Citat:
cum sa ma simt...ma doare burta si ma dor sanii...eu credeam ca trebuie sa...vina...dar astept de o saptamana si nu mai vine...doar atat...inca nu am greturi sau ceva de genul...mai mult am plans de ciuda
ubita... te felicit..ma bucur enorm pt tine..defapt m-as bucura pt fiecare dintre voi..chiar daca nu ne cunoastem f bine si nici nu am vb foarte mult,mai ales eu cu voi....insa va cunosc pe fiecare din poze..si din micile povesti pe care le impartasim. Stiu ca si tu Krysta esti plecata din tara, la fel ca si mine si imi imaginez ca motivul pt care ai plans de ciuda..e ca tie putin frica de ce va urma din simplul fapt ca nu o ai pe mama ta cu tine, pe cei apropiati ca sa te simti mult mai sigura pe tot.Chiar daca nu sunt mamik inca, sunt sigura ca bebelul tau scump si iubit, te va face sa te simti din ce in ce mai bine si sentimentul de mama te va ajuta sa treci peste tot. Sunt emotionata, ca si cum mi-ar fi spus o prietena apropiata ca e insarcinata, asa ca ce mai..suntem toate alaturi de tine..stiu sigur ca si celelalte fete iti sunt alaturi...oricand ai nevoie de o vorba buna, cred ca sunt aici destule fete care ti-o pot da, asa ca fii tare..vb cu bebe de pe acum in fiecare seara si spune-i cat de mult il iubesti sau o iubesti

va felicit...si sa fiti fericiti... si sa nu mai pangi de ciuda bine?