Citat:
asa e...cu de-alde noi voi ati da faliment...

(X)(X) ah, ba nu, ati reusi sa supravietuiti datorita amanuntelor de genul baloane, arcade, inimi, ghirlande din flori, aranjamente din flori, invitatii, huse, place carduri, guestbook-uri, casute pt bani etc

:-`:-`
de acord, multe se pot face la o nunta DAR ii dau dreptate wedding planner-ului meu: prea mult nu e bine!!! nu trebuie incarcat ostentativ, nu trebuie sa epatam, sunt sali care nu se preteaza la anumite chestii, sunt invitati care nu ar aprecia o fantana de ciocolata, sunt miri carora nu le face placere sa primeasca orez in cap (ah ce exprimare plastica!

) ...si apoi, fantana si alte chestii chiar sunt mofturi, dupa parerea mea! chiar nu se pot casatori tinerii fara arcada din baloane????!!! asa crezi? pai vezi ca e un moft...? da, un moft pt ca vrem ca nunta noastra sa fie de vis, sa fie superba etc. si pt asta apelam la multe artificii dar avem dreptul sa refuzam unele fie ca suntem conservatoare sau nu. capisci?

:-`
capisci:mellow:nu a zis nimeni sa epatati si acesta este rolul wedding planner-ului , sa va ajute sa faceti alegerea potrivita pentru decoratiuni , sa va consilieze in absolut tot ce este legat de nunta
vad ca esti dura cand e vorba sa constati din ce mici amanunte am mai trai noi , dar iti place sa folosesti un cuvant care te duce cu gandul la occident si sa il legi de evenimentul care va avea loc in viata ta...nu-i asa ca suna frumos...'wedding planner-ul meu'.....din cate sunt eu informata , wedding planner cu diploma autentica in Galati este o singura persoana , dar poate sunt informata gresit , asa ca vezi unde s-a scolit wedding planner-ul tau , scuze daca am fost putin cam dura dar si intrarea ta mi-a parut putin ca la rugby si zau ca nu o meritam , nimeni , sau cel putin eu , nu am intentia nici sa va fac sa cheltuiti degeaba , nici sa va pun sa va impopotanati sala in exces si sa arate ca la un carnaval , doar am punctat pe ici pe colo cate ceva iar voi sunteti libere sa faceti , alegeti , ce vi se potriveste:flowers: