Buna fetelor!!!Vad ca sunteti harnicute la discutii...Sper sa mai aveti timp sa mai intrati si pe forum sa vorbiti si cu mine putin...Eu am nunta acum in iulie la un restaurant...vad ca nu s-a vorbit nimic despre rest asta si parca...mi-e si frica sa intreb...Miutza,am vazut ca tu ai niste poze facute acolo...Lucrezi cumva acolo,sau...Si,fetelor,unde va coafati,unde va machiati?Stiti ceva din surse sigure,sau de la..."prietene" binevoitoare?Si cum faceti?va duceti la proba cu o sapt.inainte,sau cum?Si asta cat se plateste?Si o ultima intrebare...Voalul cu ce se fixeaza de coc?Ca mie mi l-au dat asa...fara nimic...(?)banuiesc ca stie tipa de la coafor,dar atunci...ce mai face nasa?Ce mai gateste?:((Parerile sunt impartite,ca cica s-ar purta faza asta cu nasa care doar se.."face" ca te gateste...

Eu n-am o nasa pretentioasa si nu cred ca ar deranja-o,dar...nu stiu,parca e cam ciudat asa...Voi ce ziceti?
Editat de AlinaC pentru reclama
pai zi-ne si noua la ce rest faci nunta..eu mai am nici 2sapt si vineri am sa fac proba la coafura..normal din cate stiu ar trebui nasa sa-ti prinda voalul..nu cred ca la coafor..ce mai face nasa?..se face ca te machiaza,te da cu parfum,putin fixativ acolo..ceva de genul asta..iti pune bijuteriile..atata stiu eu..