Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 14:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Album foto
MesajScris: 12 Apr 2006, 19:57 
Veteran

Citat:

cool, la noi e prieten de familie (si printre altele si cel mai bun cameraman din arad, hihihi) ....eu am 3 DVD-uri cu nunta (si in cate copii vreau mi le face), cam 600 de poze pe suport electronic si scot cate vreau la fotograf :) si pret special, da' nah asta ca suntem prieteni ca altfel aveam numai 3 DVD-uri si 250 poze la 250 EURO :) lol eu am 100 EURO plus 1 milion :)

bravo.eu sunt norocoasa cu coafura ca am o matusa coafeza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 20:56 
Nou Venit

Citat:

m-am gandit ca am putea pleca la studio dupa ce se deschide nunta la restaurant...am lipsi putin dar macar

Ar fi bine sa te mai gandesti, vei fi dupa cununia religioasa, plus ceva ore de stat in picioare, machiajul va avea si el o vechime de cateva ore si in August in biserica e cald, afara e cald, samd ...

Poate ar fi mai bine sa faci sedinta foto in studio imediat dupa coafura si machiaj, vei arata perfect si vei fi si odihnita.

Succes,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 22:37 
Diva

Citat:

Ar fi bine sa te mai gandesti, vei fi dupa cununia religioasa, plus ceva ore de stat in picioare, machiajul va avea si el o vechime de cateva ore si in August in biserica e cald, afara e cald, samd ...

Poate ar fi mai bine sa faci sedinta foto in studio imediat dupa coafura si machiaj, vei arata perfect si vei fi si odihnita.

Succes,

da, dar asta ar insemna sa fac sedinta foto fara mire...ca el vine din alt oras...si n-avem timp de pierdut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 22:48 
Nou Venit

Citat:

da, dar asta ar insemna sa fac sedinta foto fara mire...ca el vine din alt oras...si n-avem timp de pierdut..

OK, sa nu te plangi daca iti luceste fata la fotografiat, sau nu mai esti la fel de proaspata la ora 19.00 ca la 13.00.

Stiu ca se poate retusa, mai fac si eu fotografii din cand in cand, problema e ca retusul ia timp, si clientii nu sunt inclinati sa plateasca pentru el :-)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2006, 22:55 
Diva

Citat:

OK, sa nu te plangi daca iti luceste fata la fotografiat, sau nu mai esti la fel de proaspata la ora 19.00 ca la 13.00.

Stiu ca se poate retusa, mai fac si eu fotografii din cand in cand, problema e ca retusul ia timp, si clientii nu sunt inclinati sa plateasca pentru el :-)

e foarte logic ce spui tu si iti multumesc pentru observatii...am discutat asta si cu fotograful nostru...e de aceeasi parere...:)

probabil ca o sa facem sedinta la studio dupa starea civila si inainte de biserica...asta daca o mai facem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 02:04 
Nou Venit

Citat:
Noua fotograful ne-a cerut pentru un album cu 40 poze facute artistic(nu am vazut cum ar putea sa arate cei drept)250 euro.

Adica 6,25 E/poza deja in album. In primul rand roaga-l sa-ti arate ceva similar facut pentru altii. Daca a reusit sa scoata dintr-o sedinta foto cu mireasa si mirele (nu din toata nunta) 40 fotografii de album, diferite, este un artist adevarat si isi merita banii.

Oricum, tu hotarasti cum cheltuiesti bugetul de nunta, dar daca te gandesti mai bine, dupa nunta ramai cu sotul, cu verigheta si cu fotografiile.

Citat:
Mi se pare totusi cam mult in conditiile in care pentru filmat , pozat(aprox. 1000 poze) :cununie civila, biserica, nunta cu tot ce inseamna ne ia 300 euro.Face lucruri frumoase dar 250 euro pentru un album mi se pare cam multicel.

Pai asta e destul de ieftin, nu albumul de 250 E e scump :-) Depinde de unde privesti.

Si nu compara cele 1000 poze, care la pretul acesta precis nu sunt alese si prelucrate, ci puse pe CD direct din camera, cu cele de album.

Sper ca nu e aceeasi persoana care face si video si foto.

Mult succes,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 17:44 
Nou Venit

Citat:
Tipul face niste poze extraordinare, din acele 1000 de poze mi le selecteaza, scoate pe cele strambe, cu ochii inchisi si asa mai departe.

Daca are site, da-mi si mie te rog un link la *** (adresa de email pe privat va rog frumos)

Multumesc,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2006, 00:50 
Nou Venit

Citat:

Pai fetelor, este vorba de acelasi lucru ca si pachetul de care va spuneam. De fapt lucrarile se executa asa: cineva MONTEAZA si CONCEPE albumul in mod digital (adica alege un fundal, pozele si le prelucreaza, apoi le aseaza in pagina).

Daca ati reusit sa stabiliti un pret aproximativ pentru acest album m-ar interesa si pe mine.Si cate poze poate sa contina.Noua fotograful ne-a cerut pentru un album cu 40 poze facute artistic(nu am vazut cum ar putea sa arate cei drept)250 euro.Mi se pare totusi cam mult in conditiile in care pentru filmat , pozat(aprox. 1000 poze) :cununie civila, biserica, nunta cu tot ce inseamna ne ia 300 euro.Face lucruri frumoase dar 250 euro pentru un album mi se pare cam multicel.

Nu8 te supara, dar 300 de euro pt. foto+video la nunta este destul de putin si s-ar putea sa ai surpize la banii astia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2006, 01:24 
Diva

noua cine ne-a facut pozele ne-a facut si filmul. de fapt, acelasi studio, nu aceeasi persoana :mellow:... pozele sunt superbe!!!!!!!!!! (X) (pana si mie imi place cum arat in ele :D)... doar ca, din pacate, inca nu ne-a dat si cd-ul cu ele, ci doar pe hartie (240 de poze :blink:). cd-ul urmeaza sa ni-l dea zilele viitoare, odata cu dvd-ul cu filmul, doar ca noi maine plecam in luna de miere, asa ca abia peste vreo 10 zile intru in posesia lor :((
pozele pe care le-am pus la instrumente sunt facute de prieteni si rude :ok: (nu sunt "profesioniste" :p)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2006, 01:45 
Nou Venit

Citat:
Pe mine ma interesa albumul respectiv daca il pot efectua mai ieftin, in alta parte

Daca ai un CD/DVD cu imaginile gata de printare e suficient sa-ti faci o lista si sa te duci la un laborator digital care iti va pune pe hartie imaginile alese la pretul de raft.

De fapt, e mai bine ca intai sa-ti cauti un album, pentru a vedea ce dimensiune au paginile si daca poti aseza mai multe imagini pe aceeasi pagina.

Daca vrei ceva interesant, fa un proiect pe hartie, apoi faci lista de comanda in functie de ce imagini vrei si cat de mari.

La sfarsit montezi imaginile in album si toata lumea este fericita. Sa nu te miri daca iti ia vreo saptamana toate distractia :-)

Inteleg ca in curand, Ghidul Miresei va avea o oferta interesanta pentru Albume, nu am informatii din interior dar presupun ca e ceva gen Fotocarte.ro, posibil la preturi mai avantajoase pentru mirese.

Succes,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2006, 01:44 
Diva

Citat:
:((
pozele pe care le-am pus la instrumente sunt facute de prieteni si rude :ok: (nu sunt "profesioniste" :p)

de mai asteptam poze....multeeee...:)
si distractie placuta in luna de miere...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:30 
Diva

Citat:
imi puteti spune si mie mai concret : cat vi s-a cerut pt filmat si fotografiat si ce vi s-a oferit pe suma respectiva?....

Eu am platit 12 mil pt foto si video si am asa:
-500 de foto pe cd din care 200 pe hartie (nu ne-au trebuit mai multe ca mai fac si prietenii foto si chiar sunt destule 500)
-25 foto cu efecte speciale
-video-200 min pe 3 seturi de dvd-uri cu montaj profesionist

Eu am ales o firma care se ocupa numai de ast, adica au fotografi profi si cameramani la fel.Si nu mi se pare scump.DAr i-am contractta demult prin aprilie, iara cum au amrit preturile...ca deh se apropie sezonul nuntilor.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]