Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 13:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia-vol.IV
MesajScris: 16 Iun 2006, 02:36 
Veteran

o posetuta mica voi avea..nu am gasit nici un saculet sa-mi placa asa ca am optat pt posetuta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2006, 01:44 
Diva

Citat:

eu vreau neaparat posetuta, simpla si eleganta...nu saculet, nu le suport...:(
tu ce iti iei angelina?

voiam si eu posetuta, dar cred ca va fi o grija in plus....si asa o sa am buchetul...cred ca e suficient!! In privinta saculetului....am aceeasi parere ca si tine - Il urasc!! In aceste conditii...cred ca nu o sa-mi iau nimik; mi-ajunge buchetul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 14:21 
Veteran

Citat:

voiam si eu posetuta, dar cred ca va fi o grija in plus....si asa o sa am buchetul...cred ca e suficient!! In privinta saculetului....am aceeasi parere ca si tine - Il urasc!! In aceste conditii...cred ca nu o sa-mi iau nimik; mi-ajunge buchetul.
Fetelor la mine burta a inceput sa se cunoasca,la nunta se va cunoaste cu siguranta,dar ma gandesc ca poate sunt si rochii de mireasa care sa dea in eroare,adica sa te faca ma slaba,o Doamne ca nici eu nu mai stiu ce sa fac.Exista rochie de care vrea

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: sfaturi
MesajScris: 20 Iun 2006, 15:15 
Junior

DRagi miresici care v-ati luat deja rochia de mireasa......am si eu nevoie de niste sfaturi.
Cu cat timp inainte ati inceput sa probati rochii de mireasa, cate ati probat,cu cat timp inainte ati luat-o.. Si daca nu sunt prea indiscreta cu cine v-ati dus atunci cand ati inceput sa probati. Eu am nunta in 26 august, nu am probat nimic pana acum.. si de fiecare data cand ma gandesc la asta.. ma apuca diperarea: ca nu o sa gasesc nimic care sa imi placa si mai mult sa si imi vina si bine si sa nu dau o averea pe ea:)). Multumesc mult!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: sfaturi
MesajScris: 20 Iun 2006, 15:19 
Veteran

Citat:
DRagi miresici care v-ati luat deja rochia de mireasa......am si eu nevoie de niste sfaturi.
Cu cat timp inainte ati inceput sa probati rochii de mireasa, cate ati probat,cu cat timp inainte ati luat-o.. Si daca nu sunt prea indiscreta cu cine v-ati dus atunci cand ati inceput sa probati. Eu am nunta in 26 august, nu am probat nimic pana acum.. si de fiecare data cand ma gandesc la asta.. ma apuca diperarea: ca nu o sa gasesc nimic care sa imi placa si mai mult sa si imi vina si bine si sa nu dau o averea pe ea:)). Multumesc mult!

eu am inceput din aprilie si nunta e pe 29 iulie...am probat o singura rochie doar asa...sa probez si eu una...dar nu imi placea in mod special...eu dc nu imi placea nu probam...si nu mi-a placut mai nimik...si dc am vz asa am ajuns sa o fac la comanda...si a iesit supeeeeeeer
si la cautat rochia am fort o data cu viitorul sot..si in rest singura...si la brobe singura...dar am stiut ce vreau si a fost k...
bafta si tie la cautat..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 16:35 
Diva

Citat:

Pai cred ca ar trebui sa te urnesti din loc cu probatul.Mai ai putintel...Dar nu dispera, alege-ti o zi -doua si mergi la probat.Numai asa vei gasi rochia ideala.
Eu mi-am luat-o din aprilie, dar nu ca ma grabeam ci pt ca am gasit-o...
BAfta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 16:57 
Junior

multumesc...pentru sfaturi.. stiu ca ar c-am trebui sa ma duc, toata lumea ma intreaba de asta:) spre sa ajung saptamana asta. Sa aveti parte de o nunta frumoasa si o casnicie plina de bucurii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:02 
Veteran

Citat:
multumesc...pentru sfaturi.. stiu ca ar c-am trebui sa ma duc, toata lumea ma intreaba de asta:) spre sa ajung saptamana asta. Sa aveti parte de o nunta frumoasa si o casnicie plina de bucurii!
eu vreau sa zic ca am nunta pe 12 august si abia pe 10 iulie vin acasa ceea ce inseamna ca am sa mi-o cumpar in doar 3 sAPTAMANI:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:09 
Junior

poate esti dintre fetele norocoase... carora le vine si un sac .. si tot arata beton:)....eu insa nu mi-a dat d-zeu piciaore lungi.. is ceva mic si prapadit:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:17 
Diva

Citat:

Eu am probat O SINGURA rochie. Una singura. Nu am probat nimic pana nu am fost convinsa ca e rochia pe care mi-o doresc. Am vazut-o pe manechin, m-am invartit vreo luna pe langa ea...si intr-o zi - m-am decis: am luat-o pe mama de mana, am fost acolo ( o mai aveau spre surprinderea mea), am probat-o, mi-a placut si mai mult, am comandat una la fel, dar pe culoare alb...si gata.
Apropo, fetele, voi ce culoare de rochie v-ati ales???:flowers:

A mea e crem..ca m-am saturat de clasicul alb...si de ce sa nu recunosc imi vine mai bine pt ca sunt blonda.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:23 
Diva

Citat:
Stai linistita! Ma faci sa rad! Am numai (o sa razi) 1.51 cm si...deci...nici vorba de picioare lungi, si in ciuda faptului ca toata lumea le sfatuiesc pe cele minione sa nu-si ia rochite cu crinoline mie una asta mi-a placut...si vine superb.Un sfat dat din toata inima : mergi, uita-te prin magazine, mergi acasa, gandeste-te la ceea ce ai vazut, si fii sigura ca gandul te va purta la cea care ti-a placut cel mai mult. Apoi ia de mana fiinta cea mai draga care cu siguranta te va sfatui ce e mai bine si mergi si probeaz-o!

Niste poze cu rochita ta nu pui? S-o vedem si noi..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 17:27 
Veteran

Citat:
Si inca ceva : nu merge singura! Ia cu tine, daca nu pe mama, atunci tre' sa ai o "cea mai buna prietena", fa-i program intr-o zi si ia-o cu tine, dc mama ta nu poate veni. Eu nu am mers cu el, desi pentru cam orice cumpar ii cer mai mereu sfatul, am vrut ca rochia de mireasa sa fie o surpriza in ziua nuntii...

ba eu am mers singura peste tot...am cautat singura...si cand am fost sa dau comanda tot singura...am stiut ce vreau si nu am vrut pareri...oricum...am fost singura pt ca nu avea cine sa vina cu mine...dar mama mi-a zis ca uite...ai fost singura...si te-ai descurcat de minune...ati vz cum e rochita...
a iesit exact cum vroiam...sunt extrem de multumita!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 357 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]