , de aceea m-am facut arici:)nu uita sa pui in buchetelul tau un fir de iedera , poarta mare noroc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2006, 04:01 
Nou Venit

Citat:

multumim! :flowers:
pai nu asa se intampla de obicei? dupa ce lucreaza pt altii si invata cum se invart treburile isi fac propria afacere? hihi cool :ok:

isi fac , nu zic nu , dar propria afacere inseamna munca pe branci ,comparativ cu ce cred cei mai multi , inseamna daruire 100% ca sa reusesti , inseamna entuziasm , mai ales in acest tip de afacere , deschidere spre nou , inseamna sa doresti sa aduci fericirea in ochii mirilor , in primul rand , prin atmosfera de basm care o creezi in jurul lor , inseamna sa te trezesti primul in ziua nuntii si sa pleci ultimul de la petrecere , eventual dupa ce ai mai comandat si ceva taxiuri pentru invitati:)inseamna o munca in care nu ai program , intrucat programul este....fara numar:)la urmai mai vedem noi daca e si :cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2006, 04:02 
Nou Venit

Citat:
are cineva cununia religioasa la Biserica Greaca?:flower:

ce te intereseaza ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 04:00 
Veteran

eu mai am o luna pana la nunta.in mare parte am cam rezolvat din probleme..mai am florile,apa,sucul,sampania..etc..plus rochia care mai dureaza 2sapt..da raluca_24 a avut nunta..poate intra sa ne povesteasca si noua cum a fost..:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2006, 23:37 
Veteran

miutza draga,maine seara ma duc la o nunta la maggia si-ti voi spune tot ce observ pe acolo..mancare,ospatari..etc..etc..(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2006, 00:21 
Senior

Citat:
eu mai am o luna pana la nunta.in mare parte am cam rezolvat din probleme..mai am florile,apa,sucul,sampania..etc..plus rochia care mai dureaza 2sapt..da raluca_24 a avut nunta..poate intra sa ne povesteasca si noua cum a fost..:-`

buna fetelor.nu am intrat pana acum ca am fost plecata in luna de miere acum abia am venit o sa intru maine sa va povestesc mai multe.oricum totul a iesit super bine .o sa va pun si poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2006, 11:54 
Veteran

pai eu nu am stat decat pana la 3.frumusel aranjat,mult mai frumos daca erau si scaunele imbracate.muzica mult prea tare data pt un spatiu mai restrans.am plecat cu dureri de cap.chelnerii au fost oki,mai rar uitau sa ne schimbe scrumierele,in rest foarte bine.iar mancarea buna si atat,nu foarte buna.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 527 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]