Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 18:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: o veste.....
MesajScris: 15 Iun 2006, 17:30 
Veteran

nu sunt anamaria sunt Krysta si adevarat va zic ca....SUNT INSARCINATA....

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 15 Iun 2006, 18:01 
Veteran

super veste!!! ma bucur pt. voi sa fiti sanatosi si fericiti%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 18:05 
Veteran

Citat:
super veste!!! ma bucur pt. voi sa fiti sanatosi si fericiti%%-
MULTUMESC FETELOR DAR PT. MINE A FOST UN SOC

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 18:45 
Veteran

Citat:
Trece! Voi (3) sa fiti sanatosi si fericiti!%%-
sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si frumos si sa ma obisnuiesc cu ideea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 18:48 
Diva

Citat:
MULTUMESC FETELOR DAR PT. MINE A FOST UN SOC

haide fata ca pe tine te cred :D:D:D Cate saptamani??? Cum s-a intamplat ??:D:D:p:p ce intrebare!! Hai zi-ne cum te simti! Ce senzatie ai!!Sunt curioasa rau la fazele astea!! Sper sa ai baiat!:lips::lips::lips: Ai grija de tine!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 18:51 
Veteran

Citat:

haide fata ca pe tine te cred :D:D:D Cate saptamani??? Cum s-a intamplat ??:D:D:p:p ce intrebare!! Hai zi-ne cum te simti! Ce senzatie ai!!Sunt curioasa rau la fazele astea!! Sper sa ai baiat!:lips::lips::lips: Ai grija de tine!!!
eu sper sa am fetita...alora...eu am probleme cu inima si ginecologul nu m-a lasat sa iau nici un contraceptiv din cauza aceasta asa ca toata baza in Cris al meu...numai ca luna trecuta pe la sfarsit Cris a vrut sa-mi faca o "gluma" era sigur ca nu raman...dar astazi la test a iesit contrariul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 18:53 
Veteran

cum sa ma simt...ma doare burta si ma dor sanii...eu credeam ca trebuie sa...vina...dar astept de o saptamana si nu mai vine...doar atat...inca nu am greturi sau ceva de genul...mai mult am plans de ciuda

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 18:53 
Veteran

cum sa ma simt...ma doare burta si ma dor sanii...eu credeam ca trebuie sa...vina...dar astept de o saptamana si nu mai vine...doar atat...inca nu am greturi sau ceva de genul...mai mult am plans de ciuda

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 19:21 
Diva

Citat:

o sa fii in 2 luni la nunta! Lasa ca e bine! Nu te mai supara aiurea...mai devreme sau mai tarziu....tot trebuia sa faci un copil...mai bine ca ai surprize d-astea(oricum te mariti...ala mik are un tatic)...decat sa vrei sa faci unul si sa nu poti si sa umbli din doctor in doctor! Sa nu faci vreo tampenie gen avort sau nu mai stiu eu ce!!! ):( ... Si nu mai plange ca ala mik simte ...si cand va fi mare va sti ca tu nu l-ai dorit!! NA! :D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2006, 23:49 
Senior

Citat:

ubita... te felicit..ma bucur enorm pt tine..defapt m-as bucura pt fiecare dintre voi..chiar daca nu ne cunoastem f bine si nici nu am vb foarte mult,mai ales eu cu voi....insa va cunosc pe fiecare din poze..si din micile povesti pe care le impartasim. Stiu ca si tu Krysta esti plecata din tara, la fel ca si mine si imi imaginez ca motivul pt care ai plans de ciuda..e ca tie putin frica de ce va urma din simplul fapt ca nu o ai pe mama ta cu tine, pe cei apropiati ca sa te simti mult mai sigura pe tot.Chiar daca nu sunt mamik inca, sunt sigura ca bebelul tau scump si iubit, te va face sa te simti din ce in ce mai bine si sentimentul de mama te va ajuta sa treci peste tot. Sunt emotionata, ca si cum mi-ar fi spus o prietena apropiata ca e insarcinata, asa ca ce mai..suntem toate alaturi de tine..stiu sigur ca si celelalte fete iti sunt alaturi...oricand ai nevoie de o vorba buna, cred ca sunt aici destule fete care ti-o pot da, asa ca fii tare..vb cu bebe de pe acum in fiecare seara si spune-i cat de mult il iubesti sau o iubesti :heart: va felicit...si sa fiti fericiti... si sa nu mai pangi de ciuda bine? :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2006, 01:17 
Diva

Citat:
asa ca fii tare..vb cu bebe de pe acum in fiecare seara si spune-i cat de mult il iubesti sau o iubesti :heart: va felicit...si sa fiti fericiti... si sa nu mai pangi de ciuda bine? :lips:

felicitari krista...sa fiti sanatosi amandoi, si tu si bebe-ul...:) ce frumos...chiar daca, poate, momentul nu e cel mai potrivit, vestea aceasta trebuie sa va bucure pentru ca bebelusul rezulta din dragostea voastra...fii puternica si increzatoare...si, intr-adevar, suntem toate alaturi de tine...macar virtual...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2006, 11:26 
Veteran

Citat:
o sa fii in 2 luni la nunta! Lasa ca e bine! Nu te mai supara aiurea...mai devreme sau mai tarziu....tot trebuia sa faci un copil...mai bine ca ai surprize d-astea(oricum te mariti...ala mik are un tatic)...decat sa vrei sa faci unul si sa nu poti si sa umbli din doctor in doctor! Sa nu faci vreo tampenie gen avort sau nu mai stiu eu ce!!! ):( ... Si nu mai plange ca ala mik simte ...si cand va fi mare va sti ca tu nu l-ai dorit!! NA! :D:D
o cat esti de draguta...inep deja sa ma obisnuiesc mai ales cand il vad si pe cris din ce in ce mai incantat.Pana la urma e fain...sper sa nu se vada burta la nunta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2006, 11:26 
Veteran

Citat:

in sfarsit o veste bunaaa! :mellow::flowers:;););) super! felicitari si sa fiti sanatosi! hihi ce ma bucur pt voi! :flowers::ok:;)
multumesc...asa sa fie

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]