Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prahova-Ploiesti
MesajScris: 13 Iun 2006, 16:07 
Senior

buna alex si eu tot din ploiesti sunt si am nunta pe 9 sept 2006.astept sa mai vb si poate sa schimbam ideei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2006, 16:12 
Senior

buna viitoare miresika, si eu tot pe 9 sept am nunta la un restaurant hipodrom, pt decorarea salii am ales 2 firme care sa se okupe de treaba asta . Una este mai scumpa si mi-am ales decorarea mesei mirilor si inca cateva accesorii pt masini .....cealalta se okupa si de muzica etc. este treaba muuuulta ,eu deja sunt super inkantata cand vad ca pas cu pas se asterne ceva de frumos si de efect .te mai astept sa vb

Editat de Webmaster pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 12:27 
Senior

salut si bafta viitoarelor mirese
am si eu 1 intrebare pt cele care cunosc mai in detaliu cum se procedeaza la " casa casatoriilor" , cica oarecum te obliga sa alegi fotograful lor si daca nu vrei , trebuie sa platesti o taxa am inteles pe la trezorerie :-`,
2. cu cat timp inainte se merge acolo si te programezi pt casatorie , am inteles ca iti cere tanti Magda ( ofitereasa starii civile ) verighetele :((, faza este ca eu las verighetele timp de-o saptamana in biserica unde facem cununia religiasa , deci ...n-o sa le am :\,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 12:44 
Senior

apropo fetelor aveti idee pe unde annume in ploiestiul asta mare ;)se pun unghii false? eu stau tare prost la capitolul ungii:((. dar un cabinet bun si de incredere , am inteles ca este un procedeul destul de alambicat si daca nu sunt bine puse poti sa patesti ale treburi nasoale:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 11:39 
Senior

buna , faza cu verighetele este cat se poate de adevarata si anume , anul trecut parintii mei au fost nasi , automat au fost si l " casa casatoriilor " cu finii din dotare si inainte de oficializarea casatoriei li s-au cerut verighetele:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 15:45 
Senior

le inghita k un pahar cu apa rece ...ce sa faca ...spune sa le pune pe deget;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 18:24 
Senior

nici nu incercam sa te conving , ideea este ca asta s-a intamplat anul trecut si nu cred ca m-ar fi mintit parintii mei . nu sunt nici oligofrena si nici mitomana sa inventez povesti .este o kestie care mi s-a spus si eu v-am intrebat daca ati mai auzit pentru ca eu am verighetele lasate in biserica timp de-o saptamana , mai exact cand este cununia civila .....cred ca am fost destul de clara in ceea ce priveste acest subiect

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2006, 12:20 
Senior

imi cer scuze ....daca stau sa ma gandesc mai bine , tipii sunt oarecum personalitati , ma refer la cei 2 tineri casatoriti , probabil , asta sa fie motivul?
:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2006, 15:04 
Diva

oameni buni...chit ca vrei sau nu sau ca va suparati...vi se cer verighetele la casa casatoriilor...eu asa stiu...sau poate vi se cer verighetele doar daca faceti civila si nu cea religioasa...dar eu asa stiu ca trebuie sa le aveti la voi in ziua nuntii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2006, 15:57 
Senior

multumesc , draga anca pt lamurire , cand am spus treaba asta toata lumea a sarit pe mine ....;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2006, 19:22 
Veteran

Nici eu nu am mai auzit pana acum chestia asta,ca trebuie sa avem verighete la cununia civila!Am fost la multe cununii si asa ceva nu am vazut!In plus de asta verighetele se pun pe mana dupa ce sunt sfintite de preot adica dupa logodna(daca o faci inainte) sau atunci la nunta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 17:08 
Senior

DECI...PANA LA URMA URMELOR ...VARIANTA CASTIGATOARE ESTE........:ninja:?????PANA LA URMA FIECARE O SA VADA PE PIELEA LUI CE SI CUM:flower:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Prahova-Ploiesti
MesajScris: 26 Iun 2006, 17:17 
Senior

FETELOT ATI VAZUT PRIN PLOIESTI PE LA MAGAZINE , PERNUTE DE VERIGHETE MAI DRAGUTLE ? DESI PANA LA URMA CRED K O S-O ROG PE MAMA SA MI-O FACA ...STAU DESTUL DE PROST CU INDEMANAREA SI MAI BINE LAS UN EXPERT ...:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 17:18 
Admin Ghidul Miresei

Sun Amun, te rugam sa NU MAI FOLOSESTI majuscule. Majusculele echivaleaza cu tipete.

Poti, te rog, sa stergi ce ai scris cu majuscule si sa refrazezi? Sa nu sperii fetele pe aici!! :ermm:

Multumim mult, :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 19:09 
Diva

sun...eu din cate stiu ca pernutele acelea pentru verighete se practica a catolici nu stiu daca in bisericile ortodoxe...iti vor da voie sa aplici pernutele...eu stiu de la sora mea care s-a maritat cu un catolic...
eu zic ca are trebui sa vezi ce si cum...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]