Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 20 Iun 2006, 18:00 
Diva

Citat:

aha!nasii mei sunt din Ardeal, dar facem nunta inBucuresti, eu sunt din Arges deci in concluzie fac un singur tort!si da, sunt niste nesimtiti cei d ela restauran dar stau si ma gandesc daca mananca invitatii prajiturile sau ma trezesc ca trebuie sa le strang dimineata de pe mese..:wacko:

Uite cum fac eu cu praji:pun pe masa cateva, adica vreo 2-3 pt fiecare pers.Nu mananca oricum mai mult, ca sunt si covrigei, saratele, etc.Si ce raman, asta e.
Daca nasii sunt din ardeal, poate asteapta tortul.Cel mia bine ar fi sa vb cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 21:16 
Diva

Ce crema alegeti pt tort? Eu am ales de ciocolata, Ambasador se numeste tipul de tort. As fi vrut ceva alb, dar numai cu fructe era si nu-mi placea.Exclus clasicul diplomat...:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 21:45 
Diva

Citat:
Ce crema alegeti pt tort? Eu am ales de ciocolata, Ambasador se numeste tipul de tort. As fi vrut ceva alb, dar numai cu fructe era si nu-mi placea.Exclus clasicul diplomat...:wokno:

sa nu fie prea dulce....si asa va fi cald afara ....o sa bea invitatii apa precum camilele!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 21:54 
Diva

Citat:

sa nu fie prea dulce....si asa va fi cald afara ....o sa bea invitatii apa precum camilele!!:D:D:D

Apa la discretie pt camile.lol
Dulce, dulce, dar e bun...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 20:11 
Diva

Citat:
noi vom avea tort Roche! este delicios! este cu crema de migdale (si cu bucati de migdale) si cu bezea imbracat in martipan moale! este super bun! cand am fost la degustare as fi mancat pana nu mai puteam!:ok:

Cred ca pt. voi tortul nu mai e tort ....e Tortura! :D:D atatea griji ...ce si cum ..roz ..galben ...bej...verde! Ma bucur enorm ca am scapat de aceasta pacoste in plus!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 21:30 
Diva

Citat:
da... o tortura placuta :D! acum serios! pentru mine nu a fost nici un fel de problema! sunt multumita doar ca este bun! in rest nu am miscat nici un deget pentru ca stiam ca il am inclus in meniul de la restaurant!:)

din acest punct de vedere am postat si eu comentariul ..pt. ca si al meu e "onboard" ca sa zic asa!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 00:08 
Junior

Citat:

din acest punct de vedere am postat si eu comentariul ..pt. ca si al meu e "onboard" ca sa zic asa!!:D:D:D

spuneti mi si mie se ocupa firmele de transportul lui?
si cu suportul torului cum e?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 01:37 
Veteran

Citat:

la mine imi asigura ei transportul si e gratuit,pt suport le las un buletin si cand duc inapoi suportul mi-l returneaza..dar am gasit si firme care nu asigura transp..si mi se pare un aspect f imp..cu ce poti transp tu pers tortul?ca presupun ca are peste 10kg..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 01:41 
Diva

Si mie mi-l aduce la restaurantr la ce ora vreau, gratuit.Mi se pare absurd sa mai ceara si bani.E un serviciu care ar trebui sa intre in pretul tortului.Doar n-o sa vrea cineva sa-l transporte numai de dragul de al duce...lol

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 12:59 
Diva

Citat:

sincer habar nu am.....e treaba restaurantului ...mi-au spus ca e inclus in pret .....so ...atat le trebuie sa nu fie tortul pe masa in noaptea nuntii!! Ii priveste pe ei de unde il aduc ....cu ce....pe ce il aseaza!! Poate ca o sa aflu mai multe detalii incepand cu 1 august....cand vom merge la restaurant sa punem la punct totul!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2006, 14:45 
Junior

Citat:

sincer habar nu am.....e treaba restaurantului ...mi-au spus ca e inclus in pret .....so ...atat le trebuie sa nu fie tortul pe masa in noaptea nuntii!! Ii priveste pe ei de unde il aduc ....cu ce....pe ce il aseaza!! Poate ca o sa aflu mai multe detalii incepand cu 1 august....cand vom merge la restaurant sa punem la punct totul!!

ma mai roade ceva..
:unsure:
La pret de 200 pe kilogram..un tort . de nunta...ok.
Dar.. Cat comandati ca sa ajung al toti?
Cat imi tebuie ca pt 60 persoane..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2006, 16:48 
Diva

Citat:

ma mai roade ceva..
:unsure:
La pret de 200 pe kilogram..un tort . de nunta...ok.
Dar.. Cat comandati ca sa ajung al toti?
Cat imi tebuie ca pt 60 persoane..

se calculeaza cam 100 grame/persoana. unii spun 150 de grame, dar gandeste-te ca la tort s-ar putea sa nu mai ai decat jumatate din invitati... la 60 invitati... in jur de 6 kilograme (plus-minus) :huh:
eu am avut 130 de persoane, am avut un tort de 14 kilograme (am avut 140 de persoane confirmate, dar n-au venit toti confirmatii :mellow:)... spre surpriza mea, la tort plecasera vreo 3-4 perechi abia, deci sala era inca plina (desi era 4,30 dimineata)... si s-a papat tot din farufurie, era asa de bun :D...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 23:36 
Nou Venit

Citat:
fetelor!!!!!!!!!!!!
-am fost sambata la un botez si am mancat cel mai bun tort din viata mea.Avea la baza un blat de ciocolata ff subtire,urma o crema de ness apoi un strat de fructe de padure si ultimul un strat de spuma de ciocolata alba si totul imbracat in martipan.Am intrebat unde l-au facut si ma duc si eu sa comand pentru nunta noastra.Credeti-ma ca este delicios,ff usor ,savuros si deosebit.
-si va mai spun si ca locul unde se face acest tort se afla la 50 m de restaurantul unde facem noi nunta...asa ca sunt tare tare bucuroasa.

nu sti cumva si cat costa kg? eu nu cred ca voi gasi asa ceva pe la noi(eu sunt din tg.mures). am vazut mai sus niste preturi de tort pe kg.spunea cineva ca e 20 lei.la noi unul din frisca(gen diplomat)cu fructe e la 14,5lei.unul de maartipan e dublu.sunt curioasa la cat e kg la cel despre care spui ca e atat de delicios!:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]